Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vždyť je teprve konec prosince, tak neboj. Určitě to přijde ![]()
Pokud jsi měla od poslední MS nechráněný styk, můžeš být těhotná. Ale špinění může být začínající MS.
Na základní školu jsi chodila? Tam se učí, že pokud máš nechráněný styk tak můžeš otěhotnět.
@Aduš8 nechranenny pohl.styk jsem měla v listopadu, pak jsem dostala menstruaci a poté MS mi bylo špatně.
@N.H.M.V. a zkousela jsi test ted? Zkusila bych ted…popripade pockat, az dospinis nebo se nerozkrvacis a pak kdyztak test ![]()
A po MS už žádný styk nebyl? Kdybys byla těhotná už z listopadu tak test už ukáže dálnice…
@N.H.M.V. Jestli mezitím proběhla klasická menstruace, testy byly negativní, tak ne, nemůžeš být těhotná.
Já to dostala, testy negativní a těhotná jsem byla
poznala jsem to podle větších prsou a nevolností
@N.H.M.V. Tak se teď otestuj, ale je fakt malá pravděpodobnost že bys byla těhotná.
Ja to mela podobně , prvni sem menstruaci dostala , a dalsi mesic jsem jen trošičku spinila, me to teda doslo hned protoze jsme mela menstruační bolesti asi 5-6dni v kuse bez ničeho, a do toho me opravdu hodne píchalo(coz jsem pak mela jeste mesic po:) , a mimino teda bylo dost v ocekavani
Kazdopadne zase mam kamarádku ktera ma příznaky kazdou chvily dokonce i nekolikrat mela mesicky opozdeni o 2 týdny atd a nic … :/ u tohodle si jen pockat no:)
Ahoj holky
Pred MS sem jeden den zaspinila a pak byl klid a pak sem to dostala jak mam a ted dva dny po sem mela slabou carku na testu a dnes sem si delala a byl negativni
@Kristyna9698 spis bych rekla, ze ne. Jestli tam mozna neco mohlo byt, mohlo to odejit s MS.