Bojkot nošení?

50
17.10.16 17:34

Bojkot nošení?

Ahoj holky, stalo se vám někdy, že by vaše dětičky v určitém věku začly bojkotovat nošení? Malý 14 týdnů, doteď nošený v šátku, mi teď začal strašně plakat a to i v Manduce ( máme ji kvůli chlapa). Je momentálně ve fázi, kdy chce strašně všechno vidět a doteď nebyl problém, ale teď se vsteká a řve jak tur :( nechci se nošení vzdát. Děkuji za reakce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zoy
1495
17.10.16 17:39

Tak pokud se mu tam nelíbí, tak bych nenosila. Přeci jen nosí se hlavně kvůli dítěti ne kvůli matce. Ale může mu být taky moc teplo nebo zima, u nás vztekání se v Manduce vždycky mělo nějaký takovýto důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.10.16 17:39

Ty se nošení nechceš vzdát a dítěti se nelíbí… Kdo z Vás vyhraje??? Kdo se přizpůsobí? asi bys měla ty…Kočár nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.10.16 17:40

@Rimini1425 Nejsem nosící máma, ale druhé dítě jsem kvůli kolikám chvíli po večerech nosívala. Hezky se zrelaxovala a usnula. Jak koliky pominuly, tak už se uvázat nenechala. Nutno podotknout, že je to poměrně čiperné dítě, které se ve třech měsích přetočilo na břicho. Takže se nedivím, že jí šátek neuspokojil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.16 17:43

Samozřejme, že ho v tom nenosím když pláče. Ptám se, zda nemá někdo zkušenost s tím, že by to bylo jen období. Kočár nesnáší od porodnice. Děkuji za názory, nemusíte ze mě hned dělat matku, která myslí jen sama na sebe :-) nejsem hloupá abych ho v tom za každou cenu trápila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30826
17.10.16 17:53

@Rimini1425 dcera nesnášela kočár od narození, nosila jsem do cca 4m a pak už se nosit nechtěla a kočár byl v pořádku. mění se to, tak asi musíš zkusit ten kočár znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.16 17:56

@acimedaca dobře, děkuji. Nedávno jsem vázala na záda a hrozně se mu to líbilo, možná jen opravdu potřebuje rozhled :-) uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
17.10.16 17:59

Co zkusit treba jiny uvaz? A nebo tomu nechat par dni a pak se k tomu zkusit vratit…

• Citovat
  • Upravit
33005
17.10.16 17:59

@Rimini1425 No nevím, jestli je pro 14 týdenní dítě vhodný úvaz na záda. To je snad až pro sedící děti, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.16 18:03

Vázala jsem podle Vonzino :) jen jednou a na chvilku, tak nevím, proč by to tam jinak bylo :) děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.16 18:08

Dle googlu je batoh vhodný, tak teda nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
17.10.16 18:31

@Rimini1425 naše malá se nosit nechtěla, v kočárku byla spokojená. Chce to zkoušet, hlavně, at vám to vyhovuje oběma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.10.16 18:59

Zkusila bych se zamerit na neco, co se zmenilo - krome obligatniho teplo/zima (nenabalujes ho ted moc?) - treba nejaky novy kus obleceni, ktery ho pri noseni tlaci nebo skrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.16 19:02

Jo manžel začal hodně topit :D.. je fakt, že ho vážu, i když je třeba už přetažený, možná je to i tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.10.16 19:17

Takze horko. U nas to je tak, ze cim vic by brecel a zahrival by se a jeste bych ho chtrla uklidnit v satku tak by to bylo jeste horsi. Takze zkusit min oblict, min topit nebo greba vazat nekde kde je chladneji? Asi ne venku, treba na chodbe? Tak to delam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí