Ponožky, copak jsem ujetá? :)

pokymar
2.3.13 17:46

Ponožky, copak jsem ujetá? :)

Ahoj, syn mi vyrostl z ponožek které jsem kupovala v drogerii Rossmann. Bylo to super v tom, že nemají nahoře gumičku jako takovou, ale jen cca pět centimetrů výsoký lem, který tu ponožku na noze drží. A já jsem v háji, nemám domá žádné tintítko (17měsíců, 16kg, velikost bot 26) a normální dětské ponožky se mu hodně ošklivě zakusují nad kotníkem do nožek, zkusila jsem už z několika obchodů různé značky a všude ten samý problém. Ptala jsem se, hledla a ty co potřebujeme dělají jen pro mimča. Max jsem našla slaboučké, růžové ( :twisted: ) v takovým holčičkovským vlnitým ozdobným lemem nahoře, ty jediné jsou ok, ale jaksi 1, kloužou a 2, jsou slaboučké - má pořád zmrzlé nožky po mě..

Nemáte prosím někdo nějakou osvědčenou značku? Pomoc, jsem z toho zničená :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3249
2.3.13 17:48

Jéje, tak to se vtírnu a taky si počkám na tipy, protože já taky nesnesu aby malá měla zařízlé fusekličky a ty ostatní padají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.3.13 17:52

Kupuju obyčejné, přestříhám jim gumičky a na místě je držím držákama na ponožky :palec: http://www.batolata.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AliAliA
2.3.13 17:53

Nasemu malemu bezvadne sedi ponozky z C&A, jsou to nejake bio cotton stoji myslim kolem 90 za baleni 3 kusu, ale jsou prijemne a lem se nezarezava. ae netusim do jake velikosti je maji…

• Citovat
  • Upravit
AliAliA
2.3.13 17:54

@paola white
to je super :) fakt to drzi, jo?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
2.3.13 17:54

Taky jsem ujetá.. Zrovna jsem vyřazovala igelitku ponožek :mrgreen: Nosila z toho jen troje :lol: Na ven má punčochy a přes to takový chlupatý z tesca.. No a na doma má tenký bavlněný který nemají žádný konec - prodávají se ohrnutý (HM) a bačkory na tkaničky.. Bez bačkor si okamžitě jakýkoliv ponožky sundá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.3.13 17:57
@AliAliA píše:
@paola white
to je super :) fakt to drzi, jo?

hle drží to úplně super. a jsou dost elastický takže se dost natáhnou a neškrtí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
2.3.13 17:57

Ahoj,
malé se snad jako jediné nezařezávají ponožky z Lidlu, drží, jsou protiskluzové a hrubší ;)

Značka myslím Lupilu či tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.3.13 18:03

Kupuju v KIK… ne že by byly tak volné, jako ty bez lemu, ale pěkně pruží a netlačí. Ale malá má hubenou nožku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.13 18:08

Dítě mám spíš buřtíkovité to prostřední a taky kupuju v Kiku.
Jinak pokud to vypadá, že by nějaká ponožka mohla škrtit, tak ji nevyhazuju, ale ohrnu. Nevypadá to tak esteticky, ale funkci to plní, bylo by mi líto vyhazovat ponožky nenošené, hlavně když u nás tak jako tak řádí ponožkožrout a spousty jich mám jen po jedné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.3.13 18:09

My máme nejoblíbenější ponožky VOX… stojí sice 55 kč pár, ale jsou fakt super… nepadaj, neni z nich otlačenej a kupuje je babička :mrgreen: dokonalost sama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.3.13 18:10

Poradím, třeba já miluju ponožky s protiskluzem z Kiku ale taky se zařezávají když ne zas tak moc, ale poradím ti fintu, prostě ten hořejšek ponožky trochu přehneš(přehrneš) a ponožka se tím pádem přestane zařezávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.3.13 18:18

Super jsou ponozky mebby. Nerazevaji se a jsou i teplejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
2.3.13 18:54

Děkuji za nápady.

Doporučené značky si najdu :)

V tom Lidlu je mají pořád?

Ty držáky jsou ale tuším jen na malé ponožky, ne?  :(

• Citovat
  • Upravit
7740
2.3.13 18:58

Já mám skvělé zkušenosti s ponožkama Moira. Sice jen dospělýma, ale dětské by snad měly být to samé. :palec:
 http://tinyurl.com/ayv5ul5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat