Nositko Pao Papoose

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14336
29.8.16 14:42

Nositko Pao Papoose

Dobry den mile maminky. Mate prosim nekdo zkušenost s timto nositkem? Libi se mi, ze popruhy jsou na zadech do krize a zda se mi velmi pohodlne a dobre zpracovane.
Mam Ergo a vubec mi nevyhovuje. Jsem silnejsi postavy a prsata a popruhy se mi zarezavaji pod pazi a je to velmi neprijemne. Do krize mi dat nejde popruhy jsou moc kratke. Tak shanim nositko co je dělané jinak nez Ergo. Ale rada bych slysela konkretni zkusenost. Dekuji moc za prispevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4147
29.8.16 14:49

@Bureschka toto nevypadá jako ergonomicke nositko. Doporucuju přidat se na Facebooku do skupinky Nosíme deti. Tam ti poradi. Navíc existuji v každém větším městě skupinky maminek, které ti i nositka půjčí vyzkouset a poradi ti jak správně nositko nastavit, aby to bylo zdravotně dobre pro prcka i tebe;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
29.8.16 14:54

Křížit na zádech jde spoustu nosítek, která mají na ramenních popruzích spony. Např. Manduca, Kibi, Beco… a pak dalších, která mají vázací pruhy - Bondolino, Storchenwiege, Hopp-tye, Didytai, Evobulle… Stačí si jen vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
29.8.16 15:29

@Anonym82 pisi, ze to je ergo nositko. Jsme na malem meste a tady siroko daleko nic neni. Zkusim na FB najit nejake info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
29.8.16 15:32

@AnastazieB tady u toho je fajn, ze kriz je pres cela zada az dolu. Manduca atd ma kriz jen v horni polovine zad. A mam to Ergo zkrit jde taky, ale popruhy jsou pro me kratke. A stejne je ten kriz jen mezi lopatkami.Ja mam vyhrez plotenky a potrebuju neco co je pro me pohodlne a Ergo to tedy neni. Tak prave hledam nositko co ma kriz pres cela zada. A co rikate na Babymoov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
29.8.16 15:32

Vazaci Mei Tai me taky napadlo, sle to Pao se mi libi nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
29.8.16 15:36

Babymoov už vůbec ne, to nejsou ergonomická nosítka. To Pao taky ne, nebo resp. na pár měsíců jo, ale jakmile začne mít dít delší nožky, tak mu budou viset dolů. A neumím si představit, že by pásy šly přes nožičky. Určitě nekupovat bez vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
29.8.16 16:12

@AnastazieB aha tak me pripada Babymoov jako Manduca jen levnejsi. A je to ergo nositko proc myslis, ze neni? ja uz fakt nevim co tedy koupit. Bybymoov je mezi nozkami stejne siroke jako Manduca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
29.8.16 20:39

@Bureschka ergo nositko nesmí mit vyztužené zadá a musí mit látku od kolonka ke kolinku. Tady u toho nositka mi připadá, ze ma vyztužené zadá dle fotek, ale nevim, neviděla jsem ho nikdy na živo. Ještě je dobre nositko Kibi a hlavně je rostoucí, vydrží ti delší dobu. Ještě bych dodala, ze to ze napíše výrobce, ze to je ergo nic neznamená, oni si tam napíší cokoliv, hlavně aby prodali :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
29.8.16 21:13

@Anonym82 Dekuji za nazor a Kibi mi nevyhovuje, takze to skrtam. U toho Babymoov nevim jestli ma vyztuzena zada, ale pry je jako Manduca. Zkusim to nejak zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
29.8.16 21:47

@Bureschka jestli mas Facebook, nápis do te skupinky. Jsou tam holky z cele republiky, co nosí. Poradi ti a je tam album s nositky dle vel ditete. Ja jsem v nošení začátečníce, tak ještě nemám tolik zkušenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
20.12.16 11:08

Omlouvam se za svou nevedomost, ale proc je toto nositko tak nevhodne? Vzdyt je ergonomicke, neni nejak tvrde vyztuzene, staci se podivat na nejake videa, nohy jsou v poloze do M, dite nevisi za „rozkrok“… Me osobne se treba taky libi vice nez jine ergo nositka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
20.12.16 12:40

@martinaska to ze výrobce napíše, ze je nositko ergonomicke, neznamená, ze tak je. Toto nositko rozhodne neni zdravotně v poradku. Je vyztužené a dite tam nema látku od kolinka ke kolinku. Navíc se to váze podle me dost pro dite nepohodlné pres nozky. Za tu cenu koupíš manducu, která rozhodne ergo je ;). Jak uz jsem tu psala, podívej se na Facebooku do skupinky Nosíme deti, je tam seznam vhodných nositek dle veku, daji se tam sehnat ověřena použita nositka a holky poradi. Nebo si zjistit regionální skupinku v nejbližším městě, nejlepsi je si nositka vyzkouset, i prckovi kolikrát nesedne hned první nositko a každé ma své prednosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí