Bleší trhy a vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenost s prodejem/nákupem na bleších trzích? Ideálně praha, snažím se ušetřit a něco málo vydělat a tak jsem vytřídila desítky tašek plný věcí, které je škoda vyhodit a moc nefungují takové věci jako vinted, sbazar nebo bazoš, nebo vůbec nevím jak to používat
Mě funguje Vinted, jinak bývají bleši trhy u Nádraží holešovice tuším, bývaly v Kolbence, ale ty uz asi zrusili…chodi to tak, ze zaplatis poplatek a pak si najdes misto a prodavas…ale nikdy jsem nezkousela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovec studuje v Praze a převážně z bleších trhů si vybavily byt a fakt to má styl. Co vím, tak říkal, že hodně frčí retro styl, věci do kuchyně za babku a kytky taky, jako pokojovky vzrostlé. Mamka chodila v okresním městě a tam se dobře prodávaly věci a knížky za pár peněz, dcera chodila s ní a prodávala si svoje věci, hračky a tak a docela si vydělala. Já se chystám za týden na bleší trh u nás, menší okresní město a jsem zvědavá. U nás je to bez poplatku v rámci veřejné kulturní akce. Ještě docela na tohle fungují swap skupiny na FB, vyměňuju zásadně za potraviny nebo toaleťák a tam udám dost věcí, včetně obllečení a bot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, máte někdo zkušenost s prodejem/nákupem na bleších trzích? Ideálně praha, snažím se ušetřit a něco málo vydělat a tak jsem vytřídila desítky tašek plný věcí, které je škoda vyhodit a moc nefungují takové věci jako vinted, sbazar nebo bazoš, nebo vůbec nevím jak to používat