Bojkot kojení

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
28.3.11 18:41

Bojkot kojení

Ahojky,

tak se chci zeptat, zda tu taky někdo bojujete s „bojkotem kojení“ nebo jsem tu na to sama? :-( :-P

M. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
29.3.11 21:16

Já mám opačný problém :dance: . Kdybych to umožnila, tak je přisátý pořád :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
30.3.11 13:20

Já teď řešila zánět prsa a jsem ráda, že se z toho dostávám bez antibiotik a můžu kojit dál. Ale byla jsem zvyklá že malá pila vždycky z obou, ale poslední dobou si dává jen z jednoho, tak nevím, jestli to není taky takový malý bojkot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
30.3.11 15:52

Tak u nás to taky bylo vždy bezproblémové sosání, ale teď je to teda fakt stávka :-)

Nakojím jen když je fakt hladová nebo v polospánku a navíc si v noci přidala jedno kojení, a to už spinkala 6-7 hodin v kuse :-( Prostě co nesní přes den dohání v noci, snad to bude přechodný…

Zánět je mazec :-( Naštěstí mě to nepotkalo /ťuk ťuk/ Musí to být bolest jako ..... :wink: Taky kojím z obou, resp. vždy nabízím i druhý, a to si vždycky ještě dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
1.4.11 09:48

To jo, bolelo hlavně kojení, jako čert :cry: . Jinak když jsem nekojila, tak prso bolelo, jako kdyby vás do něj někdo kopl - to se dalo v pohodě vydržet.
Teď už začínáme papat jako před nemocí, ta nás trochu rozhodila. Takže to co píšeš o bojkotu, tak my jsme to měli kvůli zánětu. Přesně jak píšeš, přes noc častěji a přes den to byl boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny