Pohyby v 34tt - strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
27.3.11 21:16

Ahojky :-) Myslím, že je normální, že někdy mimi kope méně a někdy více. A taky je to třeba tím, že to tolik nevnímáš při rozhozeném režimu. Údajně je v pořádku, když cítíš alespoň 1O pohybů denně. Já to tedy nepočítám, ale teď ke konci těhu se mi taky zdá, že mimčo kope méně. Podle mě je důležité, že vůbec kope :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
27.3.11 21:41

Ahoj holky :mavam: Někde jsem četla,že po sladkém je mimi víc aktivní a u mě to tak fakt je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.3.11 21:50

ahojky, začínám 35 týden a taky mám dny, kdy cítím pohyby třeba jen dvakrát třikrát denně. dnes třeba malá naopak kopká skoro celý den. ptala jsem se na to u dr. a je to prý normální a v pořádku. přikláním se k názoru, že je důležité, že se mimi hýbe, něco jiného by bylo, když bys necítila vůbec pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.3.11 13:15

naštěstí se od rána zase hýbe víc :lol: ale byla jsem docela vystrašená ptž Domča je dost aktivní, ale o těch 10 pohybech za den jsem taky slyšela to zatim splňujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
28.3.11 13:42
smajlicek90 píše:
naštěstí se od rána zase hýbe víc :lol: ale byla jsem docela vystrašená ptž Domča je dost aktivní, ale o těch 10 pohybech za den jsem taky slyšela to zatim splňujeme :palec:

tak vidis..vsechno bude dobre,neboj :o) uzivej si tehu a nestresuj se zbytecne :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
819
29.3.11 18:23

tak teď mi to Domča vrací :-D dostávám pěkný kopance takže je stopro v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.3.11 18:25
smajlicek90 píše:
tak teď mi to Domča vrací :-D dostávám pěkný kopance takže je stopro v pořádku :palec:
:palec: :palec: :palec: :palec: tak vidis :potlesk: :potlesk: vse je v poradku!! :palec: :palec: :palec: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
13
4.4.14 21:41

Ahoj, chci se zeptat jestly to ma naka z vas. Sem ve 34tt a mala casto dost brutalne kope. Kdyz sedim nebo lezim tak se mi hejbe cely bricho a delaj se mi tam hrozny kopce, spis sem slysela ze se pohyby maji ustalit nez zesilovat. Dekuji za vase nazory..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.17 12:18

34tt bez pohybu

Chtěla bych obnovit diskuzi, jsem ve 34.tt a necítím skoro žádné pohyby. Maximálně jednou denně takový lehký zavibrování. Včera jsem šla k dr. ta mě natočila a všechno v pohodě. Ale sono mi nedělala. Mam trochu strach aby mimču něco nebylo ikdyž má srdíčko v pořádku…Asi jen blbnu. Ale ráda bych věděla, jestli měl někdo něco podobnýho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
14.8.17 12:19

Už má málo místa tak se mín hýbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
14.8.17 12:40

Jasně :-) Na tom konci už jsem se musela kolikrát docela soustředit, abych malou cítila, jak někdo popisuje, že měl v bříšku mimino fotbalistu, tak to já vůbec neznala…A jaký je dneska malá raubíř :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 12:52

Já teda malou cítila pořád, narodila se 2530g v termínu - takže tam asi měla místo až do porodu. Dodnes si živě pamatuju ty kopance do žeber a dloubani rukou do močáku 8o :lol: Pokud cítíš miminko míň pořád a je v pořádku, tak se prostě míň hýbe, případně na to nejsi tak citlivá :kytka: Neboj :hug: Pokud by se ale frekvence pohybu změnila během dne nějak zásadně (vůbec žádné pohyby, nebo naopak šílené mrskání), mohlo by mít miminko nějaký problém a je lepší zajet na kontrolu. Nikdo ti nic vyčítat nebude :kytka: Přeju ať vše dobře dopadne a hezký porod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
14.8.17 15:59

Také jsem malou cítila až do konce, hodně jsem to kontrolovala a bála se, jakmile se dlouho nehýbala, je pravda, že ke konci těch pohybů bylo méně, ale vzpomínám si přesně, jak jsem plašila :oops: pravděpodobně to je v pořádku, ale kdyby ti to nedalo, klidně na kontrolu zajeď :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.17 17:19

Děkuju holky ;) jen jsem chtěla vědět, že v tom takhle nejsem sama :) tak snad to bude v pohodě. Už je to dlouhý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
14.8.17 17:32

@Wespery1 prcek se hybal celé těhotenství minimálně, první pohyby jsem ucítila až po 23tt, ale pravidelně ráno a večer měl škytavku, jinak pohyby jsem cítila opravdu málo… Jen co vykoukl na svět, dává o sobě pěkně znát, křičí, hulaka, povídá, boucha do věcí které dělají zvuky… :D
Oni tam už ke konci mají i míň místa jak sílí. Asi máš mimčo kliďase a pohodare ;)
Ale pro klid duše si můžeš zajet na pohotovost, oni jsou na takové případy zvyklí, a ty budeš zase o něco klidnější, tsk ať vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí