Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kolik ti je? Máš nadváhu, nebo proč se ti tam dělají bolaky? To bych šla asi k lékaři ![]()
@pikola je mi 22, nadváhu mám.. ony to jsou takové „jebáky“, nevím jak se tomu říká slušněji
Můžou to být ucpané žlázky, i když na stehnech nevím, spíš se to dělá na zádech a obličeji. Ale přesně tak to vypadá - tvrdá bulka, někdy se nechá vymačknout, někdy zmizí sama. Zůstane po ní ďolíček nebo jizvička. Co s tím dělat úplně nevím. My jsme to jen pokaždé vydesinfikovali, ale nikdy to úplně nezmizelo. Dělalo se to pořád. Asi bych zkusila zeptat se na kožním jestli by na to nebyla nějaká mastička.
@Buba mara přesně jak to popisujete. To co se jiným dělá na zádech, tak mě se to dělá na stehnech. Pořád na mě skáčou videa, kde mají třeba takovou bulku na zádech a jak ji vymačkávají.
Dobrý den. Nějakou dobu mě trápí opravdu veliké boláky na vnitřních stehnech. Někdy jsou vymáčknout a někdy ne. Jsou to takové tvrdé zarudlé bulky. Občas se mi podaří to propíchnout a vymáčknout a zůstává po nich jizva (ať je vymáčknu nebo ne). Nevíte někdo, jak se toho zbavit? Nějaký produkty, tipy? Ocením opravdu každou radu.