Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anti17 z fotky jeste nikdo nikdy nic nevypozoroval. Fotka neni zastupitelnym materialem k vestecke kouli.
Dole je, ale to neznamená, že nemůžeš rodit i za několik týdnů ![]()
@anti17 uvidíš. Já jsem si loni v klidu upekla dort, oslavili jsme synovi 2 narozeniny. Večer jsem si ještě psala s holkama z emimi, že je venku velký vítr a nikam se mi nechce v tomhle nečase a ve 2 jsem jeli a v 8 byla malá na světě. A břicho mě ten den pobolívalo stejně jako kdy jindy. A že by kleslo břicho jsem taky nepozorovala, i doktorka říkala, že na to že leze malá ven ho mám vysoko.
@anti17 no a v kolikatem tt jsi? jedno ditko na fotce mas. mozna bys to mohla pomalu poznat sama. me bricho tvrdlo dost a to od 7m
citis pohyby? neni nic jednoduzsiho, nez se poradit s povolanym personalem ![]()
No mě bylo den před porodem neuvěřitelně dobře, až kolem páté mě začalo pobolívat břicho, o půlnoci jsme jeli do porodky a ve 3 byl prcek na světě. A břicho jsem měla dole už určitě tak 2 týdny. A den předtím mi odešla hlenová zátka. Může to něco znamenat ale taky nemusí.
@anti17 tve prvni
? poslici jsou skoro furt, prezvest porodu. rozezenes je teplou vanou, pokud ne je to nastupujici porod..rodila jsem 39+2 a porod se mi rozbehl nepravidelnym tvrdnutim bricha, stridani s pocitem „neco se deje“. tedy nepravidelnym mezi 10 a 15 min. ja prd vim, mela jsem prekotny porod, nevim co je bolestiva kontrakce ![]()
@svycarka první porod jsem měla vyvolávaný tak ted vůbec nevím co u druhého čekat. mám málo plodové vody na hranicích normy.
@anti17 mela jsem taky..dost mi tv rdlo bricho posledni dva tydny pred porodem. jestli si nejsi jista zavolej porodku. podstatne je, jestli citis pohyby-citila jsi behem dne.Me se maly prave pred finalem dost mlel.pak odtekla plodovka a anez jsem kychla byl venku. druhe porody jsou rychlejsi. radeji bych nekam volala, pokud sama vis, ze je neco jinak. spolehni se na sebe ![]()