Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!
Máte některá z vás zkušenost s 3D ultrazvukem v Gyncare ve Sněmovní ulici v Praze?Jsem tam objednaná na toto úterý a stále nevím nevím..reference na tamní lékaře nic moc a právě zkušenosti s 3D nemůžu nikde dohledat.Poraďte prosím..
zdravim, ja do gyncare chodim normalne a na 3D jsem byla asi pred 3 tydny, odchazela jsem s cd, ktere obsahovalo 3× cca 2minutove videa, popravde jsem cekala trosku vic, na druhou stranu mimco spalo a za celou dobu 1× otevrelo pusinu a polklo, to byla veskera akce
takze chapu, ze nebylo moc co ‚filmovat‘…
petulita píše:
zdravim, ja do gyncare chodim normalne a na 3D jsem byla asi pred 3 tydny, odchazela jsem s cd, ktere obsahovalo 3× cca 2minutove videa, popravde jsem cekala trosku vic, na druhou stranu mimco spalo a za celou dobu 1× otevrelo pusinu a polklo, to byla veskera akcetakze chapu, ze nebylo moc co ‚filmovat‘…
a kolik tě to stálo?těch 1200?A co fotky?Kolik fotek jsi dostala?Doktor se miminko nesnažil nějak probudit?
a jak dlouho UZ trval?To je otázek ![]()
kdyz jsem otehotnela, tak mi byla nabidnuta ‚nadstandardni‘ tehotenska zlata karta, za 5000kc za cele tehu s tim, ze pri kazde prohlidce je ultrazvuk vcetne fotky ‚zdarma‘ a take 3D ‚zdarma‘
hodne jsem nad tim uvazovala a jako vyplasena prvotehule jsem si to zaplatila - hodne me to zklamalo v 18tt, kdy jsem byla na prohlidce a dr. mi odmitl dat fotku, pry je mimco uz moc velke a nevleze se do vyseku utz,tak jsem si rekla aspon o fotku hlavicky, pry na co, kdyz priste bude 3D… Za tyden tam jdu znovu a uz se nenecham odbyt a neodejdu, dokud nebudu mit fotku, i kdyby to mel byt kousek rucicky
kdyz uz si platim ten ‚nadstandard‘
u toho 3D mi zadne fotky nedal, pry to mam na CD a muzu si ty sekvence zastavit na pc a udelat fotek kolik chci…
mimco se ani nesnazil probouzet, potvurka mala radila v cekarne a kdyz jsem se oblekala,tak zacalo opet kopat,ale utz jej evidente nezajimal ![]()
ja mam placentu na predni stene a je fakt,ze mimco bylo vyborne otocene a slo mu videt temer do obliceje, dr. jej ani budit nechtel, pry at si to nerozmysli a nezabori oblicej do placenty
cely 3D trval asi 15min - rychlovka
doufam, ze jsme te nejak neodradila, nemam tuseni, jak to chodi u jinych lekaru
jejda..tak to nic moc
asi tam zítra cinknu a zruším..tady na emimču jsem našla ještě jednu a taky nic moc příznivou zkušenost a pak jsem si vyhledala recenze na doktory a taky nic moc..zkusím ještě Příbram,tam to stojí 900,UZ trvá 30 min,20min nahrávka a kamarádka dostala snad 12 fotek za stále stejnou cenu.Já mám taky placentu vpředu..no,uvidíme,co uvidíme ![]()
je pravda,ze docela vazne uvazuju o zmene lekare, po porodu samozrejme, ted uz nechci nikde litat, dr neni spatny,ale na co se clovek nezepta, to nevi, hlavne kdyz platim ![]()
jinak se pry doporucuje kafco nebo cola pred 3D, at je mimco vzhuru, ja kafe mela (toho jsem se nevzdala) a stejne to mimco prospalo ![]()
petulita píše:je pravda,ze docela vazne uvazuju o zmene lekare, po porodu samozrejme, ted uz nechci nikde litat, dr neni spatny,ale na co se clovek nezepta, to nevi, hlavne kdyz platim
jinak se pry doporucuje kafco nebo cola pred 3D, at je mimco vzhuru, ja kafe mela (toho jsem se nevzdala) a stejne to mimco prospalo
tak to se nedivim..když máš zaplacený nadstandart:-((to bych očekávala jiné konání doktora!!!
Dám na tvou radu a dám si před tím kafčo:-)
Ahoj tak já tam chodím taky k panu doktoru Tesařovi a naprostá spokojenost-nevyměnila bych ho. U všech ultrazvuků mohl být i manžel-fotečky z každého ultrazvuku jsem dostala a D ultrazvuk s ním-naprosto dokonalý zážitek
já si ho nemůžu vynachválit
tak ja chodim k dr Mikulikovi @Lesi: vis, ke komu jsi mela jit? Jestli je Hromnice spokojena, tak to mozna jeste nerus
holky,tak teď jsem zase nalomená:-)))
Já nevím právě ke komu mám jít,objednávala mě poměrně nesdílná sestřička a akorát vím,že tam jsou ti dva doktoři..a že to stojí 1200 a má tam být záznam a fotka…
Já ti doporučuju pana doktora tesaře vem s sebou manžela a přeji Vám pěkný zážitek-dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Ahojky!!Holky,tak já tam nakonec nebyla,jedu o víkendu za svým gyndařem ..slouží na Bulovce,tak mi ho udělá tam..tak se to vyřešilo..budu platit alespoň míň.
hoj, tak se to vyresilo ![]()
drzim palce at mimco spolupracuje a mate super zazitek