Body Next nebo HM?

1638
12.10.12 12:27

Body next nebo HM?

Maminky které znáte body next a HM…které jsou vás dle lepší? nevím, jaké koupit. Chváleny jsou obě značky. HM má body se cvočkama u krčku, next má krček bez cvočku a takový ten překládací systé :pankac:
co vám vyhovuje víc a které body je lepší? na nošení + kvalita. díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
12.10.12 12:28

Mě vyhovují víc ty HM protože dolejšek je jakobu na prdelce jakoby na gumičky, že se body přizpůsobí elikosti a syn je nosí vždycky dýl tu velikost než jakékoliv jiné.. jinak podobnou kvalitu má kupodivu i KIK tam jsou body super, i často praNÉ vydrží dlouho krásné a jsou daleko levnější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
12.10.12 12:30

Me vic vyhovuji body s cvocky u krku, next je ma vetsinou jen v setech, kdyz si treba koupis kalhoty s bodyckem, tak to ma vetsinou cvocky, jinak nemaj..No ale zase se mi vic libi nextacky designove a kvalitou myslim, je to nastejno. Neseprali ani nevysisovali se mi ani jedny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.10.12 12:34

Mně mnohem víc vyhovovaly body z Next, ale používala jsem obě značky. Jen ty z Next mi přišly i po mnoha praních mnohem příjemnější na omak, takové hebčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.10.12 12:35

Oboje jsou super :palec: Hm nám vydrží velikostně vždy déle. Next má super design :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.10.12 12:39

Sedí nám oboje, HM je lepší v tom, že opravdu dlouho vydrží. Na syna z HMka stále perfektně navléknu bodýčka vel. 80 a to nosí všechno ostatní 92 a má zhruba 85cm. Ale je pravda, že jedno z Kiku nám stále je i ve vel. 68. Nějak roste s námi nebo co. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
12.10.12 12:41

Já hlasuju pro Next, sice nemá patentky, ale nikdy se mi nestalo, že by se výstřih vytahal. Jsou ze silnější látky než HM a jsou celkově „bytelnější“. V setu jsou skoro srovnatelně drahá jako z HM :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.10.12 12:47

H&M jsou pruznejsi a lehci.
Dobra jsou i body z Tesca F&F, hodne pevna latka, hezke vzory a vydrzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
12.10.12 12:56

My máme lepší zkušenosti s HM. Jsou příjemné a dobře sedí. Navíc nám opravdu vydrží déle. Nevytahají se u krku a to zapínání u krku je taky super… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.10.12 13:00

Já jsem asi měla smůlu, ale každý body z HM je tak podivně dlouhý a přitom úzký.. Jediný co mi vyhovovaly byly ty překládací na úplný miminko, větší čísla už jí neseděly.. Ale je tlusťoch :mrgreen: Z Nextu máme spíš overaly.. Já nedám dopustit na body z Tesca..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.10.12 13:04
@gabriela82 píše:
Já jsem asi měla smůlu, ale každý body z HM je tak podivně dlouhý a přitom úzký.. Jediný co mi vyhovovaly byly ty překládací na úplný miminko, větší čísla už jí neseděly.. Ale je tlusťoch :mrgreen: Z Nextu máme spíš overaly.. Já nedám dopustit na body z Tesca..

Právě proto třeba já body z HM považuju za ty nejlepší na světě :mrgreen: Mám hubendíry…

Jinak co se kvality týče, vyhiovují mi HM i Next, oboje mají hezké barvy, neseperou se, nežmolkovatí a nevytahávají. Cvočky na ramínku jsou fajn, ale ani u těch s překládacím výstřihjem se mi (u těchto značek, ale třeba ani u CaA) nestalo, že by se vytahaly… To třeba u Tesca jo, tam je vytahané máme, ale to mým dětem obecně nesedí, takže už nekupujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25142
12.10.12 13:11

Mě se ten překládácí systém moc nelíbí - hlavně na bodýčkách od C&A se to dost rozevíra. Já kupuju použité Next na Mimibazaru a jsem moc moc spokojená. ta kvalita je úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
12.10.12 13:13

Já body s tím „překladem“ vůbec nepoužívám i když jich mám plno.
Přidou mi vytahaný i když ve skutečnosti nejsou.Asi je neumím oblíknout :mrgreen:.
Používala jsem raději s cvokama, ale pak mi kámoška dala zavinovací od C&A a ty vyhrály :palec:.
Ted jsem sehnala i od Lindexu a taky :palec:
Jiný už nechci :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29436
12.10.12 13:16

Já mám třeba Tesco vytahané do šířky. :nevim: Né teda všechna, ale dost jich takových je. Hne se to ve švech, teď jsem koupila bílá jen s malým potiskem a ten potisk se hned loupal. Jsem zrovna asi kápla na nic moc sady. :roll: Jinak teda syn je od mala „buřtík“, pak byl spíš žížala - vysoký, ale hubený, ale teď už je z něj zase docela vazba a ty HMka nám bez problémů sedí. Zato CA jsou na nás úzká už od narození, tak tam body vůbec nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
12.10.12 13:21

Mě z tesca se taky vytáhnou do šířky a kolem krku strašně…právě proto jsem chtěla vědět zda to dělá i next, malá je drobek a hubeňour…má 15 m a 8.5kg.tak sháním nějáký co jí sednout. s CaA jsem měla a přišly mi takový slabý materiál, na léto dobrý, teď blbý 8o
a ty zavinovací jsou které o těch nevím?? :jazyk: :jazyk:
a co vlastně body lindex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat