Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neni to zanet mocaku nebo uz i ledvin?Dostala jsi atb?Hodne pij,bud v teple..Neboli te to pri moceni?A nebo v oblasti ledvin?
právě,že jsem dostala jen vitamíny…dořešit to mám až u své gynekoložky. jen mi napsali do toho papíru bílkovina, krev ++ ,klidový režim a absence sexu.
Karllicka píše:
Neni to zanet mocaku nebo uz i ledvin?Dostala jsi atb?Hodne pij,bud v teple..Neboli te to pri moceni?A nebo v oblasti ledvin?
nic mě nebolí ![]()
Krev v moči bývá u zánětu močáku. A bílkovina taky. Hodně pít, jíst sušené brusinky a zkus lichořeřišnici, tu koupíš v lékárně. Jinak bych mazala k DR, aby ti nechal udělat sedimentaci a kultivaci a zálečil to. Rozhodně bych to nechala být, mám své zkušenosti, tuhle zimu jsem to měla 4× ![]()
Zitra bych sla na gynekologii a uvidis.Ja na to vzdy dostala atb a myslim ze by se nejake nasli i pro tehotne.Lepsi zalecit nez to nechat rozjet uplne…pak jsou ohrozeny ledviny a to neni o co stat.
vím,že není dobré si s tím zahrávat..hlavně s ledvinami..jdu až v útery k té Dr. ale nevím co si o tom myslet,protože při močení žádnou krev nemám ![]()
Anonymní píše:
vím,že není dobré si s tím zahrávat..hlavně s ledvinami..jdu až v útery k té Dr. ale nevím co si o tom myslet,protože při močení žádnou krev nemám
Při močení to vidět nejde,jsou to mikroskopické částice které pouhým okem nejdou spatřit.
Katka86 píše:Anonymní píše:Při močení to vidět nejde,jsou to mikroskopické částice které pouhým okem nejdou spatřit.
vím,že není dobré si s tím zahrávat..hlavně s ledvinami..jdu až v útery k té Dr. ale nevím co si o tom myslet,protože při močení žádnou krev nemám
aha,to jsem teda nevěděla,děkuji ![]()
Není zač,já jsem měla taky jednou krev v moči,při dalším konrolním odběru jsem si dala fakt bacha,abych byla dobře umytá a brala střední proud moči a už tam nic nebylo
A hlavně mít sterilní nádobku nebo dobře vymytou.
Katka86 píše:
Není zač,já jsem měla taky jednou krev v moči,při dalším konrolním odběru jsem si dala fakt bacha,abych byla dobře umytá a brala střední proud moči a už tam nic nebyloA hlavně mít sterilní nádobku nebo dobře vymytou.
já jsem právě o víkendu začala krvácet,tak jsem jela do té nemocnice,tam mi řekli,že u cest je vše v pořádku i mimi…takže nevím co to krvácení zapříčinilo…pak jsem se oblékla,dali mi do ruky ten papírek,že mám jit na wc ho počůrat,tak jsem to udělala a ihned mi do papíru napsali,že mám krev v moči…přitom důvod který byl,proč jsem tam byla je krvácení z pochvy.
Hm, tak to může být z toho, každopádně to řekni Mudře. A bolet tě vůbec nic nemusí a zánět mít můžeš
. Ale spíš to tedy bolí jak čert.. Akorát nechápu, že v té nemocnici nebrali v potaz, přece krev v moči není normální, že ![]()
vykyna píše:
Hm, tak to může být z toho, každopádně to řekni Mudře. A bolet tě vůbec nic nemusí a zánět mít můžeš. Ale spíš to tedy bolí jak čert.. Akorát nechápu, že v té nemocnici nebrali v potaz, přece krev v moči není normální, že
to je pravda,celkový přístup nicmoc, protivné až to nebylo příjemné,to jsem zvědavá jaká bude asistence při porodu
, už teď mám jasno,že do té nemocnice nikdy nepojedu.
ještě mě seřvala,proč jsem přijela až po hodině, hlavně,že je všude psáno,že když žena krvácí má si lehnout a být v klidu a počkat na doprovod který tě odveze do nemocnice,v tel. mi řekli,že sanitky nejezdí pro takové případy
![]()
Anonymní píše:Katka86 píše:já jsem právě o víkendu začala krvácet,tak jsem jela do té nemocnice,tam mi řekli,že u cest je vše v pořádku i mimi…takže nevím co to krvácení zapříčinilo…pak jsem se oblékla,dali mi do ruky ten papírek,že mám jit na wc ho počůrat,tak jsem to udělala a ihned mi do papíru napsali,že mám krev v moči…přitom důvod který byl,proč jsem tam byla je krvácení z pochvy.
Není zač,já jsem měla taky jednou krev v moči,při dalším konrolním odběru jsem si dala fakt bacha,abych byla dobře umytá a brala střední proud moči a už tam nic nebyloA hlavně mít sterilní nádobku nebo dobře vymytou.
Tak to je jasné,to je z toho krvácení,takže jestli už to přešlo,tak by už tam ta krev neměla být,ale do poradny nosíš pokaždé moč,že?Uvidíš,že ted jak pujdeš na ko,že to bude ok.
ahoj,v nemocnici mi zjistili bílkovinu v moči. jsem v 7.měsíci a do papíru mi napsali : bílkovina , krev ++
?docela mám strach,k doktorce jsem objednaná na útery. Díky 
nevíte co to může znamenat