Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s mlékem Kendamil u blinkajícího miminka. Mám dceru skoro 5 měsíců a musela jsem začít dávat UM. Zkoušeli jsme bebu (tu nedavala vůbec), pak Nutrilon, ten taky žádný zázrak a teď má Sunar AR a i když je AR tak po něm dost blinká. Chtěla bych zkusit ještě Kendamil jestli to po něm nebude lepší, ale rikala jsem si, že se zkusím zeptat i tady jestli s tím nemáte někdo zkušenost.
Díky moc za odpovědi
@Havlova bebu jsme měli dva týdny s blila po ni úplně okamžitě snad všechno co vypila a sunar máme teď měsíc a půl.
Já mám holčičku co dokrmuju od narození, 50 % nakojím 50 % dokrmím… zvrací mi teda um ale i to moje, je to boj. Osobně mám zatím zkušenost s Bebou tam to zvracela nejvíc, Kendamil kravským tam zvracela trošku méně ale pořád hodně a ted máme kendamil kozí u toho zvrací zatím nejméně. U beby sem spotřebovala celé balení, kendamil kravské půl baleni ale měla břichabol tak sem začala přecházet na kozí a to prvně ředíla více kravské, méně kozí a pak více kozí až uplně na samostatně kozí. Prý se to tak dělá i u zvířat dokrmování nesmí se přecházet hned ze dne na den - to mi nikdo předtím neřekl. Ale uvidím pokud nepomůže kozí zkusím nějaké to AR. Ale já mám reflux celoživotně a zatím doktor říkal, že na speciální mlíka nemám přecházet tak nevím no….