Jaké nosíte plavky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rozmary
1.3.13 08:12

jaké nosíte plavky?

Ahoj holky, jaké si kupujete plavky? Já mám doma možná patery dvojdílné s toho dvoje tangové. Nejlíp se cítím v těch tangových, myslím si že mi i nejvíc slusí, jenže jen tak doma před zrcadlem, když jedem k vodě vezmu si stejně ty co mi tolik neseděj, je mi 33 a už si příjdu na vysatavování zadku trochu stará, jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
1.3.13 08:20

V tangách bych nešla ani ve dvaceti :lol:, nikdy se mi to nelíbilo a úplný zabiják je, když vidím v tangách chlapa :lol: Je mi podobně jako tobě, celulitidu nemám, tlustá taky nejsem, ale nešla bych, myslím, že by v takovém případě můj 11letý syn odmítl jít se mnou :lol:

• Citovat
  • Upravit
3037
1.3.13 08:25

Ja po tehotenstvi nosim tankiny.Driv jsem mela i plavky s tangy. POkud na to mas postavu, nevidim problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.3.13 08:25

Tangova bych si nikdy nevzala a to denne cvicim, takze si myslim, ze postava neni nijak hrozna. tanga jsou vec prakticka do urciteho typu obleceni, ale plavky, neee, to je lepsi jit na nuda plaz. Tanga celkove neprospivaji postave, to musi mit zenska zadek od boha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.3.13 08:27

@rozmary já si myslim, že ve 33 letech s dobrou postavou to není žádná ostuda. Já bych se teda za svojí mámu nestyděla, kdyby na to měla postavu. :mrgreen: myslim, že i chlapi se rádi podívají na hekou ženskou, tak proč to skývat…

• Citovat
  • Upravit
9090
1.3.13 08:27

Já osobně bych si tanga nikdy nevzala, nenosím je ani jako spodní prádlo a myslím si, že na ně nemám postavu…teď mám přesně tyto plavky: http://zkracovatko.cz/LAloGo ale příště plánuju koupit něco na klasické zapínání, to zavazování za krk mi vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.3.13 08:32

@Verca1989 :palec: ty jsou moc hezké! nejsou z bonprixu?

• Citovat
  • Upravit
20662
1.3.13 08:35

Po porodu děti mi nezbývá nic jiného, než si koupit neoprén + dva pomela k tomu :P :lol: :lol: :lol: Tangové nikdy, to radši chlapské trencle :lol: :lol: :lol: A to mám zadek myslím docela pěkný :mrgreen: -jediné co zůstalo po porodech netknuté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.3.13 08:42

@bara 1 nene, od paní Trčkové: http://www.plavky-trckova.cz/…katalog.aspx objednávám tam už pár let a naprostá spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.3.13 08:51

Nosím obyč dvojdílné s podprdou jako trojúhelníky, někdy i s vycpávkou ať vypadá že nějaká prsa mám :mrgreen: tanga ne, dřív jsem je nosila jako prádlo ale teď po dětech ne, i když postavu mám furt stejnou, ale říkám si že jako matka od dětí už ne :lol: Pokud se v nich cítíš, tak je nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
1.3.13 09:08

Já tanga nemusím, nelíbí se mi to. Momentálně sháním jednodílné plavky, malá mi pořád rve za šnůrky, i doma za trička, tak aby mi nestrhávala vršek, ale nemůžu nikde najít. Jsem docela vysoká a když mi jsou akorát na šířku, drhnou v ramenou a naopak. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.3.13 09:18

Černé tankiny..

Můj soukromý pohled na tanga plavky: když vidím ženu v takovýchto plavkách ( přestože je krásná, štíhlá a vymakaná), stejně z ní mám dojem, že se přišla spíše vystavovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.3.13 09:33

Obyčejné dvoudílné černé. V tangách bych nešla.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.3.13 09:36

Já teda tanga plavky nosila na opalování, asi ve 20… na normální chození na bazén jsem to nenosila, moc jsem se v tom necítila… teď už na to nemám postavu, tak to nehrozí, jestli se v tom cítíš, klidně nos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.3.13 09:37

Juj, v tangáčích bych se teda já osobně nevystavovala, už na to nemám prdel :oops: ale tak mně nevadí, když se vystavuje štíhlá vypracovaná žena. Hrůza by to byla s nějakou prdelatou tlustoprdkou jako jsem třeba já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: |Já nosím dvojdílné normální bikiny, to si myslím, že okolí přežije :jazyk: :mrgreen: jednodílný mě v létě prostě nebavěj. Tankini jsem nezkoušela a přijdou mi nepraktické - studí to na břiše a když jako někdo jó potřebuje to břicho schovat, tak je riziko, že mu stejně bude vyčumovat. To už snad radši ty jednodílné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat