Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Diana69 myslíš že je brzy 5 po vynechání? Já dnes 1 den zpoždění a negativní test tak to beru že nic ![]()
No brzy není, ale pokud nevíš, kdy byla ovulace, tak toho moc nevymyslis
Pockej někomu se test ukáže později
taky se mohla zpozdit ovulace nebo ji třeba máš kratší dobu před MS a test ukáže třeba až 2 týdny po oplodnění ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Snažíme se o mimčo ale nechali sme tomu volní průběh, žádne sledování, testovaní nic..no tento měsíc mi nepřišla ms a to ji mám dost přesnou.. mešká 5 dni
sem tam mám bolest v podbříšku a strašne citlivé prsa až mám pocit že mi vadí i podprsenka
no kde je problem… dělala jsem si včera test a nic.. chvilku se mi zdálo že tam vidím ducha ale už ani to nevidím.. k dr. jsem objednaná ale zatím chci vědět jestli měla některá zkusenost.
byl by to hezký začátek roka ????
mže být brzo ještě…každopadne mě se to stalo za poslední rok 2× že MS nikde…po 10 dnech dorazila. A to nemam žadne vahove vykyvy, sportuju velmi volně.. nechápu.. že by ve 38 už pomalu přechod?
@Barbboraaa jenže někomu to test neukáže ![]()
Zkus to ještě za pár dní ![]()
@Anonymní píše:
@Tichošlápek vím kdy jsem měla ovulaci
No a jak je to od ni dlouho?
@Lucka9911 zkusím… U prvního jsem testovala asi tři dny po zpoždění a bylo to jasný. Teď už teď protože přece kouzlo nového roku
a náznak ducha tam je ale vidím ho až teď po pár hodinách tak to nemůžu brát vážně..
@Tichošlápek ale ptala jsem se dr. a ten mi řekl že hodně ženám test neukázal
proto se ptám jestli má některá takovou zkusenost.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek vím kdy jsem měla ovulaci
A jak víš, kdy jsi měla ovulaci, když se nesledujes a nechavate tomu volný průběh (jestli ti ji jen spočítala nějaká appka na základě délky předchozích cyklů, tak to nevíš, jen predpokladas, to je velký rozdíl)? A objednala ses na gyndu (předpokládám včera) kvůli čtyřdennímu zpoždění?
Já být tebou, tak se uklidním. Prohlídka u lékaře těhotenství nijak neuspisi, navíc i kdybys zítra našla //, tak doktor na utz prd uvidí… A na vyvolávacku je zbytečně brzo, tělo není stroj, občas má na nějaký výkyv nárok.
@Helileli ano mám aplikaci a podle te aplikace mi chodí přesně ms. A když mám ovulaci tak to na sobě umím poznat.. a k dr jsem se neobjednávala kvuli meškajíci ms.. nikde jsem nepsala že jsem objednaná kvůli tomu …: )
Ahoj holky. Snažíme se o mimčo ale nechali sme tomu volní průběh, žádne sledování, testovaní nic..
no tento měsíc mi nepřišla ms a to ji mám dost přesnou.. mešká 5 dni
sem tam mám bolest v podbříšku a strašne citlivé prsa až mám pocit že mi vadí i podprsenka
no kde je problem… dělala jsem si včera test a nic.. chvilku se mi zdálo že tam vidím ducha ale už ani to nevidím.. k dr. jsem objednaná ale zatím chci vědět jestli měla některá zkusenost.
byl by to hezký začátek roka ????