Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky! Jsem sice 7DPO (podle folikulometrie), ale nevím… nějak věřím, že to tentokrát opravdu vyšlo. Cítím se nějak jinak než jiné měsíce co jsem napjatě čekala jestli to vyšlo nebo ne - pořád mnou projíždí takový zvláštní pocit štěstí a nevím z čeho, ale jinak zatím žádné příznaky nemám (jen jsem dneska lehounce špinila, tak doufám že to značí zahnízdění vajíčka). Tak jestli jste na tom některá podobně jako já, upalujte zítra pro testíky a v pondělí ráno hurá na to! Tak co, jde do toho některá se mnou???
![]()
Já teda nevím ani v jaké fázi jsem, ani nemám tušení a nešpinila jsem, ale PM byla 19.8. a testy už mám doma (už jsem to nevydržela a dnes pro sichr zkusila - neg.). Nevím, jestli vydržím nezkusit to zítra znovu
To bude majlant za testy, než to vyjde.. ![]()
Jo to mi povídej
První měsíc jsem úplně šílela. Fakt padlo cca 20 balíčků testů. Zkoušela jsem ráno a večer… Pak to bylo zklamání, nic a zase se testovalo a zase zklamání až jsem to vzdala. už to bude taky půl roku co se snažíme a tak se mudr rozhodl pro folikulometrii - jezdila jsem k němu obden a řekl mi, kdy pravděpodobně ovu nastane a den na to to jenom potvrdil že opravdu proběhla. No a opravdu mám nějaký pocit že to vyšlo (jen doufám že si se mnou jen nehraje moje psychika). Naštěstí doma žádný test nemám, takže zítra koupím a v pondělí ráno jdu na to. určitě dej vědět jak jsi dopadla ty ![]()
Ahoj holky, tak já se k vám taky přidám. Poslední MS jsem měla 1.8. Dneska jsem tedy 42DC a BT se mi drží 36,9-37. (cykly mám dlouhé 34-40 dní)Zkoušela jsem test včera, ale byl negativní…
Jen pro nastínění…Minulý měsíc jsem v 6tt potratila, tak nevím, jak to teď všechno počítat a jestli je vůbec možné, abych tekhle brzy otěhotněla. Ale snažili jsme se vydatně ![]()
Zatím na sobě žádné příznaky necítím, snad jen mě pobolívají prsa a sem tam mě píchne v podbřišku..
Ahojky holky, rada se pridam, my se snazime druhy mesic od vysazeni HA, no a vypada to zatim nadejne, ja jsem 26 DC a mam slabou druhou čárku, ale porad mam jeste dva dny do MS, tak uvidim jestli mi mimco neodnese..
Přesně tak jsem to měla minulý měsíc. // týden před MS. Nějaký den zpoždění a pak potrat, ale tobě budu moc držet palce, ať se ti tohle veeelikým obloukem vyhne! ![]()
Ahojky taky se přidám pokud to nebude jen opět zklamání jsem 9 DPO včera slabý duch a dnes nic tak snad to bude jen brzo.Snažíme se rok na nic ![]()
Pavlínka1988 píše:
Přesně tak jsem to měla minulý měsíc. // týden před MS. Nějaký den zpoždění a pak potrat, ale tobě budu moc držet palce, ať se ti tohle veeelikým obloukem vyhne!
No ted jsem testla jeste jednou s mamatestem rano to byl gravitest a carka je o hodne silnejsi nez ten prvni test..Ach jo nestras pavli…kez bych to nedostala ![]()
Už jsem se od minule poučila a čekám, jestli přijde nebo ne… Ale je to strašné. Mě čárka taky sílila a pěkně, pak jsem začala špinit a za 2 dny silná MS a bylo po všem… Bylo to strašné. Nepřála bych to ani největšímu nepříteli!
jojo proste pockat nic jineho nezbyva…ja testla prave jen tak ze si udelam test a byl tam duch a ted uz je to pekna druha carka no…takze jsem taky testit driv nechtela ale je to zatim tam…tak uvidime…
Jsem ráda že se to tu docela rozjelo! ![]()
Pavlínko188: to je mi moc líto, že se minule mimčo nechytlo. Tak hlavně ať to teď vyjde. Jen se obávám, že mě čeká stejný osud. Včera jsem slabě špinila, tak jsem si myslela jestli to třeba není zahnizďování nebo tak něco a dneska už je to špinění docela silnější. Jen čekám kdy se právě rozjede MS, ale bylo by to hodně brzo. Vlastně 8DPO. Už z toho začínám být zoufalá. 5 měsíců se snažíme a pořád nic. nejprve nebyla ovulace, pak nedorůstalo vajíčko a teď když konečně všechno proběhlo jak má, tak tohleto. No uvidíme. Mám divné popichování v podbříšku, takže to s Vámi zítra stejně zkusím ![]()
Jo jo. je to strašný ale nestačím se divit jak ty měsíce rychle ubíhají
Na nás ještě k tomu tlačí čas. Mám nález na děložním čípku, ale nechtějí to operovat, dokud nebudu mít alespoň jedno dítě, protože přitom prý můžu přijít i o dělohu. Na otěhotnění a porod mám prý max. 2 roky, takže už pomalu začínám propadat panice že to s těma porblémama nestihnem
a pak když si pomyslím, že jsou ženský, které dítě nechtějí a přesto si to svojí cestičku najde, pak to odhazují do kojeňáků nebo ještě hůř do popelnic, tak začínám pochybovat nad tím že existuje spravedlnost ![]()