Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,chtěla bych se zaptat zda nevíte kolik se platí 3D UTZ v Příbrami??Děkuju za odpovědi ![]()
Ahojky..Příbram taky zvažuji..kamarádka tam byla a platila 900Kč.má záznam 20minutový a asi 12 fotek!!!!!byla moc spokojená..
Lesí píše:
a ty jsi přímo z Příbrami?
Já jsem z Dobříše,no tak to je slušná cena tak to se tam objednám ![]()
Fakt jo?No tak to bysme se mohli znát,jsem 20+2.Akolik ti je? mě je 22, ![]()
já už jsem trochu starší generace..31 mi bude v červenci:-)pracuješ na Dobříši?A kde přesně bydlíš?Já naproti evangelickýmu kostelýku a faře,jak je to kadeřnictví..jestli víš..je to rohový barák v Příbramské..
Tam jak je ten zelený domek??Já bydlim za pennny marketem jak jsou ty řadový domky tak hned ten první jakoby od hospody na růžku,ale už jsme ho prodaly a zrovna se stěhujeme na větrník.Já pracovala v praze jsem zdr.sestra,ted už jsem na neschopence ![]()
je to ještě kousek od zeleného domku,směr Příbram po hlavní.já jsem taky zdravotní sestra a teď na neschopence:-)Pracuji v Praze..na kterém oddělení v Příbrami jsi dělala?Po rodičovské se do Prahy zřejmě už nevrátím a budu hledat něco blíž..takže Příbram..doufám,že tam něco vhodného bude-mám z toho docela strach:-(
je to ještě kousek od zeleného domku,směr Příbram po hlavní.já jsem taky zdravotní sestra a teď na neschopence:-)Pracuji v Praze..na kterém oddělení v Příbrami jsi dělala?Po rodičovské se do Prahy zřejmě už nevrátím a budu hledat něco blíž..takže Příbram..doufám,že tam něco vhodného bude-mám z toho docela strach:-(
jsem si to nějak nepozorně přečetla..ty pracuješ taky v Praze
No,tak to mi neporadíš s místama v Příbrami…a budeš se tam vracet,po dítěti?A ve které nemocnici jsi?