Rukavice 2v1 s čepičkou přes prsty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
rukavice 2v1 (s čepičkou přes prsty)
Maminky prosím o radu kde nejlépe na Kladně (nebo e-shop)sehnat pro mrně(cca 2 roky)prstové rukavice které mají konce prstů jakoby ustřižené a dají se schovat tou „čepičkou“.když má malá rukavice(klasické prstové)tak jí jídlo i lahev na pití vypadávají z rukou tak mě napadly tyto rukavice, když bude něco chroustat tak jí prstíky jakoby vyndám a když ne tak jí konce prstů schovám tou „čepičkou“.Díky za rady Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemate tam Kik? Tam je maji urcite, nedavno jsem je tam dceri kupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla jsem je i v CaA (v Praze) ten je na Kladně ale taky a dokonce i vedle Kiku ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek tak to snad uspějeme když je mají ve dvou krámech vedle sebe
, díky
![]()
Ty jsi kladeňačka že víš že jsou vedle sebe??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarlota535 píše:
@zichisek tak to snad uspějeme když je mají ve dvou krámech vedle sebe, díky
![]()
![]()
![]()
Ty jsi kladeňačka že víš že jsou vedle sebe??
Ne, bydleli jsme rok v Libušíně u Kladna a Tesco vč. přilehlých obchůdků byl můj jediný zdroj nákupů
Resp. to bylo jediné místo, kde jsem zvládla sama dojet autem a v klidu zaparkovat ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek Tak to jo, je fakt že Tesco a přilehlé okolí je jediné místo kde se tady dá nakoupit ![]()
V Libušíně mám známou a když tam za ní jedu tak tam je takový klid že mám pocit že tam snad nejsou ani potraviny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarlota535 píše:
@zichisek Tak to jo, je fakt že Tesco a přilehlé okolí je jediné místo kde se tady dá nakoupit
V Libušíně mám známou a když tam za ní jedu tak tam je takový klid že mám pocit že tam snad nejsou ani potraviny![]()
No, potraviny tam byly, ale maso jen v úterý, pečivo jen středa a pátek
apod…nějak jsem si nezvykla v který den jít co koupit, tak to jistilo tesco…Ještě že už jsme v Praze.
- Citovat
- Upravit
@zichisek Závidím,já jsem po 33 letech v Praze třetí rok na Kladně a mírně řečeno trpím jak zvíře, ne že bych byla nákupní maniak ale ta vybavenost co se týče krámů je tady běsná
do tesca to mám 3 kilometry, autobus jezdí ve středu a v prosinci, kór když má člověk kočárek tak ho třeba 3 busy nevezmou
a řidičák nevlastním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zichisek @mroe Tak děvčata mám smolíka, ani v Kiku ani V Cé áčku je nemaj…prý loni jsme je měli
loni jsem je nepotřebovala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andmac V kladenským Tescu??tam jsem se koukala a celej regál plnej ponožek, punčocháčů a kalhotek. Rukavice žádný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ve Vlašimi. A nebylo to mezi ponožkama a kalhotkama, ale samostanej malej regál s pár čepicema a rukavicema. Většinou to mají ta tesca podobné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit