Jaké nosíte plavky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Lizbeth píše:
Je to můj soukromý názor - nikomu to necpu, at si každý chodí bílý či opálený kde chce..
Já se neopaluji vůbec - sedím většinou ve stínu a i tak trpím, bílou prdel a celé tělo mám celoročně
Jestli doma někdo chodí bez kalhotek a bílá prdel mu svítí jak měsíček je to jeho věc.
tak tak, taky se neopaluju
- Citovat
- Upravit
@siamka7 píše:
přesně, nesnáším puritány, to jsou přesně ty ženské, co vidí jinou v tangách a hned pomlouvají, protože samy na to nemají odvahu a ani postavu. klasika
heh, závist…víš, zase si nesmíš plést se závistí pouze soudnost. Na koupáku je spousta krásných ženských v normálních plavkách ![]()
- Citovat
- Upravit
@sieta.m píše:
Choď nahá, bílá pipina v posteli taky nic moc
chodím do solárka párkrát v zimě, a v létě se opaluji doma celá nahá na zahradě, mám svůj bazén, takže mezi lidi moc na koupák nechodím, do lázní taky ne, páč se štítím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sieta.m píše:
heh, závist…víš, zase si nesmíš plést se závistí pouze soudnost. Na koupáku je spousta krásných ženských v normálních plavkách
to je ale každého věc, to je jako bych odsuzoval holku za to že chodí v jednodílných plavkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 nikdy bych do solárka nevlezla, ale každý ať dělá, jak myslí… nemusíš se obhajovat proč děláš to či ono, jsou to tvoje priority a tvůj způsob života ![]()
- Citovat
- Upravit
@K.Black píše:
to není o závisti, nebo tak, spíš o soudnostikolik žen na narvaném koupališti by si podle tebe mohlo dovolit mít tanga spodek, myslím že tak dvě
To je stejné jako tílko, nebo tričko bez rukávů, to by se taky mělo od určitého věku, nebo kil zakázat, protože co je pěkného na uvolněném paždí
A ne, nemám nadváhu, a ne nejsem rozkydlá, takže závist to u mě fakt není
jenže ono je víc tlustých a neforemných žen, než pěkných(myslím postavu) a já bych s některýma 18náctkama fakt neměnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lizbeth píše:
Tyto plavky, plus makeup slečny, plus bižu slečny = " jdu za peníze "
panebože tak je sexy
a co má být
hold, prostě na to ta slečná má
mě se líbí, na takovou se ráda podívám i já, ikdyž jsem na chlapy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 píše:
jenže ono je víc tlustých a neforemných žen, než pěkných(myslím postavu) a já bych s některýma 18náctkama fakt neměnila
to máš pravdu, a proto by žena měla být soudná, a oblékat se podle toho. Ono i 100 kilová ženská může být daleko víc sexy a rajcovní že 50kilová, je to o tom vědět co si můžu a nemůžu dovolit ![]()
- Citovat
- Upravit
@sieta.m píše:
@siamka7 nikdy bych do solárka nevlezla, ale každý ať dělá, jak myslí… nemusíš se obhajovat proč děláš to či ono, jsou to tvoje priority a tvůj způsob života
díky
já myslela že proti mě něco máš, jasně je to každého věc
každý jak se cítí, a tak v čem se cítí dobře, a to je důležité ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 píše:..já to nechápu..opravdu ti tak vadí, že si myslím něco jiného než ty??
panebože tak je sexya co má být
hold, prostě na to ta slečná má
mě se líbí, na takovou se ráda podívám i já, ikdyž jsem na chlapy
Slečna je opravdu krásná a byla by i kdyby se nenamalovala jak šlápota..nic víc. Každý svým zevnějškem vyvoláváme nějaký dojem. Nemohu za to, že tento styl je pro mě „kurví“..
ps. já se také maluji a dost, takže to není v tom, že bych byla nějaká „lesana“ a měla averzi na jakoukoli úpravu zevnějšku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 píše:
a nebude to tím že nechce chodit doma s bílou prdelímě osobně bílý zadek odpuzuje, když si celá moc opalená a pak sděláš plavky, tak to je celkem komedie
nebo cyklisti jak si sdělají dres, tak to je zážitek
fakt.
Ty jo, opálenost/neopálenost v Tobě vyvolává takové blijící emoce? ![]()
Já bílý zadek nemám ani bez tangáčí
a navíc většinou nahá nechodím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím dvoudílný s leopardím vzorem z H M, vršek pruh na stažení uprostřed na šňůrku, zavázanou za krkem. Tanga plavky momentálně nejsou in. Tanga prosím nenoste, pokud nechcete bejt za trubku. Nosí se nízký malý kalhotky a na spadnutí je móda 90 let s hoodně vysokým vykrojením kalhotek, to bude síla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děcka, k těm tangám na ženských, co na ně nemají zadek - a vadí to tak moc? Třeba je nosí proto, že jsou jim pohodlné, že se v nich cítí dobře. To je jako kdybyste řekli, že když má např. odstáté uši, má nosit čepici, aby to nebylo vidět. Nebo že pokud má nohy do O, neměla by nikdy nosit sukni, protože to víc vynikne. (Jen příklad, ono je to dost možná přesně naopak.) Žij a nech žít!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black píše:
to není o závisti, nebo tak, spíš o soudnostikolik žen na narvaném koupališti by si podle tebe mohlo dovolit mít tanga spodek, myslím že tak dvě
To je stejné jako tílko, nebo tričko bez rukávů, to by se taky mělo od určitého věku, nebo kil zakázat, protože co je pěkného na uvolněném paždí
Já se teda pochválím a můžu říct že prdel mám výstavní, taky na ní pořádně pracuju a ve srovnání s některýma 14 si připadám jak modelka
Není to o tom že bych se chtěla někde předvádět, jen taky nemám ráda celoročně bílou prdel. Soudná možná jsem jen kvůli tomu věku, jinak bych do toho šla.
- Citovat
- Upravit
to není o závisti, nebo tak, spíš o soudnosti
kolik žen na narvaném koupališti by si podle tebe mohlo dovolit mít tanga spodek, myslím že tak dvě