Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj co to je… Žaludek jako na vodě, tíha na prsou pocit unavených očí, brnění, já se hrozně bojím nejhoršího, bojím se že umřu, poslední dobou jsou jen špatně zprávy 😐 jsem jak troska, bojím se všeho taky mě bolí pořád levá lopatka, levá ruka a na hrudi nemůže to být něco vážného?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ahoj co to je… Žaludek jako na vodě, tíha na prsou pocit unavených očí, brnění, já se hrozně bojím nejhoršího, bojím se že umřu, poslední dobou jsou jen špatně zprávy 😐 jsem jak troska, bojím se všeho taky mě bolí pořád levá lopatka, levá ruka a na hrudi nemůže to být něco vážného?
Embolie už se nebojíš?
@Suelinda píše:
Heeeduuuuš?
Kdo jiný. Už jen jeden den ![]()
Máš stres před zákrokem. Neboj, po potratu neumřeš.
Tak jasně že umřeš, Heduš, ale s největší pravděpodobností to nebude zítra, ani pozítří, ani popozítří, ani… ![]()
@pikola píše:
Embolie už se nebojíš?
Neni jeji diskuse i o tom mliku?
Každý jednou umře. Vzhledem k tomu, že jsi nejprošetřenější člověk v ČR, tak to brzo rozhodně nebude.
@Anonymní píše:
Když se bojíš až takhle, tak proč už se neléčíš? Stále to odkládáš a bude ti hůře a hůře.
@Evkad píše:
Když se bojíš až takhle, tak proč už se neléčíš? Stále to odkládáš a bude ti hůře a hůře.
To je největší záhada na emiminu.
@Anonymní píše:
Jednou umřeš určitě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat