Jaké nosíte plavky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Janča1212 ahoj, neblbni..polovina žen na koupališti bude mít stejnou nebo horší postavu než ty..vidíš se moc černě. Tankiny..no nevim, máš podobnou postavu jako já a mně se ten vršek pokud není dostatečně dlouhý vysouvá nad pupík a to není vůbec hezké. Já sama si chci koupit dvoudílné plavky, mám dvě děti, postavu tak normální a stydět se nebudu, na co. Chceš fotku? ![]()
Pěkné plavky sis vybrala..já bych dala pozor na dostatečně širká ramínka, jinak se ti zařežou a bude tě všechno bolet..takže bych bala s kosticí, vyztužené a se širokými ramínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Postavu a prsa mám podobnou a nosím bikiny
Podprda byl problém, protože mám velký prsa a úzky boky a malej zadek…tak jsem si ve sportisimo koupila dvoje plavky s velkou podprdou a malejma kalhotkama, byli ve výprodeji…dohromady za 600kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212
vypadas uplne normalne
muzu te ujistit, ze na plazi i koupalisti budes porad v nadprumerne sekci vzhledu (pomijim devcata 18 let a min).
jinak z tech plavek, co tam mas, bych byla pro ty cervene vpravo, ty jsou krasne a myslim, ze by ti sedly. muzu se zeptat, co te je za znacku? budu taky potrebovat nejake ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, moc děkuju!!!
Já se opravdu stydím
![]()
ALI-ALI- tady je odkaz
http://www.perfektnipradlo.cz/…er-Horni-dil
Já jsem ujetá na tyrkysovou barvu… ale nejsem si jistá, zda by mi slušela. Teď mám právě tyhle červené a bohužel už mi jsou malé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212 spousta bab by za takovou postavu vraždila.. neboj, jsi v pohodě.. jinak tady je www, kde se dá kombinovat vel podprsenky a spodního dílu, mají i tyrkysové… http://www.pradloplavky.cz/…star-sun-iii
Určitě bych se té barvy nebála. Z fotky se mi líbily jak ty tyrkysové, tak ty červené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám stejný břicho, ale prsa menší a nohy hubenější. Nosím plavky vcelku, nebo tankiny, ve dvoudílných bych nevylezla, ale to je o každém, jak se cítí a jak je odvážný, já jsem dost stydlivá, takže asi tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:na ne jsem koukala. Me se vubec nelibi ta jakoby ozdoba mezi kosicky. Ta tyrkysova by byla hezka, ale kalhotky k tem tyrkys jsou sileny! Jak na stary babky. A v tech cernych bych se nelibila uz vubec. Ale zase maji hezci kalhotky
@Janča1212 spousta bab by za takovou postavu vraždila.. neboj, jsi v pohodě.. jinak tady je www, kde se dá kombinovat vel podprsenky a spodního dílu, mají i tyrkysové… http://www.pradloplavky.cz/…star-sun-iii
Určitě bych se té barvy nebála. Z fotky se mi líbily jak ty tyrkysové, tak ty červené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám podobný typ postavy - velká prsa, menší zadek, a plavky jsem si nechala ušít, protože sehnat tak rozdílné velikosti spodní x horní díl bylo nad moje síly…navíc mám k těm prsům docela malý obvod (teda měla jsem - před otěhotněním
, po porodu uvidíme…). Cena za ty ušité plavky byla srovnatelná s kupovanými (kolem 1000 Kč), ale kvalita nesrovnatelná, podprsenka podšitá, zpevněná, silná ramínka, krásně drží tvar. A vydrží několik sezon (mám jich už vícero, nasbírala jsem je za několik let). Takže i toto je cesta…
- Citovat
- Upravit
@marienela v tomhle případě jsou dobré plavky od Litexu, tam prodávají zvlášť spodní a zvlášť horní díl, v různých provedeních ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz jsem byla těhotná na dovolene na Krétě nosila jsem tankiny a k nim tanga a vypadalo to dobre byla jsem v 5 měsíci a brisko malinke. Ted jsem 5 měsíců po císaři uz 2 mesice chodím na lekce „stihla do plavek“ a moje postava nejeví zádné známky mateřství. Plavky si koupím dvojdilne, nemusí byt tanga ale nízké kalhotky co dělají hezky zadek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně přijdeš naprosto v pohodě. Když bych tě potkala na koupališti nebo v bazénu, tak se rozhodně nad ničím nepozastavím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212 píše:
na ne jsem koukala. Me se vubec nelibi ta jakoby ozdoba mezi kosicky. Ta tyrkysova by byla hezka, ale kalhotky k tem tyrkys jsou sileny! Jak na stary babky. A v tech cernych bych se nelibila uz vubec. Ale zase maji hezci kalhotky
jé, tak na ty kalhotky jsem nekoukala
to pardon.. já jen, že švagrová tam kupuje podprdy, má zhruba velikost jak ty a jsou pěkné a fakt kvalitní.. ale ten spodek, to jsem si nevšimla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 No, jenže v Litexu zase vůbec nevedou košíčky v mojí velikosti (75G)… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja kupuju plavky
v litexu, akorat me s.., ze nedelaji mensi velikosti, kalhotky 36 jsou proste obrovsky. Jinak mam jeste adidasovky, ty sedi dobre na zadek, ale nedelaji nejaka extra prsa, mam rada „ducpartie“
takze kosicky bez kostic ale zpevnene a trochu podsite
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212: Prosím tě, postavu máš dobrou, to vůbec neřeš! Já jsem na tom teda mnohem hůř. Jinak co se plavek týče, jestli umíš aspoň trochu anglicky, tak doporučuju objednat přes net z Británie, vyjdou tě i s poštovným tak na polovic až dvě třetiny co tady a výběr velikostí je mnohem mnohem větší. Objednávala jsem si takhle i kojící podprsenky a s velikostí jsem neměla jedniný problém, všechny sedí perfektně. Jenom se člověk musí správně změřit a trochu se znát a umět odhadnout, jaký typ košíčku mu sedne. A prodávají většinou kalhotky a vršky zvlášť, talkže není problém, pokud chceš, si k jedněm kalhotkám koupit jak podprsenku tak tankini vršek a střídat podle toho, jak moc se kde chceš ukazovat/opalovat. Já si teď objednávala tankini s takovýma sukňovitýma kalhotkama (stydím se za svoje strie) a stály mě v přepočtu i s poštovným 1200. A velikost mám v evropském číslování 75I-J (v britském 34G).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit