Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojte holky, zkoušela jsem od kamarádky Manducu a teda přijde mi bez prodloužené zádové opěrky dost krátká. Je to tak normální, že dětem v těch 4 měsících sahá do 3/4 zad? Podle Kibi a dalších mi to přijde divné. Vaše zkušenosti popř. foto?
Děkuji ![]()
@Rimini1425 určitě líp než tady, ti poradí na FB ve skupině nosíme děti, jsou tam i recenze nosítek a šátků. Já neporadím, já si vybrala kibi až malý budou 4 měsíce, jde z caba do kibíčka ![]()
@Rimini1425 a máš jí tam dobře „zasazenou“? Nemáš dole hodně prověšenou tu sedací část?
Fb nemám
no myslím, že mám, i bederák jsem dala výše ať se dobře zakapsuje, tak nevím teda ![]()
Já v Manduce nosila v létě 3-leťáka. Ten ji měl pod lopatky. Takže se mi moc nezdá, aby ji takhle podobně mělo 4-měsíční mimčo. Pokud tedy neměří zrovna 93 cm, což se mi zdá dost nepravděpodobné. Hledala bych nějakou chybu.
Ja kdyz male nerozepnu zip, tak je taky po lopatky jen. Ma 74 cm.
Já nosila i tříleťáka a měl to pod opatky. Ano, manduca je oproti Kibi kratší, ale až tak mi to nepřijde. Máš dítko pořádně sklepnuté dolů?
Mrkni sem http://www. manduca. cz/zpusoby-noseni/#, proc to teda neprodlouzite (rozepnou zip)?
Jojo mám ho v těch gaťkách. Prodloužím, akorát jsem nečekala, že to bude zapnuté tak krátké a nevím zda je to normální ![]()
Holky zkuste mi je poměřit… co jsem měřila já tak šířka 35 cm, délka 34, rozepnutá 41 cm. O jeden cenťák mín než jsou rozměry na internetu. Tak nevím, ten jeden cm tam celkem chybí ![]()