Může mi test lhát?

1122
30.8.11 19:56

Může mi test lhát?

Ahojky:)
Chtěla bych se zeptati, s přítelem se pokoušíme o miminko, zatim jen chvilinku hned po MS která končila 11.8. 23.8 jsem měla ovulaci a tak nějak furt věřim v to že by se to mělo povést hned…(vim sem naivní:D)
no každopádně další MS očekávám kolem 6.9.
muže mi test ukázat už ted jestli jsem či nejsem těhotná?
použila jsem GS mamatest 10…

zkuošela jsem to už ted, ale byl negativní:( mám raději ještě ten týden počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
30.8.11 19:58

ne nemůže, na testu je napsáno testovat až v den očekávané MS, testuj až 6.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412
30.8.11 19:58

Počkej týden a pak se uvidí. Můžeš být jak těhu tak netěhu. Někomu se duch po pár dnech od ovu ukáže, ale já jsem hledala čárku i v den, kdy měla být MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
30.8.11 20:00

Sem strašně nedočkavej člověk:D prostě mi to nedalo a musela jsem to zkusit… nu uvidíme za ten týden snad mě to uteče rychle:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
30.8.11 20:01

Nespechej klidne muzes byt tehotna ale na test je brzo ovulace byla 13.8 pokud v te dobe si mela sex pocitej ze k oplodneni dojde do 48hod nekdy i dele to jsou dalsi dny navic a pak test ukazuje nekomu 10DP ale to jsou vyjímky vetsinou je to 12DP :-) vydrz ja vim je to tezke :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
30.8.11 20:01

Nespechej klidne muzes byt tehotna ale na test je brzo ovulace byla 13.8 pokud v te dobe si mela sex pocitej ze k oplodneni dojde do 48hod nekdy i dele to jsou dalsi dny navic a pak test ukazuje nekomu 10DP ale to jsou vyjímky vetsinou je to 12DP :-) vydrz ja vim je to tezke :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
30.8.11 20:02
liliannoel píše:
Ahojky:)
Chtěla bych se zeptati, s přítelem se pokoušíme o miminko, zatim jen chvilinku hned po MS která končila 11.8. 23.8 jsem měla ovulaci a tak nějak furt věřim v to že by se to mělo povést hned…(vim sem naivní:D)
no každopádně další MS očekávám kolem 6.9.
muže mi test ukázat už ted jestli jsem či nejsem těhotná?
použila jsem GS mamatest 10…zkuošela jsem to už ted, ale byl negativní:( mám raději ještě ten týden počkat?

Nic ti neukaže,nemá co.Ducha můžeš mít i 2,3 dny před očekávanou MS,ale pokud nebude těhu prosperující a odejde ti to s MS pryč,tak ti to bude akorát líto.Je to až 20% těhu.Počkej na den MS nebo den po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
30.8.11 20:04

Rozhodně počkej :wink: Já byla taky nedočkavá a ještě pár dní před očekávanou MS šla na krev,že tam to bude vidět dřív než v moči a akorát jsem byla zbytečně zklamaná,i když jsem těhu už byla.Tak vydrž s nervem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
30.8.11 20:11

Mně teda mamatest ukázal už 10. den po oplodnění…cca 5dnů před očekávanou MS

• Citovat
  • Upravit
1122
30.8.11 20:15
Sem strašně nedočkavej člověk:D prostě mi to nedalo a musela jsem to zkusit… nu uvidíme za ten týden snad mě to uteče rychle:D
Terezx píše:
Mně teda mamatest ukázal už 10. den po oplodnění…cca 5dnů před očekávanou MS

nu já mám do ní ještě 7 dní cca… tak raději teda ještě počkám nu…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
30.8.11 20:15
Terezx píše:
Mně teda mamatest ukázal už 10. den po oplodnění…cca 5dnů před očekávanou MS

nu já mám do ní ještě 7 dní cca… tak raději teda ještě počkám nu…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
30.8.11 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
30.8.11 20:16

Oki:)
mockrát děkuji:) tak to ještě zkusim vydržet:D týden neni zas tolik:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí