Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Neprosim o ironii..
Tak ses mela lepe ucit a davat ve skole pozor ![]()
@Twixinka píše:
Jasne,ze jo a budou to dvojcata
A jaké názory? Pouzili jste ochranu tak jak se má použít, tak co řešíš? ![]()
@Martina84
Resim preejakulát.. Zda obsahuje spermie a zda by mohly i pres kondom jen dotekem oplodnit.. Přítel byl ve mne i kouskem, kde nebyl kondom, a tam byly pravděpodobně ty kapičky lásky..
@Anonymní píše:
@Martina84
Resim preejakulát.. Zda obsahuje spermie a zda by mohly i pres kondom jen dotekem oplodnit.. Přítel byl ve mne i kouskem, kde nebyl kondom, a tam byly pravděpodobně ty kapičky lásky..
Preejakulat samozrejme spermie obsahuje,ale mimo telo spermie pomerne rychle umiraji
a jestli byl v Tobe pritel kouskem,kde nebyl kondom,tak priste kupte lepsi kondomy
predpokladam,ze je Ti nact,takze bych radeji nabehla na gyndu a vyresila si dlouhodobejsi antikoncepci ![]()
Holka klid.. nic se nestalo. Pokud jste meli kondom a pritel byl v tobe pouze s kondomem tehotna byt nemuzes… zajdi na gyndu pro antikoncepci a poptej se rodicu nebo starsich kamaradek jak to vlastne chodi… jinak se budes stresovat kazdy mesic..
@Irna
No byl ve mne jen s kondomem, ale úplně u těla nebyl tak 1 cm. A tam se bojím, ze stekly ty kapičky.
@Anonymní píše:
@Irna
No byl ve mne jen s kondomem, ale úplně u těla nebyl tak 1 cm. A tam se bojím, ze stekly ty kapičky.
Ale no tak hodiny biologie byly… spermie na vzduchu vice mene umiraji okamzite. A jak rikam pokud byl kondom nemas se ceho bat. Dalsi vec jsou plodne dny ktere jak popisujes jsi dozajista nemela. Vajicko je schopno oplodneni jen asi 24 hodin po uvolneni z vajecniku a takove stesti jsi asi nemela
plodne dny jsou cca od 10 do 14 dne cyklu od zacatku menstruace…zkus googel jsou tam i moc pekna videa ktera ti vse vysvetli..pocitam ze ti bude nact , nemas se za co stydet jen zopakni biologii a sama prijdes na to ze k takove nahodilosti opravdu nemohlo dojit.. chvalim za ten kondom.. doporucuju pouzivat i s antikoncepci ( pokud nekdy budes uzivat) tehotenstvi je jen zlomek toho co muzes do budoucna chytit.. ![]()
MS jsem mela 5.12. - 12.12., ted je očekávám kolem 4.1., ovulace mi dnes vyšla negativně, ale nevím jak Vcera ani predevčirem.. Je možné abych otěhotněla týden před MS? A aby to bylo jen z toho počátečního preejakulátu? Jsem z toho cela vystrašená, ve škole tohle nikdo neučil. ![]()
@Anonymní píše:
MS jsem mela 5.12. - 12.12., ted je očekávám kolem 4.1., ovulace mi dnes vyšla negativně, ale nevím jak Vcera ani predevčirem.. Je možné abych otěhotněla týden před MS? A aby to bylo jen z toho počátečního preejakulátu? Jsem z toho cela vystrašená, ve škole tohle nikdo neučil.
Tak jeste jednou !!! Plodne dny jsi mela cca 20.12 !! Co vic ti mam na to rict… pouzili jste ochranu rakze sance k otehotneni je 1 ku 1000000000 !!!! Pokud ti neni 10 tak jste to urcite v biologii probirali… nevim jak vic ti pomoct.. varis s vody…
Dobrý večer, mám dotaz..
Před chvíli jsme měli s přítelem pohlavní styl s kondomem, předtím však po pritelove přirození steklo pár kapiček preejakulátu. Přítel řekl, že ve mne byl i na konci kondomu, možná trochu přes.. Mám týden před očekávanou MS a přijde mi, jako bych mela PMS.. Ptám se tedy, zda je možné riziko otěhotnění, když kondom neprosakoval a k ejakulaci nedošlo? Mám jet ráno pro postinor?
Děkuji..