Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tady nová a potřebuji se s Vámi podělit o mé zážitky. O miminko se snažíme již déle než 2 roky. Nyní mám pozitivní TT!!jupí! dnes jsem volala k Dr. a mám jít na kontrolu příští týden ve středu. Tak jsem jela do nemocnice a má dnešní hodnota hcg je 94,6.. Poslední MS byla 6.8. /pouze 2 dny a docela silná/… dnes je to tedy 23 DC. Nechápu…Co si o tom myslíte? Díky za každý názor… Ještě slabou čárku na TT jsem měla již minulý týden ve čtvrtek… ![]()
nerozumím přesně tomu co nechápeš
co potřebuješ vědět?a proč si vlastně šla do nemocnice?
Ahoj Bajčo, díky za Tvou reakci. Do nemocnice jsem šla kvůli hcg. Chtěla jsem vědět, kolik mám… A píšeš to správně… mám necelý týden před MS.
jejda aproč zkoumáš hcg týden před zpožděním.nechci být zlá ale myslím že před zpožděním se s tebou nebude ještě nikdo moc bavit.a tvoje mudra tě objednala ta týden?to budeš mít tak pár dní zpoždění?Co vím tak v téhle době ještě doktoři neobjednávají,stejně tam nic neuvidí ani nebude moct posloudit zda se to vyvíjí
ninaa, hodnotou HCG se vůbec nestresuj, ono každá ji máme jinou, důležité je aby se co dva dny cca zdvojnásobila, Takže si udělej TT test za dva dny a měl by být silnější.
takžr těhotná jsi, hladina hcg muže být taková
ještě aby dobře frostla, držím pěsti ![]()
každopádně pokud je taková hodnota již několik dní před zpožděním tak je to na dobré cestě ikdyž opravdu se směju z toho že jsi klusala do nemocnice tak včas ![]()
Děkuji moc! já jen, že mi to nějak - ať počítám jak počítám nevychází… No a test a vše jsem dělala tak brzy, protože jsem prostě věděla, že se něco děje… Už jsem blázen, testuji, kdy nemám a vím, že je brzy a přesto to zkouším… Ale teď to snad vyjde…
já mám už test fakt silně pozitivní. Není diskuse.. Čáry jako hrom… proto jsem jela na to hcg…
tohle znám,za to se nestyď,taky jsem testovala vždy s předstihem ale do nemocnice bych teda fakt nepádila.no a co přesně ti nesedi??
ninaa píše:
já mám už test fakt silně pozitivní. Není diskuse.. Čáry jako hrom… proto jsem jela na to hcg…
no pokud čáry jako hrom tak k čemu sou ti ty hodnoty hcg?? ![]()
Víš, mně přijdu, že už nemyslím racionálně. Asi jsem potřebovala ještě nějaké další ujištění, že testy nejsou falešně pozitivní… já nevím, prostě blázínek…
jo to je trošku nesmysl,jedině že bys musela mít ovulku ihned po ms a pokud by jsi těhu byla už od minulého cyklu tak to by ty hodnoty musely být jo větší