Rukavice 2v1 s čepičkou přes prsty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1396
9.10.12 13:45

rukavice 2v1 (s čepičkou přes prsty)

Maminky prosím o radu kde nejlépe na Kladně (nebo e-shop)sehnat pro mrně(cca 2 roky)prstové rukavice které mají konce prstů jakoby ustřižené a dají se schovat tou „čepičkou“.když má malá rukavice(klasické prstové)tak jí jídlo i lahev na pití vypadávají z rukou tak mě napadly tyto rukavice, když bude něco chroustat tak jí prstíky jakoby vyndám a když ne tak jí konce prstů schovám tou „čepičkou“.Díky za rady Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35325
9.10.12 13:46

Nemate tam Kik? Tam je maji urcite, nedavno jsem je tam dceri kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
9.10.12 13:52

@mroe máme :D, díky moc za radu :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.10.12 14:15

Viděla jsem je i v CaA (v Praze) ten je na Kladně ale taky a dokonce i vedle Kiku :palec:

• Citovat
  • Upravit
1396
9.10.12 14:31

@zichisek tak to snad uspějeme když je mají ve dvou krámech vedle sebe :D, díky :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:

Ty jsi kladeňačka že víš že jsou vedle sebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.10.12 14:33
@sarlota535 píše:
@zichisek tak to snad uspějeme když je mají ve dvou krámech vedle sebe :D, díky :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:Ty jsi kladeňačka že víš že jsou vedle sebe??

Ne, bydleli jsme rok v Libušíně u Kladna a Tesco vč. přilehlých obchůdků byl můj jediný zdroj nákupů :mrgreen: Resp. to bylo jediné místo, kde jsem zvládla sama dojet autem a v klidu zaparkovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1396
9.10.12 15:03

@zichisek Tak to jo, je fakt že Tesco a přilehlé okolí je jediné místo kde se tady dá nakoupit :mrgreen:
V Libušíně mám známou a když tam za ní jedu tak tam je takový klid že mám pocit že tam snad nejsou ani potraviny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.10.12 16:19
@sarlota535 píše:
@zichisek Tak to jo, je fakt že Tesco a přilehlé okolí je jediné místo kde se tady dá nakoupit :mrgreen:
V Libušíně mám známou a když tam za ní jedu tak tam je takový klid že mám pocit že tam snad nejsou ani potraviny :mrgreen: :mrgreen:

No, potraviny tam byly, ale maso jen v úterý, pečivo jen středa a pátek :roll: apod…nějak jsem si nezvykla v který den jít co koupit, tak to jistilo tesco…Ještě že už jsme v Praze.

• Citovat
  • Upravit
1396
9.10.12 17:34

@zichisek Závidím,já jsem po 33 letech v Praze třetí rok na Kladně a mírně řečeno trpím jak zvíře, ne že bych byla nákupní maniak ale ta vybavenost co se týče krámů je tady běsná :,( do tesca to mám 3 kilometry, autobus jezdí ve středu a v prosinci, kór když má člověk kočárek tak ho třeba 3 busy nevezmou :cert: :cert: a řidičák nevlastním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.10.12 11:50

@zichisek @mroe Tak děvčata mám smolíka, ani v Kiku ani V Cé áčku je nemaj…prý loni jsme je měli :cert: :cert: loni jsem je nepotřebovala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.10.12 14:21

Včera jsem je kupovala v tescu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
13.10.12 15:25

@andmac V kladenským Tescu??tam jsem se koukala a celej regál plnej ponožek, punčocháčů a kalhotek. Rukavice žádný :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.10.12 09:55

Ne, ve Vlašimi. A nebylo to mezi ponožkama a kalhotkama, ale samostanej malej regál s pár čepicema a rukavicema. Většinou to mají ta tesca podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
14.10.12 12:16

@andmac Díky :*,juknu tam a snad je budou mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie