Jaké nosíte plavky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ivoušek3 píše:
Já jsem si jednou objednala plavky - trčková a byly naprosto hrozný. To snad nebyla ani látka, to byla umělá tvrdá hmota a přitom mi paní tvrdila, že tyhle dost prodá a sluší.Já mám plavky Skiny nebo O'neill a naprostá spokojenost.
Jo? Tak na ní s.ru. Na fotce teda vypadaj nádherně, ale jak si na to člověk nesáhne…je to vždycky risk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Ty jo, opálenost/neopálenost v Tobě vyvolává takové blijící emoce?
Já bílý zadek nemám ani bez tangáčía navíc většinou nahá nechodím
![]()
když je někdo moc extrémně opálený, třeba od moře, a pak si sdělá plavky
víš jak to myslím
tak je to celkem řacha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lizbeth píše: ..já to nechápu..opravdu ti tak vadí, že si myslím něco jiného než ty??
Slečna je opravdu krásná a byla by i kdyby se nenamalovala jak šlápota..nic víc. Každý svým zevnějškem vyvoláváme nějaký dojem. Nemohu za to, že tento styl je pro mě „kurví“..
ps. já se také maluji a dost, takže to není v tom, že bych byla nějaká „lesana“ a měla averzi na jakoukoli úpravu zevnějšku..
nevadí, jen ten kdo se maluje, pěkně obléká - nemusí být kurva, že?
a předpokládám že modelka takto být namalovaná může, protože to k profesi focení patří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 píše:
nevadí, jen ten kdo se maluje, pěkně obléká - nemusí být kurva, že?a předpokládám že modelka takto být namalovaná může, protože to k profesi focení patří
nic takové netvrdím, nevím, proč mě cituješ a pak píšeš něco co se toho příspěvku netýká…píšu o svých dojmech o modelce - né o tom, že bys měla změnit názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 Paní byla příjemná, ale ty plavky byly fakt hrůza. Na obrázku vypadaly fakt moc pěkně, ale když jsem balík otevřela, tak jsem byla v šoku. To bylo jako z gumy, fakt děsný. Ale už je to tak min. 4 roky zpět. Tak třeba, už snad tam takový nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a pokud máte strie, tak je schováváte? Nebo to neřešíte? Asi budu po porodu taky zralá tak na neoprén ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja osobne bych v tangach nevylezla
bilej zadek ale taky nesnasim a resim to tak ze pri opalovani si plavky jakoby do tang stahnu a kdyz se pohybuji tak je zase vratim na misto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirii píše:
Ja osobne bych v tangach nevylezlabilej zadek ale taky nesnasim a resim to tak ze pri opalovani si plavky jakoby do tang stahnu a kdyz se pohybuji tak je zase vratim na misto
to dělám taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina.ova píše:
@Kallkapa Vulgární je, ale postavu rozhodně dokonalou má. Nicmně myslím, že většina chlapů by slintala, většina maminek s malými dětmi takhle upraveně určitě nevypadá, protože má jiné zájmy a starosti
No to ani ta modelka takto upraveně jako na fotce ve skutečnosti nevypadá
, je to retuš jako prase ![]()
A tyhle plavky se mi nelíbí ani na týhle vyretušovaný modelce, víc by jí slušely kterékoli jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CHARLI123 píše:
Holky a pokud máte strie, tak je schováváte? Nebo to neřešíte? Asi budu po porodu taky zralá tak na neoprén
nic s tím neuděláš, jedině ten neoprén
ale oni létama blednou, tak to je vidět méně ![]()
@Mirii taky roluji a zařezávám ![]()
- Citovat
- Upravit
Všechny zdravím…
Využiju tuhle diskuzi a poprosím vás o radu. Mám obrovské problémy s prsy ![]()
Je mi 28 let, mám doma 2 dětičky. Prsa mám momentálně 80J-K
![]()
Postava taky šílená. Zatím plně kojím druhé mimčo, tak doufám, že kila dolů ještě půjdou ![]()
Potřebuju ovšem poradit s výběrem plavek. Sehnat něco v mé velikosti je nadlidský úkol a většina plavek z obrázků jsou pouze na objednání z internetového obchodu bez kamenné prodejny ![]()
Jediné od TIMA veprostřed (tyrkysové - a jediné jsou vyztužené) si budu moct vyzkoušet.
Opravdu se za postavu stydím a tak uvažuju i o tankinech, ale jsou drahé- přes 2000Kč a tak se mi do nic moc nechce
jak z finančních důvodů a zároveň bych se ani moc neopálila. Zároveň ale zase schovají nejvíce nedostatků
![]()
Myslím, že budu mít blok svlíknout se do plavek i na zahrádce, natož vyrazit na koupaliště mezi lidi ![]()
Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212 Postavu máš po dvou dětech fajn
Já teda nosím tankiny - mám hodně strie, už nevím, jestli z C&A nebo z Takka, měli tekrát podobný v obou obchodech. Dalo se kombinovat velikost vrchu a spodku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
@Janča1212 Postavu máš po dvou dětech fajn![]()
Já teda nosím tankiny - mám hodně strie, už nevím, jestli z C&A nebo z Takka, měli tekrát podobný v obou obchodech. Dalo se kombinovat velikost vrchu a spodku.
Jenže sehnat tankini ve velikosti 80J, nebo 80K prostě nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212 Taky jsem bojovala, taky nemám 75B
Ale je pravda, že tak velké asi neměli. Tak prostě zainvestuj. Ono ti asi nic jiného nezbyde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212 já teda nosim všechny léta tankiny, cítim se v nich nejlíp a jedny už mam dobrý 4 roky, takže investice se do nich podle mě vyplatí a když se chci opálit, tak je jednoduše vyhrnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit