Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,dobry den,mam jeden dotazek,zacinam 19tyden a posledni dobou me pri kychnuti bodne v brise kolikrat tak silne,ze to az ochromi…stavalo se to nektere a cim je to treba zpusobene?ono i zalezi na uhlu jak sedim,kdyz stihnu,tak si podepru bricho a utlumi to,ale nekdy to nestihnu ![]()
poradite prosim? ![]()
a cim to je?jak jsou naple vazy,ze se to nejak priskripne?
dneska mi vyhrkly slzy,doufam,ze mi nepraskla pri tom cevka,dost na to trpim ![]()
Já jsem v 23.tt a taky se mi to stává,myslím že je to normální,ale dosti nepříjemné ![]()
holky dekuji…ja vim ze tady neni zadna gynekolozka,ale treba se najde nektera ,ktera to nejak objasni… ![]()
Taky to znám, při kýchání jsem musela přidřepnout… jinak mě píchlo a pak chvíli táhlo, že sem se nemohla narovnat. ![]()
to jsem měla taky, není se čeho bát. Zkus najít vhodnou polohu při kýchání…
ja jsem to mela taky, pomahal predklon. rikala jsem to doktorce a prej je to normalni, natahuji se vazy a tak.
Ahoj tohle jsem měla taky, chytaly mě až křeče, jenže jsem si taky myslela že je to normální jak roste děloha. Ale bylo to taky hlavně z přetížení, pořád sem někde lítala a uklízela. Doktor mi pak zjistil že mi tvrdne díky tomu břicho a skrátil se mi čípek, hned mi naordinoval magnosolv a klid. Jsem teprve ve 24. týdnu a tohle mě trápilo už tak od 18. takže být tebou bych si nechala napsat to magnézko, pak ti to přestane.
holky diky za prispevky ![]()
a Romco,ja uzivam magnesko 2tblx3 a mam ted klidovy rezim,takze to bude asi z tech vazu
ale jinak dik
Muže prosím vác být mini příznak když při kýchnutí mě šíleně zapícha pod bříchem?
špatně napsané
muže být mini příznak ostrá bolest při kýchnutí??
čeho příznak?
v těhu se to muže stávat, měla jsem to taky tak