Blu style vrácení peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.3.20 10:14

Blu style vrácení peněz

Zdravím kdy vám bylo vráceno to co jste uhradili na dovolenou když jste dali storno poplatek. Děkuji do kolika dnů jste to měli na úctě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3861
4.3.20 10:19

Už si to přesně nepamatuji, ale myslím, že 14 dnů. Z jakého důvodu jste rušili? Také budeme nyní rušit Egypt u Bluestyle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.3.20 10:20

Je to už pár let zpátky, ale jednou jsme bohužel zájezd museli stornovat a dostali jsme 80% zpět a než se to všechno vyřídilo apod tak to trvalo všechno myslím asi 2 týdny? ale my to měli u Fischera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
4.3.20 10:51

Se podívej do smlouvy do podmínek, každá cestovka/pojišťovna má svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.3.20 19:07
@Anonymní píše:
Zdravím kdy vám bylo vráceno to co jste uhradili na dovolenou když jste dali storno poplatek. Děkuji do kolika dnů jste to měli na úctě.

V pátek jsem stornovala zájezd u Blue Style a v úterý jsem měla peníze na účtě, docela rychlost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
6.3.20 20:12
@amka.82 píše:
V pátek jsem stornovala zájezd u Blue Style a v úterý jsem měla peníze na účtě, docela rychlost :)

Jakou destinaci jste prosím rušili a kolik byl storno poplatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
7.3.20 07:57

@Sisi666 Zrušili jsme letní dovolenou na Djerbe, 1500 kč na osobu. Měli jsme to zaplacené celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
7.3.20 18:04
@amka.82 píše:
@Sisi666 Zrušili jsme letní dovolenou na Djerbe, 1500 kč na osobu. Měli jsme to zaplacené celé.

Děkuji, my se chystáme zrušit Turecko, ale jak tak čtu tak vesměs je to všude 1500kč na osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.3.20 22:38

Storno

@amka.82 prosim, pouzila jste na storno nejaky formular? Tez se chystam na storno Djerby u Blue Style a nevim, jak jej sepsat. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
25.3.20 11:53

@verryurbi Ahoj, ne, nic jsem nesepisovala, pouze jsem poslala e-mail na jejich e-mail adresu, ve znění, že stornuji objednávku zájezdu č…, nepsala jsem z jakého důvodu, poslala jsem jim číslo účtu a to bylo vše, za dva dny jsem měla peníze na účtě, ještě ti pošlou dopis kvůli odkupnému, toť vše :D A místo dovolené umoře to jistí dovča na Lipně, tedy jestli se situace uklidní, ale pochybuji o tom. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.3.20 12:43

@amka.82 moc dekuji :). Oni v podminkach pisi, ze to musi byt pisemne a poslat postou nebo mailem, ale s elektronickym podpisem, coz nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
25.3.20 13:21

@verryurbi není za co :), oni toho napíšou, asi by se to mělo, ale já to psala normálně e-mailem a hned mi odepsali, že žádost přijímají. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.4.20 13:03

@amka.82 Ahoj, můžu se ještě zeptat, jak si to měla se storno poplatkem? Mě dnes přišlo vyjádření z Blue Style a storno poplatek účtují 6000,–/os, což pro náš je 24.000,–. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.4.20 18:15

@verryurbi Ahoj a kolik jste měli zaplaceno? To je jako šílená cena, je vidět, že jim teče do bot, plno lidí ruší zájezdy. My jsme dávali zálohu v říjnu 1500 Kč na osobu + 1760 Kč pojištění od nich ( celkem 7760 Kč ), poté jsem posílala 22 tisíc a zbytek jsem doplácela cca 29 tisíc v únoru a poté jsem teprve rušila dovču a peníze mi vrátili bez problémů, během dvou dnů na účet, akorát si ponechali tu první platbu ( 7760 Kč ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.4.20 18:28
@amka.82 píše:
@verryurbi Ahoj a kolik jste měli zaplaceno? To je jako šílená cena, je vidět, že jim teče do bot, plno lidí ruší zájezdy. My jsme dávali zálohu v říjnu 1500 Kč na osobu + 1760 Kč pojištění od nich ( celkem 7760 Kč ), poté jsem posílala 22 tisíc a zbytek jsem doplácela cca 29 tisíc v únoru a poté jsem teprve rušila dovču a peníze mi vrátili bez problémů, během dvou dnů na účet, akorát si ponechali tu první platbu ( 7760 Kč ).

My také platili první 6.000,– + 1.760,– pojištění, další platba 22.000,– a kdybychom letěli, tak máme ještě k doplacení 32.870,–. Buď nám na tu uhrazenou částku vystaví poukaz a ten využijeme na novou dovolenou nebo potvrdíme storno a vrátí nám pouze 4.000,–. Ještě jsem jim psala, že chci doložit prokazatelně vynaložené náklady, ale asi nepochodím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí