Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Vcera jsem mela pohlavní styk, chráněný, ale bojím se, že se do mne par kapiček lásky dostalo.
Dnes jsem si udělala ovulační test, a vyšel negativně. Mám asi 5 dni před MS, tak se ptám, zda je možnost otěhotnění? Nebo zda mohla byt vcera ovulace, kterou dnes už test neukázal? Děkuji za Vaše odpovědi
Ahoj, pokud si měla chráněný styk tak jak je možný, že by se do tebe něco dostalo? Kondom praskl nebo tak něco?
Jinak máš-li sex tak je vždycky možnost otěhotnění nicméně u tebe je to hodně nepravděpodobné ![]()
Jinak když vyjde ovulační test pozitivně tak ovulace přijde do 24-48 hodin takže pokud byl test negativní, ovulace již nejspíš proběhla
@denkat píše:
Ahoj, pokud si měla chráněný styk tak jak je možný, že by se do tebe něco dostalo? Kondom praskl nebo tak něco?
Jinak máš-li sex tak je vždycky možnost otěhotnění nicméně u tebe je to hodně nepravděpodobné
Jinak když vyjde ovulační test pozitivně tak ovulace přijde do 24-48 hodin takže pokud byl test negativní, ovulace již nejspíš proběhla
No protože před nasazením kondomu PP pritelove přirození steklo par kapek preejakulátu, a já se bojím, ze se do mě dostaly, protože přítel byl ve me prý vice než byl kondom, sice asi o 1 cm hole kůže, ale stejně mám obavy. ![]()
Je tedy možné, že ovulace byla včera, když dnes byl test negativní? Mě tedy ovulace vychází na 15-20. takže už asi proběhla.
@Anonymní píše:
No protože před nasazením kondomu PP pritelove přirození steklo par kapek preejakulátu, a já se bojím, ze se do mě dostaly, protože přítel byl ve me prý vice než byl kondom, sice asi o 1 cm hole kůže, ale stejně mám obavy.
Je tedy možné, že ovulace byla včera, když dnes byl test negativní? Mě tedy ovulace vychází na 15-20. takže už asi proběhla.
Mohla být včera, také ale mohla být před týdnem …nicméně vzhledem k tomu, že máš 5 dní do MS a těch kapiček by popřípadě bylo opravdu jen pár tak si myslím, že by to byla sakra velká náhoda aby došlo k oplodnění …myslím, že se bát nemusíš ![]()
@denkat
Dobře, děkuji za odpověď.. Doufám, že se MS dostaví, protože jako před každou, už jsem mela PMS. ![]()
@Anonymní píše:
@denkat
Dobře, děkuji za odpověď.. Doufám, že se MS dostaví, protože jako před každou, už jsem mela PMS.
Určitě dostaví ![]()
Tak dneska ráno jsem se vzbudila s MS.. Nikdy zatím v noci nepřišla, ale je celkem silná. Přišla tedy o 2 dny dříve, ale to by snad nemělo nic znamenat, ne? těhotenství lze vyloučit?
@Anonymní píše:
Tak dneska ráno jsem se vzbudila s MS.. Nikdy zatím v noci nepřišla, ale je celkem silná. Přišla tedy o 2 dny dříve, ale to by snad nemělo nic znamenat, ne? těhotenství lze vyloučit?
Nemyslím si, zvlášť pokud je silná ![]()
@denkat píše:
Nemyslím si, zvlášť pokud je silná
Tak taky netrvala ani týden, 4 dny bylo krvácení a ted už jen den špineni.. Normálně to mám tak 3 dny špineni
Dobrý večer. Tak MS byla, ale dnes mi bylo od rána nějak zle, občas me bolelo břicho, ale ne podbřišek. Myslite, ze i presto bych mohla byt těhotná?
Do teď nebyly žádné příznaky, ale já si hned z každého udělám tehotensky..
Dobrý večer.
Vcera jsem mela pohlavní styk, chráněný, ale bojím se, že se do mne par kapiček lásky dostalo.
Dnes jsem si udělala ovulační test, a vyšel negativně. Mám asi 5 dni před MS, tak se ptám, zda je možnost otěhotnění? Nebo zda mohla byt vcera ovulace, kterou dnes už test neukázal? Děkuji za Vaše odpovědi