Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám ješte 5 dní do MS, ale za dva dny odlítáme na dovolenou, tak jsem testovala. Přijde mi, že na testu něco vidím, ale nevím jestli případný duch není moc vlevo. Co si myslíte?
Já tam vidím. ![]()
Vidím to taky, ale s tímhle testem nemám zkušenost, takže nevím, kde se druhá čárka nachází
. Ale i tak je dost brzy ![]()
Vidím, koukám na svůj Pepino test a ta čárka místně odpovídá
Držím palce ![]()
Vidím
na pepino testu je druhá čárka dál, jak na normalnich testech. Ale za mě pepino nejvíc na nic test. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám ješte 5 dní do MS, ale za dva dny odlítáme na dovolenou, tak jsem testovala. Přijde mi, že na testu něco vidím, ale nevím jestli případný duch není moc vlevo. Co si myslíte?
Sorry,ale nic nevidím. Ovšem plané naděje jsou pro někoho lepší, než žádné.
Vidím, ale nevím jestli je to k radosti, létání v 1.trimestru se nedoporučuje, hrozí potrat.
Vidím ducha (a to já je nikdy nevidím). Koukám na svůj pepino a čárku mám taky takhle daleko.
Tak jsem skočila ješte pro Clear blue.. mám radost, ale teď mám strach letět ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem skočila ješte pro Clear blue.. mám radost, ale teď mám strach letět
Riziko tam je.Já bych neletěla..Kdysi jsem to tu řešila a bylo to půl na půl, někdo v pohodě ale některé potratili u moře ![]()
Letět samozřejmě můžeš, kdyby sis test nedělala, taky to nevíš a jsi v klidu. Já bych se jen bála, že při nějaké komplikaci budu muset někde do místní nemocnice.