Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máme Boffin 300, syn dostal v 7 letech, nejvíc ho baví sestavit si vlastní rádio.
Ahoj my máme dvě elektronické boffin stavebnice a syn je miluje. Ale je to celkově malý milovník elektroniky.
Má Boffin II Light a Boffin II 3D
Máme zkušenost pro 7 letého a 12 letého. Oba nadšení, ten starší už nad tím lépe přemýšlel, mladší potřeboval pomoct. Ale zábava na dlouho a Lego šlo konečně na druhou kolej ![]()
8mi leteho syna bavila, ale teď už si sestavuje obvody z „doopravdickych“ součástek. Takže pro někoho, kdo ještě žádnou takovou věc nemá, to bude určitě prima.
Kterou byste pořídili desetiletému klukovi? Koukala jsem, že jsou různé… Bofin I, Bofin II, Bofin III…A všechny mají různý počet dílků… některé jsou 3D… Nevím, po které sáhnout…
Myslím, že boffin III je rozšířením II a ta je rozšířením I. Asi bych začala s Light, tím nevyrobíš rámus ![]()
Nemáte někdo boffin 3? Líbí se mi, podle videa, že se to dá kombinovat s legem a že se dají stavět různé domečky, co svítí apod…ale říkám si, jestli to není moc složité…nebo jestli není potřeba mít nejdříve nějaký základ…
Neznáte někdo tuto stavebnici? Jaká je? Zaujala by 10leteho kluka? Případně kterou zvolit?