Pohyby v 34tt - strach

819
27.3.11 19:52

Pohyby v 34. tt - strach

Ahojky těhulky, chtěla jsem se zeptat jestli se vám někdy stalo, že se mimčo o poznání míň hýbalo? Mám tenhle víkend trošku rozházenej - v noci jsem byla vzhůru a přes den dospávala, a malýho od soboty od rána cítím o hodně míň než jsem zvyklá. K tomu všemu včera si asi zašprajcnul nožičku do mých žeber takže jsem stěží udělala jakýkoliv pohyb a i když dneska už se normálně hýbu tak žebro bolí pořád.
Může se malý hýbat míň ptž mám rozhozený spaní a tim to dolíhá i na něj? Stalo se to některý z vás? Rozhoduju se jestli jít zítra k doktorovi. Jsem ve 34. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2785
27.3.11 19:56

Ahojky,mě se to stává dost často.jeden den cítím malou krásně a dost často,pak další den útlum,že jí cítím jen jednou dvakrát denně.
Podle mě je to asi normální.
Podle mě má mimčo v bříšku už vybudovaný svůj režim,tak by nemělo mít vliv kdy jsi ty vzhůru a kdy spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
27.3.11 19:58
Daniella82 píše:
Ahojky,mě se to stává dost často.jeden den cítím malou krásně a dost často,pak další den útlum,že jí cítím jen jednou dvakrát denně.
Podle mě je to asi normální.
Podle mě má mimčo v bříšku už vybudovaný svůj režim,tak by nemělo mít vliv kdy jsi ty vzhůru a kdy spíš.

smajlicku,to presne envim,ptz jsem tehu poprve a jsem teorve 18tt,ale nejspise je to normalni,ze enkdy se hybe mimi vice a nekdy mene,kazdopadne,pokud ams nejake pochybnosti a citis,ze by enco nemuselo byt ok,tak jdi l doktoroci,ale urcite to bdue ok! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5165
27.3.11 19:59

Je to normalni,taky jsem se strachovala,ale vse bylo vporadku,nekdy se malej hybal hodne a nekdy zas o hodne min. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Ke konci pohybů ubývá kvůli menšímu prostoru :wink: ,ale já to tak třeba neměla,prcek mě kopal snad nejvíc právě v závěru těhu :nevim: Já bych k mudře rozhodně šla,raději 100× zbytečně než … :wink: Určo to bude ok,ale pro klid v duši.Ale sem tam jsem měla den,kdy kopal míň a taky jsem stresovala a šla raději na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

ahojky, podle dr. je to uplne normalni, mimco je jeden den aktivnejsi, druhy den linejsi.. Samozrejme, ze pokud by jsi necitila zadne pohyby, tak je pohovost na miste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.3.11 20:01

já jsem asi zblblá z těch deníčků co se tady občas objeví, ty se špatným koncem, že tomu většinou předchází, že se mimi nehýbe, ale teď kope tak to nechám být :srdce:
Právě, že se jinak cítím dobře tak bych toho doktora ráda vynechala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.3.11 20:01

Ahoj, sice nejsem 34 tt, ale stává se mi, že taky třeba dva dny mám jen slabý pohyby- takový nic a pak třeba den pořádně kope. Víš, ono se třeba jinak natočilo, nebo pospává. Mě třeba nejvíc kope v noci, kolem pulnoci.
Tím rozhozeným spaním si nemyslím.. Mužu poradit třeba schody, nebo nějakou aktivitu, nebo co dělám já, že si u bříška pustím mobil s hudbou a on se rozhýbe.
K doktorovi klidně zajdi, protože klid na duši je k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.3.11 20:08
smajlicek90 píše:
já jsem asi zblblá z těch deníčků co se tady občas objeví, ty se špatným koncem, že tomu většinou předchází, že se mimi nehýbe, ale teď kope tak to nechám být :srdce:
Právě, že se jinak cítím dobře tak bych toho doktora ráda vynechala :think:

Nesmis si ty denicky tak brat, ja z nich mam taky obcas depky, a bojim se… :roll:
Neboj, urcite mas uplne zdrave miminko :hug: A kdyz je utlum aktivity, tak si lehni na zada, nebo na bok a povidej si s nim/ni (me to vzdycky zabere)
Nebo tepla koupel, to se vzdycky rozdovadi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
27.3.11 20:08

Ahoj, no z mé zkušenosti bych si pro jistotu zašla k dr. (nemusí to nic znamenat, ale může)Když jsem byla v 39tt, tak se malá o poznání zklidnila…na monitoru vyšla skoro rovná čára a já fičela rovnou na vyvolávačku…což jí asi zachránilo život…měla hodně omotanou pupeční šňůru kolem krčku a přidusovalo ji to. Vše ale dobře dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
27.3.11 20:11

Zasla bych k lekari.Nemusi to nic byt,ale za ty mozne fatalni nasledky to nestoji.Vim,o cem mluvim.Aspon budes i klidnejsi…Hodne stesti pri porodu,maminkovstvi je krasne obdobi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.3.11 20:15
t.lucka píše:
Ahoj, no z mé zkušenosti bych si pro jistotu zašla k dr. (nemusí to nic znamenat, ale může)Když jsem byla v 39tt, tak se malá o poznání zklidnila…na monitoru vyšla skoro rovná čára a já fičela rovnou na vyvolávačku…což jí asi zachránilo život…měla hodně omotanou pupeční šňůru kolem krčku a přidusovalo ji to. Vše ale dobře dopadlo :srdce:

Tak podle toho co píšeš,bych si měla jít lehnout rovnou do nemocnice.U mě je to opravdu ob den až dva,že se malá hrozně málo hýbe.Pěkně jsi mě vystrašila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
27.3.11 20:22

Nechtěla jsem nikoho vystrašit, jen říkám, že bych to nepodceňovala…Malá se mi takhle málo hýbala několik dnů…takže určitě neplaš, ale k doktorovi si zajdi…i když to nic nebude, tak aspoň budeš mít klid… myslím si, že doktoři jsou na tohle zvyklí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
27.3.11 21:06

Souhlasím s T.LUCKA…nechci strašit ale já bohužel patřím do té skupiny smutných Deníčku… :andel: byla jsem ve 40tt den před termínem porodu a taky jsem mín cítila pohyby…dceru už mi nezachránili…i když jsem hned jela do porodnice,podle lékaře všechno bylo v pořádku,malá žila ale za 2 dny ve mě bohužel umřela a proto radči pojedu x krát a zbytečně než jednou a pozdě… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.3.11 21:14
ševelka píše:
Souhlasím s T.LUCKA…nechci strašit ale já bohužel patřím do té skupiny smutných Deníčku… :andel: byla jsem ve 40tt den před termínem porodu a taky jsem mín cítila pohyby…dceru už mi nezachránili…i když jsem hned jela do porodnice,podle lékaře všechno bylo v pořádku,malá žila ale za 2 dny ve mě bohužel umřela a proto radči pojedu x krát a zbytečně než jednou a pozdě… :hug:

Tak to je hrozně smutný a je mi to moc líto :cry: Já ty deníčky raději ani nečtu:-(
Nezlob se,že se ptám,ale cítila jsi je míň nebo vůbec?
To by se musel člověk zbláznit a být na pohotovosti denně.
Já mam opravdu dost neaktivní miminko celou dobu.Jeden den cítím každou hodinu,další den už jen třeba dvakrát denně,pak zase víc atd..Znamená to snad,že bych měla teda obden jezdit k dr na kontrolu??Vždyt to je na blázinec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí