Hladina hCG a //

12
29.8.11 15:15

Hladina hcg a //

Ahoj holky, jsem tady nová a potřebuji se s Vámi podělit o mé zážitky. O miminko se snažíme již déle než 2 roky. Nyní mám pozitivní TT!!jupí! dnes jsem volala k Dr. a mám jít na kontrolu příští týden ve středu. Tak jsem jela do nemocnice a má dnešní hodnota hcg je 94,6.. Poslední MS byla 6.8. /pouze 2 dny a docela silná/… dnes je to tedy 23 DC. Nechápu…Co si o tom myslíte? Díky za každý názor… Ještě slabou čárku na TT jsem měla již minulý týden ve čtvrtek… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
29.8.11 15:33

nerozumím přesně tomu co nechápeš :nevim: co potřebuješ vědět?a proč si vlastně šla do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.8.11 15:34

pokud to dobře počítám máš ještě tak cirka týden před ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.8.11 15:43

Ahoj Bajčo, díky za Tvou reakci. Do nemocnice jsem šla kvůli hcg. Chtěla jsem vědět, kolik mám… A píšeš to správně… mám necelý týden před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.8.11 15:46

jejda aproč zkoumáš hcg týden před zpožděním.nechci být zlá ale myslím že před zpožděním se s tebou nebude ještě nikdo moc bavit.a tvoje mudra tě objednala ta týden?to budeš mít tak pár dní zpoždění?Co vím tak v téhle době ještě doktoři neobjednávají,stejně tam nic neuvidí ani nebude moct posloudit zda se to vyvíjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
29.8.11 15:48

ninaa, hodnotou HCG se vůbec nestresuj, ono každá ji máme jinou, důležité je aby se co dva dny cca zdvojnásobila, Takže si udělej TT test za dva dny a měl by být silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.8.11 15:48

takžr těhotná jsi, hladina hcg muže být taková :palec: ještě aby dobře frostla, držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.8.11 15:49

každopádně pokud je taková hodnota již několik dní před zpožděním tak je to na dobré cestě ikdyž opravdu se směju z toho že jsi klusala do nemocnice tak včas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.8.11 15:51

Děkuji moc! já jen, že mi to nějak - ať počítám jak počítám nevychází… No a test a vše jsem dělala tak brzy, protože jsem prostě věděla, že se něco děje… Už jsem blázen, testuji, kdy nemám a vím, že je brzy a přesto to zkouším… Ale teď to snad vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.8.11 15:52

já mám už test fakt silně pozitivní. Není diskuse.. Čáry jako hrom… proto jsem jela na to hcg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.8.11 15:53

tohle znám,za to se nestyď,taky jsem testovala vždy s předstihem ale do nemocnice bych teda fakt nepádila.no a co přesně ti nesedi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.8.11 15:55
ninaa píše:
já mám už test fakt silně pozitivní. Není diskuse.. Čáry jako hrom… proto jsem jela na to hcg…

no pokud čáry jako hrom tak k čemu sou ti ty hodnoty hcg?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.8.11 15:56

např. to, že jsem měla pozitivní test již 18. den cyklu…??!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.8.11 15:57

Víš, mně přijdu, že už nemyslím racionálně. Asi jsem potřebovala ještě nějaké další ujištění, že testy nejsou falešně pozitivní… já nevím, prostě blázínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.8.11 15:57

jo to je trošku nesmysl,jedině že bys musela mít ovulku ihned po ms a pokud by jsi těhu byla už od minulého cyklu tak to by ty hodnoty musely být jo větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí