Únava v 2. trimestru

112
27.3.11 19:39

únava v 2.trimestru

Ahojky, tak jsem tu znova. :-D
Chtěla jsem se zeptat, jestli si myslíte, že je normální, aby mi ve 22. týdnu bylo špatně od žaludku a byla jsem děsně unavená, mám místo očí už 4 dny čárky, ale nějak spát se mi nechce, jen jsem úplně vyřízená.
Díky moc
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
27.3.11 19:51

Já boužel myslím, že to normální je :-( Jsem na tom dost podobně, sice už nezvracím, ale dobře mi rozhodně pořád není, utahaná jsem stále jako kotě, nejvíce mě otravuje neustálá příšerná pachuť v puse, která mě u prvního těhotenství přešla maximálně po pár týdnech :-( v prvním těhotenství jsem skákala po jedné noze skoro do porodu, ted nejsem schopná ničeho od začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.3.11 19:53

únava v 2.trimestru

Já právě skoro nezvracela, ale myslím, že ta nevolnost je možná způsobená tím, že mimi se zvětšuje a tlačí na žaludek a ta únava je možná taky s tím nějak spojená, nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.3.11 19:58

tak to ja jsem mela unavu v 1.trimestru, ve 2. jsem mela energie na rozdavani a ted ve 3. bych zase jenom spala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
27.3.11 20:23
Monny89 píše:
tak to ja jsem mela unavu v 1.trimestru, ve 2. jsem mela energie na rozdavani a ted ve 3. bych zase jenom spala :mrgreen:

No tak jsem to měla u prvního těhotenství, prospala jsem první tři měsíce, vždycky, když jsem přišla z práce, buchla jsem sebou na gauč a spala až do večera, pak jsem se přesunula do postele a spala do rána :-) To při druhém děcku nejde, i když dcerka je zlatá a nechá mě občas po obědě spávat, jinak nefunguju lautr vůbec. Ted už konečně zase můžu kafe, tak přežívám díky němu, ale ze začátku, kdy jsem ho nemola ani cítit a nestihla si přes den zdřímnout, to bylo utrpení nad utrpení… do toho ty nevolnosti… ještě, že dcerka už je starší a nemusím jí stát celé odpoledne za zadkem, s batoletem bych to asi nepřežila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.3.11 20:34

nevím, jestli je to normální, ale měla jsem to podobně :-)
první trim - nevolnost a nechutenství, druhej nevolnost, částečné nechutenství a únava, no a teď ve třetím - chuť k jídlu normální, velká únava, ale už se přidávají obtíže s pohybem, bolest stydké kosti, zad… :-D :-D

všichni říkali, počkej, až přejdou první tři měsíce - pak si to začneš užívat až zas než začne třetí trimestr… no, já tady tu „užívací“ fázi nějak přeskočila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
27.3.11 20:35

V těhu je možné naprosto všechno. Většinou se říká, že druhý trimestr je nejpříjemnější a žena se cítí v nejlepší formě, protože ustupují nevolnosti..atd.
Ale to jsou jen učebnicové příklady, každé těhu je jiné a doslova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
27.3.11 20:41

Iffka-ako by si pisala presne o mne-doslova!
Aj ja teraz mam dni kedy by som spala od rana do vecera,niekedy spravim jednu vec(dam napr.pradlo do pracky)a potom musim 20min lezat,ledva fucim.
Este ze dcerka sa ako-tak vie o seba postarat a nevyzaduje az tolko mojej pomoci.
Smekám pred maminkami vekovo blizkych deticiek;to si neviem predstavit.
Naozaj vidim ze kazde tehotenstvo je uplne ine.
Drzim nam palce nech co najskor pride faza „Uzivam si a mam plno energie.“
:huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
27.3.11 20:45
TornadoLou píše:
Iffka-ako by si pisala presne o mne-doslova!
Aj ja teraz mam dni kedy by som spala od rana do vecera,niekedy spravim jednu vec(dam napr.pradlo do pracky)a potom musim 20min lezat,ledva fucim.
Este ze dcerka sa ako-tak vie o seba postarat a nevyzaduje az tolko mojej pomoci.
Smekám pred maminkami vekovo blizkych deticiek;to si neviem predstavit.
Naozaj vidim ze kazde tehotenstvo je uplne ine.
Drzim nam palce nech co najskor pride faza „Uzivam si a mam plno energie.“ :huban:

Tak to sedí :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
27.3.11 21:09

Já bych spala pořád :D čekala jsem, že po prvním trimestru to přejde, ale asi to mam za to, že jsem neměla nevolnosti :D Takže přijdu domu z práce a padnu do postele, celý víkend bych nejradši prospala a jediný co mi na to zabírá je kilo ovoce, to pak mam hodinu energii :D Kdyby jste někdo měli radu jak na únavu, tak písněte, protože tohle je hrozný :D a to obdivuji vás, co máte doma dítko, to už si neumim představit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.3.11 11:49

únava v 2.trimestru

No já jsem pořád úplně vyřízená, říkala jsem si, jestli to není počasím, protože se mi zase začalo tak nějak těžko dýchat a motá se mi hlava. Ale tlak mám v pořádku. No na to, že jsem ve 22. týdnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
28.3.11 13:32

ahoj,tak já se taky přidávám do klubu „věčně unavených“ :lol: ..taky něco udělám a už sem unavená, v 8 už jsem v posteli. A nechutě mám taky pořád, je to lepší jak v 1.trimestru,ale pořád žádná sláva a že bych si na jídle vyloženě pochutnávala,to teda ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.3.11 19:52

já jsem byla totální šípková růžena během I. trimestru, ve II. se to zlepšilo
ale teď tak 2 týdny zpátky jsem zase docela vyřízená - ale říkám si, že to je snad jen dočasná jarní únava - holt spím místo toho, aby se mi zapalovaly lejtka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 07:15

Tak ja se pridavam. Od 23. tt jsem ted naprosto, ale naprosto vyrizena. Spim v noci dobre nonstop 8 hodin jako druv, ale po ranu ani nemuzu vstat, pres den bych spala a vecer jsem KO, ale usnout hned mi nejde. Napadl me nedostatek zeleza, musim se zeptat doktorky. Jsem naprosto vyrizena uz tyden. Unavu jsme mela chvili nazacatku, jinak nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky