Teplé oblečení pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
391
10.10.12 13:05

Teplé oblečení pro batole

Maminky,
prckovi je 16 měsíců, vydatně chodí – po své ose :lol:, ale taky se ještě velkou část cesty veze kočárkem. Je mu pořád zima, i když ho nabalím jako cibuli, a to je teprve říjen :roll: :roll:,… Tak jsem začala přemýšlet o nějakém velmi teplém prádle – konkrétně mi jde o bodýčko, kalhoty - kamaše, spodky… a ponožky. Na netu jsem se dívala na funkční prádlo, ale zrovna moc tomu nerozumím. Moje hlavní požadavky jsou, aby mu hlavně bylo teplo v kočárku a aby ho prádlo neštípalo – proto jsem vyloučila 100% vlnu. Líbí se mi značka Devold. Jinak, s fusakem a nánožníkem na zimu do kočárku samozřejmě počítám. Poradíte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
10.10.12 13:07

Kup termo prádlo nebo věci z moiry :palec: Na netu toho je spousty, já kupuji budto ve sportu nebo taky přez net a spokojenost veliká, hlavně teda děti, kterým stačí tři tenké vrstvy(do mrazu), kvalitní bunda a je jim teplo a žádné pocení při běhání apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.10.12 13:08

A jakou konkrétně značku kupuješ? Je nějaký rozdíl mezi funkčním prádlem a termoprádlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.12 13:12

Já mám ráda značku Reima, kupuju od nich i mikiny, nebo taky sensor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.10.12 13:13

Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozhledna
10.10.12 13:16

Podívej se taky na outlast, je super, dělá i bodynka pro malé, čepice apod…funkční prádlo má jen savý efekt (když se propotíš, tak rychleji schne)-vhodné celoročně, termoprádlo má ještě k tomu i zahřát nebo spíš udržet teplo tvýho těla (vhodné právě na zimu)

• Citovat
  • Upravit
20662

ALe koukni i na bodyna z moiry, koukám dítko 16 m, tak ted ti nevím, jak je na tom reima, ale sensor jsem viděla nejmenší vel 92 :think: :think:

Příspěvek upraven 10.10.12 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Kvalitní merino vlna nekouše. A že mě „žere“ skoro všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.10.12 13:17

Hele, právě Devold je stopro vlna, resp. merino vlna (někdy nakombinovaná s umělým vláknem, ale neplatí třeba pro zimní spodní prádlo, spíš prádlo do „chladu“) :-)

ale jinak fakt nekouše, máme doma a super. a výhodou je, že se nemusí tak často prát právě díky vlastnostem vlny - čímž netvrdím, že to na podzím oblíknem a sloupnem až na jaře:-))

moira také není špatná, ale do fakt velkých mrazů se nám osvědčil ten devold

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
@malinkaNy píše:
A jakou konkrétně značku kupuješ? Je nějaký rozdíl mezi funkčním prádlem a termoprádlem?

termo prádlo v první řadě hřeje, resp. izoluje. Funkční prádlo „ventiluje“, tzn. odsává pot, a tedy ty, i když se sportem potíš, jsi v suchu.

• Citovat
  • Upravit
rozhledna

Moira a ani sensor nedělá menší jak 92 nebo já aspoň na nic nenarazila.

• Citovat
  • Upravit
4275
10.10.12 13:18

@malinkaNy matně tuším, že termoprádlo udržuje teplo, kdežto funkční prádlo odvádí pot vně sebe a tím tě drží v suchu. a vlastně v teple, protože neprochladneš, jak nejsi zpocená.

ale doufám, že ti nakonec odpoví i někdo, kdo tomu pořádně rozumí, taky bych se ráda dozvěděla něco k tomu výběru. kuba je huběňour, tak ho nehřeje ani tuk, u nás to tím pádem bude asi ještě dlouho na pořadu dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
10.10.12 13:20

Moira je spíš na sport, odvod potu. Hřejivá je vlna. S merinovlnou mám super zkušenosti. Devold je fajn, bezva údržba, dvojvrstvé hodn žmolkuje, navíc vespod ta umělotina mi přijde zbytečná, pokud prcek není na vlvnu fakt nesnášenlivý. Nejraději mám asi Bundles, pro dospělé Icebreaker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.10.12 13:22
@rozhledna píše:

Od moiry jsem nějaká body kupovala, takže něco tam bude. Ale nějak jsem ho nepoužila ani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.12 13:25
@rozhledna píše:

moiora má i maličké bodyna, sto pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat