Druhá čárka stále slabá

Anonymní
25.8.11 10:10

Druhá čárka stále slabá

Ahojky,
omlouvám se za anonym, ale je tu pár lidí, které to nemusí vědět :nevim:
V pondělí to bylo 5 dní po vynechání menstruace, proto jsem si dělala test. Kontrolní čárka silná, ale druhá slaboučká. Ale byla tam v limitu. V úterý jsem zopakovala, opět slabá. Tak jsem čekala a opakovala dnes ráno a stále slabá. Myslíte, že může jít o těhotenství? Když sem byla těhotná poprvé, ihned asi 2 dny po vynechání naprosto stejná čárka, jako kontrolní, takže sem se s tou slabou ještě nesetkala. Jinak je stejně silná, ale prostě jen světlá… Máte někdo s tímhle zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11219
25.8.11 10:42

Ahoj,já měla taky vždycky tu testovací čárku slabší - udělala jsem si postupně asi 6 testů (po sobě každý den ráno).Objevila se sice hned,ale byla tak poloviční intenzity.Já ti tedy přesně neřeknu kolik dní od očekávané MS jsem byla,protože jsem to měla hooodně nepravidelné.Vím jen,že to bylo určitě 16 dní od početí.Hodně záleží na tom,jaký používáš test,já měla Mamatest 10.Jak máš zrovna naředěnou moč,kolik jsi toho předtím vypila a taky,kdy byla přesně ovulace.Třeba byla ovulace později a těhotenství je teprve na úplném začátku.Znám dokonce holku,která neměla pozitivní test v moči ani,když už byla jasně těhotná,nad tím kroutili hlavou i doktoři.
Držím palce,ať je všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.11 11:14

A sílí alespoň trochu? Slabounká čárka značí nízké HCG. Může být slabá, ale musí sílit, co tři dny musí být silnější. Je to takové orientační, ale aniž bych tě chtěla strašit, napíšu svoji zkušenost, v únoru to bylo stejné, čárka hned v limitu, nebyla extra slabá, ale silná taky a tak nějak pořád stejná, takže týden odběry co dva dny, kontroly, HCG nerostlo jak mělo, bylo nízké, po týdnu na sál, bylo to mimoděložní. Tak ti přeju, ať je to u tebe jinak. Ale trochu se hlídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.11 08:22

Zakladatelka

Já poprvé použila mamatest a tam se to objevilo poměrně brzy, ale potom nějaky jiný, ani nevím název a tam se to objevilo asi až za minutu a ještě slabší než ten mamatest. Takže nesílí. Ale dnes si zkusím koupit ještě jeden a třeba to bude silnější.
To si mě teda postrašila s tím mimoděložním. A Bolelo Te u toho břicho? Mě totiž trochu bolí, podobně, jako bych měla dostat menstruaci, ale trochu jinak a obcas s větší intenzitou. Nevím, jak bych to popsala a vůbec si nepamatuju, zda mě to takhle pobolívalo i minule těhotenství :-( .

• Citovat
  • Upravit
152
26.8.11 12:55

Také stále slabá //

Ahoj, také mám stále slabší testovací čárku. Sice každý den trochu sílí, ale je pořád slabá. Kdy bude stejně silná jako kontrolní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
26.8.11 13:49
Anonymní píše:
Já poprvé použila mamatest a tam se to objevilo poměrně brzy, ale potom nějaky jiný, ani nevím název a tam se to objevilo asi až za minutu a ještě slabší než ten mamatest. Takže nesílí. Ale dnes si zkusím koupit ještě jeden a třeba to bude silnější.
To si mě teda postrašila s tím mimoděložním. A Bolelo Te u toho břicho? Mě totiž trochu bolí, podobně, jako bych měla dostat menstruaci, ale trochu jinak a obcas s větší intenzitou. Nevím, jak bych to popsala a vůbec si nepamatuju, zda mě to takhle pobolívalo i minule těhotenství :-( .

Musíš používat stále stejný test se stenou citlivostí.Mamatest je nejcitlivější rozezná už 10 jednotek hCG.Mě břicho na začátku taky pobolívalo a balí do těď ve 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.11 21:58

Zakladatelka

Tak aspoň nějaké uklidnění, musím říct, že dnes už mě břicho nebolelo, tak snad to bude fajn. Asi bude nejlepší chvíli počkat a zajít k doktorce, ale je mi divná ta slabá čárka stále. Ještě to zkusím v pondělí, snad už to bude lepší. :dance:

• Citovat
  • Upravit
851
28.8.11 10:32

Ahoj,já sem si od 20.8 dělala už 6testů z toho 5 Mmatestů 10 a poslední Rapid Clear,no a na těch Mamatestech byla vždy testovací slabá,i když slabě sílila,byla pořád slabá,no a vřera sem si dělala ten Rapid Clear a testovací byla viditelně silnější…a večer.Myslím,že u mě jde taky o pozdější otěhotnění,i když první pozitivní test sem měla už 3.dny před očekávanou MS..tak nevím.. Přikládám foto Mamatestů 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.11 10:33

A ten Rapid Clear dělaný včera večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
28.8.11 10:35

pěkné testíky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.11 14:04

ahojik =) ja uz mam 8dni zpozdenou MS … Taky mam porad strasne slabe carky a vubec to nesili.Poboliva me taky v podbrisku a obcas se mi i po jidle udela spatne,ale to trva tak 10minut a je pak lip.Jeste porad cekam a doufam v to,ze tehotna budu.. Tak ti drzim palecky at ti to dopadne dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.11 14:17

martulinka:pokud tam tu testovací čárku máš a vidíš ji,tak těhu jsi,máš stejný znaky jako já,akorát mě k tomu bolej prsa…Máš foto testíku??Dej sem ať posoudím,dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.11 07:50

Petrasek: ahoj. zitra si budu delat dalsi test tak ti tam hodim i fotecku.Zatim zadnou nemam. =) Tak to jsem rada,ze v tom nejsem sama kdo ma takove priznaky. Tak prsa me ani tak moc neboli jak,kdyz mam citlive bradavky, to uz je trosicku horsi =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
29.8.11 08:02

Já mám šíleně citlivý bradavky,dnes sem si udělala poslední test.Zítra už jdu k mudr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.8.11 08:03

Tak takovéhle testíky jsem měla taky,nikdy to nebyla úplně tmavá čárka a dneska jsou z toho dvě hezké holčičky,tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí