Jaké nosíte plavky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
26.4.13 19:40
@Kassy píše:
@Janča1212: Prosím tě, postavu máš dobrou, to vůbec neřeš! Já jsem na tom teda mnohem hůř. Jinak co se plavek týče, jestli umíš aspoň trochu anglicky, tak doporučuju objednat přes net z Británie, vyjdou tě i s poštovným tak na polovic až dvě třetiny co tady a výběr velikostí je mnohem mnohem větší. Objednávala jsem si takhle i kojící podprsenky a s velikostí jsem neměla jedniný problém, všechny sedí perfektně. Jenom se člověk musí správně změřit a trochu se znát a umět odhadnout, jaký typ košíčku mu sedne. A prodávají většinou kalhotky a vršky zvlášť, talkže není problém, pokud chceš, si k jedněm kalhotkám koupit jak podprsenku tak tankini vršek a střídat podle toho, jak moc se kde chceš ukazovat/opalovat. Já si teď objednávala tankini s takovýma sukňovitýma kalhotkama (stydím se za svoje strie) a stály mě v přepočtu i s poštovným 1200. A velikost mám v evropském číslování 75I-J (v britském 34G).

Díky moc!!!
Anglicky neumím, ale už jsem koukala na ebay… Je tam výběr obrovskej, to máš pravdu. Bohužel horší je to pak asi s vrácením peněz, nebo zboží.
Objednala jsem na vyzkoušení jedny z TIMA a teď jsem objevila nádherný plaky z Dolly.cz
Já mám v britském číslování 36HH, nebo 34JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat