Podprsenka na spaní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podprsenka na spaní
Dobrý den, mám 14ti letou dceru od 12ti let nosí podprsenku i na spaní. Snažila jsem se jí vysvětlit, že ze zdravotních důvodů to není vhodné. Ona to odmítá, že prý všechny holky i jejich matky to tak dělají. Prý nechce mít kokršpanělí uši místo pevných prsou. Naopak jsem prý divná já, když ji nenosím. Tak nevím. Ráda bych znala váš názor na moji diskusi s dcerou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vyrid dceri, ze kokrspaneli usi vznikaji kojenim, do te doby se nemusi bat (jen aby pak ale nechtela kojit - ale to ji nejspis prejde)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jí to nevystvělíš, má svojí hlavu. Mě by teda vadilo spát v podprsence, ale korejka (prsa prakticky žádný) co se mnou byla na pokoji při studijním pobytu na mě koukala jako na blázna, že spím bez podprdy. Takže někde je to asi běžný zvyk ![]()
- Citovat
- Upravit
Kdysi dávno v mých nácti jsem tuto poučku taky slyšela, vyzkoušela, zhodnotila jako nepohodlné a vyprdla se na to
Neznám nikoho, dko nosí podprsenku na spaní, nosila jsem ji jen když jsem kojila prvního, tak jako držák na vložky do podprsenky, abych nespala v rybníku z mlíka. Prsa se mi vzhledem k několika těhotenstvím a následným kojením za poslední roky tolikrát přifoukla a zase splaskla, že by mi nepomohlo, kdybych byla nosila v mládí na spaní korzet ![]()
Nicméně nech ji být, není to nic, čím by si ubližovala, je to její volba, ona ještě neví, jaká vzácnost je ničím nerušený spánek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se v noci nemačká v kosticích, tak ať si v podprsence spí, proč ne? Já během kojení spala taky v podprsence (bez kostic), bylo mi to příjemnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono ji to přejde - snad, já bych se v podprsence teda nevyspala ani náhodou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu jí, taky spím v podprdě ale je to takové to bolerko jakoby bez kostic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tehu, pri kojeni a az prestanu kojit, tak jeste aspon par mesicu po kojeni mi bylo mudrou doporuceno nosit podprsenku nonstop, na noc bavlnenou a bez kostic. No, prsa zustala stale hezka a zadne vesaky se nekonaji. Takze na tom neco bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Háta_x já jí nosím na spaní co si pamatuju a taky kalhotky, nevím proč prostě jsem na tom prádle závislá:-)) kvůli prsám jsem to nedělala prostě mám velký prsa a vadí mi to. a prsa mám pevný pěkný ale jestli je to z té podprdy na spaní to teda fakt netuším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda už šestnáct měsíců kojím a v podprsence i spím.. Mám bez kostic.. Jo a stejně visej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě, že nosí vyztužené podprsenky s kosticemi. Před chvíli jsem byla u kamarádky a tak jsem se jí ptala na názor a ona mi řekla, že ji také od puberty nosí nonstop a nosí to tak i její sestry a naučila to své dcery. Prý má moje dcera pravdu, někde se dočetla, že to tak dělá asi 75% žen. Co se týče zdravotního hlediska, četla jsem v nějakém časopise pro ženy článek, že nošení non stop může způsobovat rakovinu prsu a neměla by se nosit déle než 12 hodin denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit