Bodavá bolest v prsou

2891
9.4.11 09:28

Bodavá bolest v prsou

Ahojky holky, stalo se mi to už podruhý. Začalo mě bolet prso. Je to taková ostrá bolest v levém prsu a jde to až jakoby k podpaží. Navíc mám to místo tvrdé a na dotek to příšerně bolí. Kojit s tím můžu. Myslela jsem, že je to nalitým prsem, ale zůstalo to i po kojení. Už jsem to měla jednou a dnes mě probudila bolest a je to tu znova. Bolí to i při každém pohybu, třeba když se zvedám z postele nebo tak. Nemáte s tím někdo zkušenost? Může to být z kojení? Je to stále jen to jedno prso, u druhého se mi to nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21612
9.4.11 09:31

tipla bych to na začínající zánět… zkus si na to dát tvaroh a při kojení tu bouli masírovat. kdyby se ti objevily horečky, tak utíkej k dokorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.4.11 10:11

Ahoj, stalo se mi to jednou, když bylo malé asi týden.. Taky mě to bolelo při každém pohybu, pomohla mi horká sprcha a rozmasírovat to.. po 2 dnou dnech se to kompletně ztratilo a žádný zánět jsem neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.4.11 10:25

Asi budeš mít zánět v prsu :think:
Je dobré to při sprchování masírovat a sprchovat se dost teplou vodou.
Taky je PRÝ dobrý zelný list do podprsenky, vytáhne to horkost a mělo by se ti ulevit :wink:

• Citovat
  • Upravit
1601
9.4.11 10:37

Páji, je možný že to je kvasinková infekce. Mně teda ještě do toho ty prsa jakoby pálily.
Když jsem tu kvasinku měla, tak jsem bradavky mezi kojením mazala canestenem (před kojením se nemusí omývat, i když na letáčku je něco jiného, mám to od doktorky doporučeno) a tak za 3-4 dny to zmizelo (pro jistotu jsem mazala týden).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
9.4.11 11:22

tak jsem si dala tu sprchu a masírovala to jak divá a nic :nevim: zatím to nepomohlo. minule, když to bolelo, tak to pak samo přešlo po pár hodinách a pár dní bylo vše v pohodě a najednou to přijde zas. A zrovna v sobotu, když nemůžu ani k doktorce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
9.4.11 11:28

Taky by to mohla byt retence- ucpany kanalek, teple zabaly, a rozmasirovat,jestli to jde do podpazi zkusit pri kojeni bocni polohu- fotbalistu, at to ditko vytahne. potom zkusit chladit, tvaroh a podobne, urcite tu najdes spoustu rad jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
9.4.11 11:30

Nekdy to chvili trva, nez se to uvolni, dokud nejsou horecky tak porad zkouset, pred kazdym kojenim nahrat, me to potrapilo nekolikrat a trvalo to i dva dny nez se to spravilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí