3D ultrazvuk v GynCare v Praze

602
27.3.11 17:08

3D ultrazvuk v GynCare v Praze

Ahoj holky!
Máte některá z vás zkušenost s 3D ultrazvukem v Gyncare ve Sněmovní ulici v Praze?Jsem tam objednaná na toto úterý a stále nevím nevím..reference na tamní lékaře nic moc a právě zkušenosti s 3D nemůžu nikde dohledat.Poraďte prosím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
27.3.11 18:03

zdravim, ja do gyncare chodim normalne a na 3D jsem byla asi pred 3 tydny, odchazela jsem s cd, ktere obsahovalo 3× cca 2minutove videa, popravde jsem cekala trosku vic, na druhou stranu mimco spalo a za celou dobu 1× otevrelo pusinu a polklo, to byla veskera akce :-) takze chapu, ze nebylo moc co ‚filmovat‘…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.3.11 18:31
petulita píše:
zdravim, ja do gyncare chodim normalne a na 3D jsem byla asi pred 3 tydny, odchazela jsem s cd, ktere obsahovalo 3× cca 2minutove videa, popravde jsem cekala trosku vic, na druhou stranu mimco spalo a za celou dobu 1× otevrelo pusinu a polklo, to byla veskera akce :-) takze chapu, ze nebylo moc co ‚filmovat‘…

a kolik tě to stálo?těch 1200?A co fotky?Kolik fotek jsi dostala?Doktor se miminko nesnažil nějak probudit? :dance: a jak dlouho UZ trval?To je otázek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.3.11 18:56

kdyz jsem otehotnela, tak mi byla nabidnuta ‚nadstandardni‘ tehotenska zlata karta, za 5000kc za cele tehu s tim, ze pri kazde prohlidce je ultrazvuk vcetne fotky ‚zdarma‘ a take 3D ‚zdarma‘
hodne jsem nad tim uvazovala a jako vyplasena prvotehule jsem si to zaplatila - hodne me to zklamalo v 18tt, kdy jsem byla na prohlidce a dr. mi odmitl dat fotku, pry je mimco uz moc velke a nevleze se do vyseku utz,tak jsem si rekla aspon o fotku hlavicky, pry na co, kdyz priste bude 3D… Za tyden tam jdu znovu a uz se nenecham odbyt a neodejdu, dokud nebudu mit fotku, i kdyby to mel byt kousek rucicky :-) kdyz uz si platim ten ‚nadstandard‘
u toho 3D mi zadne fotky nedal, pry to mam na CD a muzu si ty sekvence zastavit na pc a udelat fotek kolik chci…
mimco se ani nesnazil probouzet, potvurka mala radila v cekarne a kdyz jsem se oblekala,tak zacalo opet kopat,ale utz jej evidente nezajimal :-)
ja mam placentu na predni stene a je fakt,ze mimco bylo vyborne otocene a slo mu videt temer do obliceje, dr. jej ani budit nechtel, pry at si to nerozmysli a nezabori oblicej do placenty
cely 3D trval asi 15min - rychlovka

doufam, ze jsme te nejak neodradila, nemam tuseni, jak to chodi u jinych lekaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.3.11 19:11

jejda..tak to nic moc :-? asi tam zítra cinknu a zruším..tady na emimču jsem našla ještě jednu a taky nic moc příznivou zkušenost a pak jsem si vyhledala recenze na doktory a taky nic moc..zkusím ještě Příbram,tam to stojí 900,UZ trvá 30 min,20min nahrávka a kamarádka dostala snad 12 fotek za stále stejnou cenu.Já mám taky placentu vpředu..no,uvidíme,co uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.3.11 19:35

:-( je pravda,ze docela vazne uvazuju o zmene lekare, po porodu samozrejme, ted uz nechci nikde litat, dr neni spatny,ale na co se clovek nezepta, to nevi, hlavne kdyz platim :-(

jinak se pry doporucuje kafco nebo cola pred 3D, at je mimco vzhuru, ja kafe mela (toho jsem se nevzdala) a stejne to mimco prospalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.3.11 19:56
petulita píše: :-( je pravda,ze docela vazne uvazuju o zmene lekare, po porodu samozrejme, ted uz nechci nikde litat, dr neni spatny,ale na co se clovek nezepta, to nevi, hlavne kdyz platim :-(jinak se pry doporucuje kafco nebo cola pred 3D, at je mimco vzhuru, ja kafe mela (toho jsem se nevzdala) a stejne to mimco prospalo :lol:

tak to se nedivim..když máš zaplacený nadstandart:-((to bych očekávala jiné konání doktora!!!
Dám na tvou radu a dám si před tím kafčo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.3.11 19:58

budu drzet palec, at mimco spolupracuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
27.3.11 20:32

Ahoj tak já tam chodím taky k panu doktoru Tesařovi a naprostá spokojenost-nevyměnila bych ho. U všech ultrazvuků mohl být i manžel-fotečky z každého ultrazvuku jsem dostala a D ultrazvuk s ním-naprosto dokonalý zážitek :dance: já si ho nemůžu vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.3.11 22:22

tak ja chodim k dr Mikulikovi @Lesi: vis, ke komu jsi mela jit? Jestli je Hromnice spokojena, tak to mozna jeste nerus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.3.11 08:19

holky,tak teď jsem zase nalomená:-))) :nevim: Já nevím právě ke komu mám jít,objednávala mě poměrně nesdílná sestřička a akorát vím,že tam jsou ti dva doktoři..a že to stojí 1200 a má tam být záznam a fotka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
28.3.11 10:05

Já ti doporučuju pana doktora tesaře vem s sebou manžela a přeji Vám pěkný zážitek-dej vědět jak jsi dopadla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
29.3.11 20:23

Ahojky!!Holky,tak já tam nakonec nebyla,jedu o víkendu za svým gyndařem ..slouží na Bulovce,tak mi ho udělá tam..tak se to vyřešilo..budu platit alespoň míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.3.11 12:32

hoj, tak se to vyresilo :-)
drzim palce at mimco spolupracuje a mate super zazitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...