Zpožděná menstruace a test nic

63
7.9.11 19:07

Zpožděná menstruace a test nic

Ahoj, potřebovala bych radu. Mestruaci mám pravidelnou (vždy 30-31). Minulý měsíc jsem to dostala o týden dřív a nyní když jsem čekala, že opět po 30dnech menses přijde, tak nic. Teď už je to 38 den od poslední MS. Zkoušela jsem už tři testy (mamatest) a všechny negativ. Antikoncepci neberu už cca rok. S přítelem nepoužíváme žádnou ochranu a sex přerušovaný. Chtěla bych se zeptat, co si o tom myslíte. Je možné, že bych byla těhu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
7.9.11 19:19

Ahojky. myslím, že bys mohla být těhu, pokud by se stalo, že tento cyklus byla ovulace později než obvykle (někdy se to stává) a tudíž i // na těhu testu bys našla později.
Osobně bych zašla ke gynekologovi, už je to týden od očekávané mesntruace.
Nevím, co je Tvým přáním, tak Ti přeji, aby to dopadlo tak jak si přeješ :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.9.11 19:31

Tak zpožděná může být kvůli stresu, antibiotiků a nějaké chřipajzně nebo prodělané podobné nemoci.

Osobně si myslím, že by test v tuhle domu už // ukázat měl, ale nemusí. Zkusila bych koupit jinou značku testu, nějaký citlivější a testovala bych každý den. Kdyby stále MS nepřicházela a testy všechny negativ., v pondělí bych došla k dr.oni udělají test přímo z krve :wink:

Ať to vyjde jak si přeješ!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.9.11 19:51

Děkuji za reakce.

Žádnou nemoc, antb ani větší stres jsem v poslední době neměla. MS mám taky pravidelnou, ale tohle mě trochu znepokojilo. Do cca 35 dne zpoždění jsem to vůbec neřešila, ale teď už mi to přijde opravdu zvláštní.
Ten Mamatest je citlivý na 10ml, takže by to ukázat měl, ale těžko říct.

Prcka bychom si s přítelem přáli, ale nějak jsme to neřešili.

Případně za jak dlouho by mi gynekolog řekl výsledky? Nevím, jestli mám ještě čekat do konce týdne, nebo jít raději hned zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.9.11 19:57
peedja píše:
Děkuji za reakce.

Žádnou nemoc, antb ani větší stres jsem v poslední době neměla. MS mám taky pravidelnou, ale tohle mě trochu znepokojilo. Do cca 35 dne zpoždění jsem to vůbec neřešila, ale teď už mi to přijde opravdu zvláštní.
Ten Mamatest je citlivý na 10ml, takže by to ukázat měl, ale těžko říct.

Prcka bychom si s přítelem přáli, ale nějak jsme to neřešili.

Případně za jak dlouho by mi gynekolog řekl výsledky? Nevím, jestli mám ještě čekat do konce týdne, nebo jít raději hned zítra…

jsem na tom stejně..taky zpoždění a TT vygruntovné ..dávám domu čas do konce týdne a pak jdu ke gyndaří..

• Citovat
  • Upravit
78
29.9.11 11:40

Ahoj stejný problém mám já, mc mám normálně tak 30-31 dní a dnes je to 39 dní od poslední ms a dělala jsem si 2 testy a byly negativní tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.9.11 11:44

už ti to nějak dopadlo nebo stále nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.9.11 12:33

mě se menses nakonec dostavil asi 37 den zpoždění. takže mi lehce ukápla slza :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí