Jaké nosíte plavky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32873
10.4.13 13:35

@Janča1212 ahoj, neblbni..polovina žen na koupališti bude mít stejnou nebo horší postavu než ty..vidíš se moc černě. Tankiny..no nevim, máš podobnou postavu jako já a mně se ten vršek pokud není dostatečně dlouhý vysouvá nad pupík a to není vůbec hezké. Já sama si chci koupit dvoudílné plavky, mám dvě děti, postavu tak normální a stydět se nebudu, na co. Chceš fotku? :lol:
Pěkné plavky sis vybrala..já bych dala pozor na dostatečně širká ramínka, jinak se ti zařežou a bude tě všechno bolet..takže bych bala s kosticí, vyztužené a se širokými ramínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
10.4.13 13:37

Ahoj. Postavu a prsa mám podobnou a nosím bikiny :mrgreen: Podprda byl problém, protože mám velký prsa a úzky boky a malej zadek…tak jsem si ve sportisimo koupila dvoje plavky s velkou podprdou a malejma kalhotkama, byli ve výprodeji…dohromady za 600kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.4.13 13:38

@Janča1212
vypadas uplne normalne ;) muzu te ujistit, ze na plazi i koupalisti budes porad v nadprumerne sekci vzhledu (pomijim devcata 18 let a min).
jinak z tech plavek, co tam mas, bych byla pro ty cervene vpravo, ty jsou krasne a myslim, ze by ti sedly. muzu se zeptat, co te je za znacku? budu taky potrebovat nejake :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
10.4.13 13:44

Holky, moc děkuju!!!
Já se opravdu stydím :nevim: :oops:
ALI-ALI- tady je odkaz
 http://www.perfektnipradlo.cz/…er-Horni-dil

Já jsem ujetá na tyrkysovou barvu… ale nejsem si jistá, zda by mi slušela. Teď mám právě tyhle červené a bohužel už mi jsou malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.13 13:53

@Janča1212 spousta bab by za takovou postavu vraždila.. neboj, jsi v pohodě.. jinak tady je www, kde se dá kombinovat vel podprsenky a spodního dílu, mají i tyrkysové… http://www.pradloplavky.cz/…star-sun-iii
Určitě bych se té barvy nebála. Z fotky se mi líbily jak ty tyrkysové, tak ty červené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.4.13 14:00

Ahoj, mám stejný břicho, ale prsa menší a nohy hubenější. Nosím plavky vcelku, nebo tankiny, ve dvoudílných bych nevylezla, ale to je o každém, jak se cítí a jak je odvážný, já jsem dost stydlivá, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
10.4.13 14:07
@martina.se píše:
@Janča1212 spousta bab by za takovou postavu vraždila.. neboj, jsi v pohodě.. jinak tady je www, kde se dá kombinovat vel podprsenky a spodního dílu, mají i tyrkysové… http://www.pradloplavky.cz/…star-sun-iii
Určitě bych se té barvy nebála. Z fotky se mi líbily jak ty tyrkysové, tak ty červené :palec:
na ne jsem koukala. Me se vubec nelibi ta jakoby ozdoba mezi kosicky. Ta tyrkysova by byla hezka, ale kalhotky k tem tyrkys jsou sileny! Jak na stary babky. A v tech cernych bych se nelibila uz vubec. Ale zase maji hezci kalhotky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marienela
10.4.13 14:07

Ahoj, mám podobný typ postavy - velká prsa, menší zadek, a plavky jsem si nechala ušít, protože sehnat tak rozdílné velikosti spodní x horní díl bylo nad moje síly…navíc mám k těm prsům docela malý obvod (teda měla jsem - před otěhotněním :lol:, po porodu uvidíme…). Cena za ty ušité plavky byla srovnatelná s kupovanými (kolem 1000 Kč), ale kvalita nesrovnatelná, podprsenka podšitá, zpevněná, silná ramínka, krásně drží tvar. A vydrží několik sezon (mám jich už vícero, nasbírala jsem je za několik let). Takže i toto je cesta…

• Citovat
  • Upravit
9090
10.4.13 14:09

@marienela v tomhle případě jsou dobré plavky od Litexu, tam prodávají zvlášť spodní a zvlášť horní díl, v různých provedeních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.4.13 14:11

Kdyz jsem byla těhotná na dovolene na Krétě nosila jsem tankiny a k nim tanga a vypadalo to dobre byla jsem v 5 měsíci a brisko malinke. Ted jsem 5 měsíců po císaři uz 2 mesice chodím na lekce „stihla do plavek“ a moje postava nejeví zádné známky mateřství. Plavky si koupím dvojdilne, nemusí byt tanga ale nízké kalhotky co dělají hezky zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.4.13 14:24

Mně přijdeš naprosto v pohodě. Když bych tě potkala na koupališti nebo v bazénu, tak se rozhodně nad ničím nepozastavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.13 15:30
@Janča1212 píše:
na ne jsem koukala. Me se vubec nelibi ta jakoby ozdoba mezi kosicky. Ta tyrkysova by byla hezka, ale kalhotky k tem tyrkys jsou sileny! Jak na stary babky. A v tech cernych bych se nelibila uz vubec. Ale zase maji hezci kalhotky

jé, tak na ty kalhotky jsem nekoukala :oops: to pardon.. já jen, že švagrová tam kupuje podprdy, má zhruba velikost jak ty a jsou pěkné a fakt kvalitní.. ale ten spodek, to jsem si nevšimla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marienela
10.4.13 17:22

@Verca1989 No, jenže v Litexu zase vůbec nevedou košíčky v mojí velikosti (75G)… :(

• Citovat
  • Upravit
14046
10.4.13 22:21

Ja kupuju plavky
v litexu, akorat me s.., ze nedelaji mensi velikosti, kalhotky 36 jsou proste obrovsky. Jinak mam jeste adidasovky, ty sedi dobre na zadek, ale nedelaji nejaka extra prsa, mam rada „ducpartie“ :) takze kosicky bez kostic ale zpevnene a trochu podsite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
26.4.13 10:22

@Janča1212: Prosím tě, postavu máš dobrou, to vůbec neřeš! Já jsem na tom teda mnohem hůř. Jinak co se plavek týče, jestli umíš aspoň trochu anglicky, tak doporučuju objednat přes net z Británie, vyjdou tě i s poštovným tak na polovic až dvě třetiny co tady a výběr velikostí je mnohem mnohem větší. Objednávala jsem si takhle i kojící podprsenky a s velikostí jsem neměla jedniný problém, všechny sedí perfektně. Jenom se člověk musí správně změřit a trochu se znát a umět odhadnout, jaký typ košíčku mu sedne. A prodávají většinou kalhotky a vršky zvlášť, talkže není problém, pokud chceš, si k jedněm kalhotkám koupit jak podprsenku tak tankini vršek a střídat podle toho, jak moc se kde chceš ukazovat/opalovat. Já si teď objednávala tankini s takovýma sukňovitýma kalhotkama (stydím se za svoje strie) a stály mě v přepočtu i s poštovným 1200. A velikost mám v evropském číslování 75I-J (v britském 34G).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat