Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim vsechny,chtela bych se zeptat,jestli jste nektera prodelala bolest v podbrisku,hlavne pri chuzi.Od vecera me jen pobolivalo,ted uz to docela boli.Nejsem tehotna,na zvraceni me taky neni.. ![]()
Jednou mě jakoby bolelo a střídavě píchalo v podbříšku, na levé straně. Bolelo to asi týden. Nejdřív jsem myslela, že je to nadýmání (někdy mě takhle píchá v podbříšku od té doby, co mám malou) ale když to neustupovalo, tak jsem šla na gyndu. Vyseděla jsem si tam skoro celý den, udělal mi různá vyšetření ale nic nenašel. Po dvou dnech mě to přešlo. Dodnes nevím, co to bylo. ![]()
me takhle bolelo naposledy snad pri porodu…zda se,ze taky naklusu k dr v utery,pokud to do te doby vydrzim
uz to poboliva,kdyz si i sedam…Na to vysetreni se vubec netesim ![]()
Ahojte.potrebovala bych se zeptat.mela jsem 7dni menstruaci,pred i po hnedy vytok.Ted me boli podbrisek,pripadam si trochu jak nafoukla.Nenapada vas co by to mohlo byt??
obcas to chvilkove silne boleni na leve nebo prave strane mam taky a Dr. mi tenkrat vysvetlila ze to byva pred menstruaci a ze to je ovulaci pokud se nepletu.
Ahoj potřebovala bych poradit byla jsem neska ve skole jo a zacalo me nejak boled v boku levým a šloto dolů tak sem zvědava co to je doufám že to není zánět močových cest
![]()