Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky:)
Chtěla bych se zeptati, s přítelem se pokoušíme o miminko, zatim jen chvilinku hned po MS která končila 11.8. 23.8 jsem měla ovulaci a tak nějak furt věřim v to že by se to mělo povést hned…(vim sem naivní:D)
no každopádně další MS očekávám kolem 6.9.
muže mi test ukázat už ted jestli jsem či nejsem těhotná?
použila jsem GS mamatest 10…
zkuošela jsem to už ted, ale byl negativní:( mám raději ještě ten týden počkat?
ne nemůže, na testu je napsáno testovat až v den očekávané MS, testuj až 6.9.
Počkej týden a pak se uvidí. Můžeš být jak těhu tak netěhu. Někomu se duch po pár dnech od ovu ukáže, ale já jsem hledala čárku i v den, kdy měla být MS.
Sem strašně nedočkavej člověk:D prostě mi to nedalo a musela jsem to zkusit… nu uvidíme za ten týden snad mě to uteče rychle:D
Nespechej klidne muzes byt tehotna ale na test je brzo ovulace byla 13.8 pokud v te dobe si mela sex pocitej ze k oplodneni dojde do 48hod nekdy i dele to jsou dalsi dny navic a pak test ukazuje nekomu 10DP ale to jsou vyjímky vetsinou je to 12DP
vydrz ja vim je to tezke
![]()
Nespechej klidne muzes byt tehotna ale na test je brzo ovulace byla 13.8 pokud v te dobe si mela sex pocitej ze k oplodneni dojde do 48hod nekdy i dele to jsou dalsi dny navic a pak test ukazuje nekomu 10DP ale to jsou vyjímky vetsinou je to 12DP
vydrz ja vim je to tezke
![]()
liliannoel píše:
Ahojky:)
Chtěla bych se zeptati, s přítelem se pokoušíme o miminko, zatim jen chvilinku hned po MS která končila 11.8. 23.8 jsem měla ovulaci a tak nějak furt věřim v to že by se to mělo povést hned…(vim sem naivní:D)
no každopádně další MS očekávám kolem 6.9.
muže mi test ukázat už ted jestli jsem či nejsem těhotná?
použila jsem GS mamatest 10…zkuošela jsem to už ted, ale byl negativní:( mám raději ještě ten týden počkat?
Nic ti neukaže,nemá co.Ducha můžeš mít i 2,3 dny před očekávanou MS,ale pokud nebude těhu prosperující a odejde ti to s MS pryč,tak ti to bude akorát líto.Je to až 20% těhu.Počkej na den MS nebo den po.
vydrz ja vim je to tezke
![]()
vydrz ja vim je to tezke
![]()
Rozhodně počkej
Já byla taky nedočkavá a ještě pár dní před očekávanou MS šla na krev,že tam to bude vidět dřív než v moči a akorát jsem byla zbytečně zklamaná,i když jsem těhu už byla.Tak vydrž s nervem ![]()
Mně teda mamatest ukázal už 10. den po oplodnění…cca 5dnů před očekávanou MS
Terezx píše:
nu já mám do ní ještě 7 dní cca… tak raději teda ještě počkám nu…:)
Terezx píše:
nu já mám do ní ještě 7 dní cca… tak raději teda ještě počkám nu…:)
vydrz ja vim je to tezke
![]()
Oki:)
mockrát děkuji:) tak to ještě zkusim vydržet:D týden neni zas tolik:)