Antibiotika, ha a plodné dny

3115
3.1.19 13:58

:roll: při ha nemáš plodne dny. Nemáš nechraneny styk - bereš ha… Něco do sebe cpes a nevíš, co to dělá?
Některá antibiotika můžou snížit účinek ha. Ne že by ha snižovala účinek atb. Ber normálně ha i atb. Jen se po zbytek plata ha chraň ještě jinak. Kondom nejlépe. Před nasazením atb ti prášky normálně fungovali. Byla jsi chráněna.
Edit: :mrgreen: dobře, dočetla jsem poslední větu… Měním otázku. Jak chceš mít plodne dny, když víš, že neovulujes? :)

Příspěvek upraven 03.01.19 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7950
3.1.19 13:58

Tak záleží na tom jaká ATB bereš, ne všechny snižují účinek antikoncepce. Pokud bereš antikoncepci, tak žádné plodné dny nemáš, pokud by se snížením účinku náhodou nějaké objevily, tak pochybuji, že se objeví hned. Takže podle mě šance na případné těhotenství je zcela minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 14:01

@Kamkam
Asi jsem to špatně napsala. Rozhodně vím, že atb snižují účinnost ha a ne naopak :D jen jsem se právě chtěla zeptat, kdyz už by to snížení bylo, jestli by to mělo nějaký dopad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.19 14:08

@LuckaPtacnikova sex byl před bráním atb, tak ne… I kdyby to okamžitě snížilo účinek, tak trvá než to vajicko dozraje. Ten test si pro sichr udělej nejmíň dva týdny po. Nenapsala jsi to špatně.. To jenom já mám nosit brejle. :D A zkus si někde ty svoje atb vyjet, možná na ha ani nemají vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí