Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
potřebovala bych body ve vel. cca 116, ideálně bez rukávů. Už jsem něco hledala, obchod jsem našla jen jeden, na Fleru to budu hledat měsíc… Doporučíte, kde hledat? Nebo není tu šikovná švadlena, která by ušila? Děkuji.
Taky jsem řešila, ne tedy 116, ale obě moje děti nosily před druhým rokem 104 a i to byl problém. Nakonec jsem sehnala až do 110 v CA, možná mají i o číslo větší, zkus kouknout. Ono se prostě nepředpokládá, že dítě v této velikosti ještě může nosit pleny ![]()
@unuděná Já to nechci na pleny, je to pro totálně nepřikrytelné dítě pod pyžamo… Je to víc než praktické, pyžamo má vždy kolem krku - včetně případného tílka…
Jo a v CA mají jen do 110…
@čarodějka1311 Hm, pak pokud neseženeš, dá se koupit takové to prodlužovadlo bodýček (je to normálně pásek látky s patentky, který připneš třeba na tu 110 mezi nožky a defacto libovolně prodloužíš). Nicméně nevím, jakou máte doma zimu, ale moje děti se taky nepřikrávají a spí normálně jen v tričkách a spoďárách
Anebo spací pytel, mě šila 116tku nějaká paní na zakázku, za necelé dvě stovky ![]()
S těma plenama jsem to nemyslela vůbec zle, já mám bodýčka na zimu ráda i pro sebe a pleny nemám dobrých třicet let
![]()
@čarodějka1311 co takhle extendor, prodlouží ti 110 na požadovanou velikost a uplatnis tak body, co už třeba máš doma.
Akorát teda nechápu, to už se chystáš na zimu? Moje děti by v tomhle počasí s prominutím chcíply vedrem, spí nazí, kolikrát na peřině, máme teď doma cca 22 stupňů.
Nebo mě ještě napadlo, pokud jsi trošku zručná, vezmi nějaké tílko s širokým výstřihem, přišij ho ke kraťáskám/trenkám a máš to ![]()
@Helileli Jo! Extendor se to jmenuje
Jsem tomu nemohla přijít na jméno.
@Helileli @unuděná Nechci to na léto, ale až na podzim, jen jsem teď vyřazovala, tak bych to chtěla mít vyřešené… Na podzim bude milion povinností a starostí, teď je čas… Jasně, že teď by mi v tom dítě chcíplo, ale v zimě je tady kosa. Extendor znám, ale myslím, že to na holém těle bude dost nepříjemné…
Prostě asi hledám švandlenku, která to vyřeší za mě ![]()
@čarodějka1311 Když mu pod to dáš trenýrky? To by mělo být v pohodě.
A co overaly na spaní? Podle mě seženeš snáze, než body. Dcera má teď jeden vel. 134
(ale nevím značku, má ho u babičky…)
@unuděná Prádlo na noc nedávám, je to zase další tlačící guma…
@Pipet Mám pár overalů, ale více pyžam…
@čarodějka1311 píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych body ve vel. cca 116, ideálně bez rukávů. Už jsem něco hledala, obchod jsem našla jen jeden, na Fleru to budu hledat měsíc… Doporučíte, kde hledat? Nebo není tu šikovná švadlena, která by ušila? Děkuji.
Taky mám nepřikrytelné dítě. Většinou dávám overaly, ty lze v pohodě sehnat všude.
Na léto dávám tohohle křížence bodyna a overalu. http://www.mybio.cz/…-vel-110-164
Pokud chceš vyloženě body, tak tady: http://www.tulio.cz/…/0/0/0/filtr
@čarodějka1311 píše:
@Helileli @unuděná
Prostě asi hledám švandlenku, která to vyřeší za mě
Švadlenku nemusíš, fakt se daj sehnat. 116 kupuju běžně