Bojím se těhotenstvi

Anonymní
4.1.19 08:52

Bojím se těhotenstvi

Ahoj 11.12.jsem měla nechráněný styk s přítelem. Ted ani nevím kdy sem měla menstruaci, krvácela sem z cysty.Byla sem u dr. s tím. Dostala sem na recept prášky, abych přestala krvácet. To mi říkal že sliznice je vysoká a menstruace přijde, ale já měla jen to krvácení z cysty :(.To krvácení mi skončilo 9.12.Posledni menstruace byla v listopadu 16.Test včera byl negativní, to už by snad test ukázal. Uz mám i antikoncepci napsanou ale čekám na menstruaci.Ma s tím někdo zkušenost, že kvůli cystě nepřišla MS? Už mě i napadlo, jestli to krvácení z cysty nebyla zároveň i menstruace.Ale to by snad Dr. poznal, říkal že je to od cysty…že menstruace přijde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
4.1.19 09:02

Myslím si, že máš teď rozházenej cyklus, jak kvůli cystě, tak ze stresu. Zkus si test udělat znovu za 3-4 dny. Z ranní moči, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.19 09:03

To uz by test určitě ukázal, pockala bych par dni a skakla na vyvolavacku, jestli je vysoka sliznice, tak by měla zabrat rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
4.1.19 09:03

Vzhledem k tomu, ze test byl po tak dlouhe dobe negativni, pravdepodobne nejsi tehotna.
Priste se chrante, pokud nechces otehotnet.
Gynekologicke problemy mohou zpusobit nepravidelnou menstruaci, takze to nemusi mit s tehotenstvim nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.19 09:12

Antikoncepci už mám doma připravenou.Nechtela sem ji brát,tak jsme přerušovali ,ale přítel neví jestli to stihl.Sex byl jen jednou minulý měsíc ,teď vůbec.Po těch nervech ,už ty prášky budu brát.Ja sem spíš doufala,že si doktor to krvácení spletl ,že to třeba nebylo od cysty ale menstruace,ikdyz bych ji měla hodně brzo.V listopadu sem ještě brala antibiotika,tak asi fakt to mám rozházené .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.19 09:20

Kdybych náhodou těhotná byla,tak by jsme si mini nechaly.Do nedávná jsme se snažily o druhé …Ale nešlo nám to skoro 2roky .Na kliniku jsme nechtěly.Nakonec sem dospela v názor ,že i jedno dítě pokryje mě mateřské pudy :) ,že mi vlastně jedno stačí.Mame 5ti letého syna.

• Citovat
  • Upravit
16953
4.1.19 10:09
@Anonymní píše:
Ahoj 11.12.jsem měla nechráněný styk s přítelem. Ted ani nevím kdy sem měla menstruaci, krvácela sem z cysty.Byla sem u dr. s tím. Dostala sem na recept prášky, abych přestala krvácet. To mi říkal že sliznice je vysoká a menstruace přijde, ale já měla jen to krvácení z cysty :(.To krvácení mi skončilo 9.12.Posledni menstruace byla v listopadu 16.Test včera byl negativní, to už by snad test ukázal. Uz mám i antikoncepci napsanou ale čekám na menstruaci.Ma s tím někdo zkušenost, že kvůli cystě nepřišla MS? Už mě i napadlo, jestli to krvácení z cysty nebyla zároveň i menstruace.Ale to by snad Dr. poznal, říkal že je to od cysty…že menstruace přijde. :nevim:

Ahoj,

osobní zkušenost nemám, ale kamarádka když měla cystu, tak nemenstruovala dlouhou dobu (nevím zda po celou dobu - neprobírala jsem to s ní). Ji také cysta ukazovala ale i pozitivní TT.

Každopádně si myslím, že to je tou cystou, stresem. Vyčkala bych. A dala si třeba kontryhelový čaj - mě pomáhá. Ale raději ještě zagoogli zda se pri cystě smí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.21 00:50

Dobrý večer, v únoru jsem užila escapelle, měsíc po, jsem měla menstruaci (asi 10dní zpožděnou) 5 týdnů po prášku jsem si dělala těhotenský test- negativní, ale pořád se bojím, že bych mohla být těhotná, četla jsem, že ms může být i při těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
16.4.21 00:57
@Martina0274 píše:
Dobrý večer, v únoru jsem užila escapelle, měsíc po, jsem měla menstruaci (asi 10dní zpožděnou) 5 týdnů po prášku jsem si dělala těhotenský test- negativní, ale pořád se bojím, že bych mohla být těhotná, četla jsem, že ms může být i při těhotenství

🤦🏼‍♀️ Bez na odber krve a neptej se jak jitrnica v deseti diskuzich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí