Při vázání šátku pláče

50
14.9.16 10:04

Při vázání šátku pláče

Holky poraďte mi. Mám 10 týdenního chlapečka. Už od narození vážem, máme LF. Problém je v tom, že při navázání mi někdy hrozně pláče. Někdy je v pohodě a usne, je přebalený, napapaný, nic ho netlačí. Alě někdy je to katastrofa. Nevím, jak ho uvázat, když se mi stále snaží zvedat hlavičku, i když se jakoby podsadím tak stejně ji zvedá a vsteká se. Neumím si představit, že bych ho uvázala, aby neklimbal a čekala než usne. Zatím jsme to dělali tak, že jsem měla šátek hozený přes ramena a čekala než usne a až pak dovázala. Většinou to fungovalo a malý spal i 2 hodiny. Jak to děláte a zvládáte vy? Někdy jsem už bezradná. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5239
14.9.16 10:08

Ahojky, spousta miminek tohle dela, i moje Adelka mi rvala pri vazani, a to byla taky napapana, prebalena atd.muze mu byt teplo, nebo jak ma nozicky, uz od sebe nebo na zabicku? hodne pomaha navazat a hned ven :) cerstvy vzduch dela hodne. a houpani maminky taky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.9.16 10:12

Nožičky má venku, bydlíme ve městě, bojím se, že by na nás každý koukal jak na blázny. Mám i nosítko Storch, u toho problém není, protože zapnu a už se nemusím strachovat o záklon hlavičky, nicméně u toho šátku netuším jak dovázat, potřebovala bych další ruku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
14.9.16 10:16

Malá mi ječí jak tele v šátku, takže ho pomalu ukládám do útrob skříně. Zkoušela jsem všemožné uvazy s pomocí šikovné satkovaci maminky a stejně řve na celé kolo. Da se říct, že jsem to vzdala. Mam pak akorát nerva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14100
14.9.16 10:44

@Rimini1425 Jako koukal na blázny kvůli dítěti v šátku? 8o No a i kdyby? Na mě taky lidi zírají, když mám jedno dítě v šátku a další dvě za ruce, ať si zírají, když je to baví.

Mně taky sem tam řval, když jsem vázala, obvykle to bylo tím, že byl už přetažený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
14.9.16 10:45

Hele ja vazu cca od 4 tydnu a uz mi mala tu chvili hlavicku udrzi, nez to dovazu (predni vertikalni uvar, kriz s kapsou uvnitr. Ted ma 7 tydnu a hlavu drzi v pohode tech par minut, tak neresim) a chvili treba knoura, ale vetsinou do 5 minut je tuha. A chodim s ni tak bezne po Praze, po obchodnim centru jednou a lidi koukaj, ale co, at koukaj, jejich boj. Vetsinou to komentujou, jak je to strasne roztomile, takze toho se neboj a smele ven. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
14.9.16 10:46

Malá nesnesla ani šátek ani nosítko. Myslela jsem, že dělám něco špatně, ale prostě ne - jen to neměla malá ráda. Byla od narození šťastná navolno, rozvalená, ruce pořád nad hlavou, kopala nohama. Takže jsem jí netrápila a nechala jí tak, jak chtěla ona

• Citovat
  • Upravit
50
14.9.16 10:54

Ten můj malý urviš je právě svázán rád :D musím ho zavinovat pevně i na spaní jinak je do 15 min vzhůru. Ano přetažený je, s tím bojujeme od narození, že nedokážem usnout ani za nic, oči červené, ale ne a ne. Jinak už jsem slyšela poznámku, když se vzbudil a plakal, že jooo kdybych ho nedynčila v šátku tak neřve, že kdybych měla kočárek…jenže v kočáru pláče jen když ho vidí. Nesnáší ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
14.9.16 11:05

Vážu nejmladší od třech týdnů. Taky řvala jako tur ale jakmile bylo dovazano, okamžitě usnula. Teď máme pět měsíců a už nebojujeme, jde to bez pláče. Myslím že je třeba trpělivost. Taky mi nesnesla kočárek a byla jsem pod útokem rodiny. Ale teď se vše uklidnilo. Oni vidí že je spokojená u mně, dcerka vzala na milost občas i kočárek a já jsem šťastná že mám spokojené dítě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.9.16 11:11

V tomhle věku syn taky dost protestoval. Nelíbilo se mu, jak je svázaný a nemůže se hnout. Teď je mu 5 měsíců a navázat už ho můžu, protože svázaný je sice pořád, ale když chce, tak má rozhled. Ale málokdy tahle usne. No ale i když protestoval, tak při pohybu se potom zklidnil. Nebo jsem si ho navázala, zapnula vysavač, on usnul a já aspoň vysála :lol: Jinak teda se šátkem chodím občas i po městě a nevšimla jsem si nějakých blbých pohledů, spíš naopak :lol: Dokonce i mojí mamce se teď naposledy v šátku líbil :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak