Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtela jsem se zeptat,poprosit o rady…je mozne,ze zhruba asi 5 dni po nechranenem styku me zaclo bolet podbrisek,jako kdyby se tam neco delo..je mozne ze kdybych byla tehotna muze me to bolet uz tak brzy to brisko,cely podbrisek,citim uplne ty vajecniky.. dekuji za odpovedi
Je to možné, já to tak měla…Taky mě pár dní po porodu bolel podbríšek…Ale teda ne vaječníky
To už se Berunka zavrtávala do děložní sliznice ![]()
Nemohlo by to být uhnizďování? ![]()
A zkus mrknout sem:
http://www.miminka.cz/…tenstvi.html
Dekuji,no je to mozne,ale zeby to bolelo kvuli tomu uhnizdovani…na test je jeste brzy,ale chtela jsem vedet jestli to nekdo nezazil at vim,jestli je to mozne,ze me to boli..kvuli menstruaci to urco nebude ta mi skoncila pred dvema tydny..
Patulka1 píše:
Dekuji,no je to mozne,ale zeby to bolelo kvuli tomu uhnizdovani…na test je jeste brzy,ale chtela jsem vedet jestli to nekdo nezazil at vim,jestli je to mozne,ze me to boli..kvuli menstruaci to urco nebude ta mi skoncila pred dvema tydny..
no tak to by mohla být spíš ovulace, jestli mám 14.den cyklu a bolí tě vaječníky ![]()
Nikdy me pri ovulaci takhle bricho nebolelo,jako timhle zpusobem…
Patulka1 píše:
Nikdy me pri ovulaci takhle bricho nebolelo,jako timhle zpusobem…
já jsem dlouho o ovulaci nevěděla vůbec, ale někdy mě pak bolelo tak, že jsem chodila v předklonu
nevím nic o tvých cyklech - klasika je MS -cca 14dní
(nebo půlka cyklu) ovulace - cca 14dní další MS. Ale je možné, že jsi měla plodné dny týden po menstruaci a teď cítíš zahnízďování…nebo ta bolest značí něco úplně jiného
Ju no uvidime pockam jeste chvili a potom udelam test..snad vse bude vporadku..a vlastne kdyz pisete o zahnizdovani to zena citi bolenim bricha nebo jak to vubec muze citit zena to zahnizdovani,nikdy jsem tehotna jeste nebyla,tak neznam ty pocity..
kaaaca-h píše:
Je to možné, já to tak měla…Taky mě pár dní po porodu bolel podbríšek…Ale teda ne vaječníkyTo už se Berunka zavrtávala do děložní sliznice
Ups, nechtěla sem samozřejmě napsat po porodu
ale po oplodnění ![]()
Patulka1 píše:
Ju no uvidime pockam jeste chvili a potom udelam test..snad vse bude vporadku..a vlastne kdyz pisete o zahnizdovani to zena citi bolenim bricha nebo jak to vubec muze citit zena to zahnizdovani,nikdy jsem tehotna jeste nebyla,tak neznam ty pocity..
necítila jsem nic, naopak oproti jiným cyklům jsem měla v břiše pohodu
ale některé ženy třeba krátce špiní, pociťují píchání v břiše a bolí je podbřišek od toho, jak se děloha mění
třeba tě taky nic bolet nemusí ![]()
Ahoj,mě bolelo bříško dost.Nejdřív mě hrozně píchalo postupně na obou stranách,to bylo opravdu jen pár dní po ovulaci.Jinak bolesti jsem měla až někdy do 4. měsíce.
no presne tohle citim…jsem si musela v praci,kdyz jsem sama tady rozepnout i kalhoty protoze mi vadi ty upnute kalhoty,jak me boli ten podbrisek…
Patulka1 píše:
no presne tohle citim…jsem si musela v praci,kdyz jsem sama tady rozepnout i kalhoty protoze mi vadi ty upnute kalhoty,jak me boli ten podbrisek…
to by mohlo být rozpínání těch děložních vazů - a ty ovulaci sleduješ?
Já to měla stejne jako ty , bolení v podbříšku i když MS jsem necekala, tak jsem si udelala první test a ten mi nic neukazal a jak bolesti jsem mela silnejsi , tak jsem zusila po týdnu dalsi a ten mi dal // tak uvidíme ![]()