Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, tak bych se ráda zeptala na proteinovou dietu. Je jich dost, to jsem se už dívala, ale já bych se ráda zeptala na dietu ketofit…? Jakou s ní máte zkušenost? Dost se tu diskutují jiné diety, ale tato ne, tak budu ráda za zkušenosti.
Na dotaz „Ketofit“ eMimino.cz našlo:
5 témat
531 příspěvků
Že jsi to hledání ani nepoužila?
@skwor.skworecek ketofit, ketodietu…
Vše je o tom, že tě hodí do ketózy, kde se tělo přepne na čerpáni energie z tuků.
Za mě drahé…
Lze i jinou levnější a přirozenou cestou..ale fakt je, že celou dobu konzumuješ v ketofit / diet sladké.
V přírodní verzi jedeš maso, zelenina, vajíčka,..no hlídáš si sacharidy.
Ketofit je dieta, která v porovnání s ostatními dietami obsahuje nejméně sacharidů, čili hubnutí s ní jde rychleji a snadnějí, než s ostatními dietami… To byl i ten důvod, proč jsem tuto dietu zvolila. A džím ji a zatím jsem spokojená.
@Cenarius Díky moc za info… já jsem asi marná, ale hledala jsem, než jsem diskuzi založila a prostě nenašla… to je jedno, díky za info, mrknu na tato temata…
Hele, to je asi jedno
Prostě sis založila diskuzi ke ketofit, no co
Však hlavně, že najdeš ženský, co k tomu mají, co říct ![]()
Hele, proč ses rozhodla zrovna pro ketofit? Však proteinových diet je celá řada… Tak proč zrovna tato dieta?
@Mirushinka píše:
Hele, proč ses rozhodla zrovna pro ketofit? Však proteinových diet je celá řada… Tak proč zrovna tato dieta?
Tak u mě to bylo protože na mě vyskakovala v televizi a pak i na internetu v reklamách. Nakonec jsem podlehla po porodu a vyzkoušela jsem ji. A možná i proto že má nejmíň těch sacharidů a proto hubneš rychleji než u ostatních. Za mě je to ok, pokud je někdo demotivovaný a chce změnit stravu. Když se pak naučíš jíst podle LC a udržíš to tak si váhu kterou díky KF zhubneš zachováš. A tím že hubneš rychle tě to prostě víc nakopne no. Mě v tomhle třeba fakt pomohla. Občas zhřeším, ale opravdu jen zřídka kdy, jelikož má tělo vše co potřebuje nemáš zbytečné chutě na ty nezdravé věci. ![]()