Krev v moči

Anonymní
27.3.11 16:35

Krev v moči

ahoj,v nemocnici mi zjistili bílkovinu v moči. jsem v 7.měsíci a do papíru mi napsali : bílkovina , krev ++
nevíte co to může znamenat :nevim: ?docela mám strach,k doktorce jsem objednaná na útery. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
27.3.11 16:43

Neni to zanet mocaku nebo uz i ledvin?Dostala jsi atb?Hodne pij,bud v teple..Neboli te to pri moceni?A nebo v oblasti ledvin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.11 16:46

právě,že jsem dostala jen vitamíny…dořešit to mám až u své gynekoložky. jen mi napsali do toho papíru bílkovina, krev ++ ,klidový režim a absence sexu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.11 16:47
Karllicka píše:
Neni to zanet mocaku nebo uz i ledvin?Dostala jsi atb?Hodne pij,bud v teple..Neboli te to pri moceni?A nebo v oblasti ledvin?

nic mě nebolí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3471
27.3.11 16:48

Krev v moči bývá u zánětu močáku. A bílkovina taky. Hodně pít, jíst sušené brusinky a zkus lichořeřišnici, tu koupíš v lékárně. Jinak bych mazala k DR, aby ti nechal udělat sedimentaci a kultivaci a zálečil to. Rozhodně bych to nechala být, mám své zkušenosti, tuhle zimu jsem to měla 4× :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
27.3.11 17:02

Zitra bych sla na gynekologii a uvidis.Ja na to vzdy dostala atb a myslim ze by se nejake nasli i pro tehotne.Lepsi zalecit nez to nechat rozjet uplne…pak jsou ohrozeny ledviny a to neni o co stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.11 17:04

vím,že není dobré si s tím zahrávat..hlavně s ledvinami..jdu až v útery k té Dr. ale nevím co si o tom myslet,protože při močení žádnou krev nemám :-?

• Citovat
  • Upravit
20662
27.3.11 17:16
Anonymní píše:
vím,že není dobré si s tím zahrávat..hlavně s ledvinami..jdu až v útery k té Dr. ale nevím co si o tom myslet,protože při močení žádnou krev nemám :-?

Při močení to vidět nejde,jsou to mikroskopické částice které pouhým okem nejdou spatřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.11 17:17
Katka86 píše:
Anonymní píše:
vím,že není dobré si s tím zahrávat..hlavně s ledvinami..jdu až v útery k té Dr. ale nevím co si o tom myslet,protože při močení žádnou krev nemám :-?
Při močení to vidět nejde,jsou to mikroskopické částice které pouhým okem nejdou spatřit.

aha,to jsem teda nevěděla,děkuji :dance:

• Citovat
  • Upravit
20662
27.3.11 17:24

Není zač,já jsem měla taky jednou krev v moči,při dalším konrolním odběru jsem si dala fakt bacha,abych byla dobře umytá a brala střední proud moči a už tam nic nebylo :nevim: A hlavně mít sterilní nádobku nebo dobře vymytou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.11 17:34
Katka86 píše:
Není zač,já jsem měla taky jednou krev v moči,při dalším konrolním odběru jsem si dala fakt bacha,abych byla dobře umytá a brala střední proud moči a už tam nic nebylo :nevim: A hlavně mít sterilní nádobku nebo dobře vymytou.

já jsem právě o víkendu začala krvácet,tak jsem jela do té nemocnice,tam mi řekli,že u cest je vše v pořádku i mimi…takže nevím co to krvácení zapříčinilo…pak jsem se oblékla,dali mi do ruky ten papírek,že mám jit na wc ho počůrat,tak jsem to udělala a ihned mi do papíru napsali,že mám krev v moči…přitom důvod který byl,proč jsem tam byla je krvácení z pochvy.

• Citovat
  • Upravit
3471
27.3.11 18:37

Hm, tak to může být z toho, každopádně to řekni Mudře. A bolet tě vůbec nic nemusí a zánět mít můžeš :wink: . Ale spíš to tedy bolí jak čert.. Akorát nechápu, že v té nemocnici nebrali v potaz, přece krev v moči není normální, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.11 20:47
vykyna píše:
Hm, tak to může být z toho, každopádně to řekni Mudře. A bolet tě vůbec nic nemusí a zánět mít můžeš :wink: . Ale spíš to tedy bolí jak čert.. Akorát nechápu, že v té nemocnici nebrali v potaz, přece krev v moči není normální, že :think:

to je pravda,celkový přístup nicmoc, protivné až to nebylo příjemné,to jsem zvědavá jaká bude asistence při porodu 8-o , už teď mám jasno,že do té nemocnice nikdy nepojedu. :cert: ještě mě seřvala,proč jsem přijela až po hodině, hlavně,že je všude psáno,že když žena krvácí má si lehnout a být v klidu a počkat na doprovod který tě odveze do nemocnice,v tel. mi řekli,že sanitky nejezdí pro takové případy 8-o :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
20662
27.3.11 21:18
Anonymní píše:
Katka86 píše:
já jsem právě o víkendu začala krvácet,tak jsem jela do té nemocnice,tam mi řekli,že u cest je vše v pořádku i mimi…takže nevím co to krvácení zapříčinilo…pak jsem se oblékla,dali mi do ruky ten papírek,že mám jit na wc ho počůrat,tak jsem to udělala a ihned mi do papíru napsali,že mám krev v moči…přitom důvod který byl,proč jsem tam byla je krvácení z pochvy.

Tak to je jasné,to je z toho krvácení,takže jestli už to přešlo,tak by už tam ta krev neměla být,ale do poradny nosíš pokaždé moč,že?Uvidíš,že ted jak pujdeš na ko,že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.11 21:38

ano, pokaždé nosím a vždy to bylo OK :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat