Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojt holky,mam problem mam nizky tlak ale dnes je to jeste horsi kdyz vstanu s postele nebo zidle zatoci semi hlava…k tomu me poboliva spise prava strana bricha a trpim k tomu tvrdnutim briska…zitra zacinam 15tyden..meli ste nekdo podobny problem? diky za rady
na tlak si dej černý čaj nebo kafe
na břicho mi doktorka dala magnesolf(nebo nějak tak se to jmenovalo) ![]()
určitě si ho nahřívej
No, takhle brzo bych s tvrdnutím určitě zašla za doktorem…
Klasika klidový režim a hořčík, ale radši to zkontrolovat.
Nízký tlak klasické rady, kofein, pomalu vstávat, dost spát, hodně pít…
Nízký tlak mám taky a nepomáhalo mi na to nic..prvních 5 měsíců jsem omdlévala naprosto všude, stačilo třeba jen déle stát na jednom místě, nebo vydýchaný vzduch..prostě cokoliv a já se poroučela k zemi, nepomáhalo kafe, nepomáhala cola, nepomáhalo prostě nic…ale nakonec mě to přešlo samo, nízký tlak mám sice samozřejmě pořád, ale tělo si zvyklo na tu zátěž a už takové problémy nemám, i když jsem teď v 37.tt, jinak bříško mi tvrdlo asi od 20.tt tak 20× za den, doktor mi na to nic nedal, říkal, že by to muselo být častěji za den, aby bylo něco špatně, nicméně taky se to uklidnilo a poslední 2 měsíce o bříšku skoro nevím.. ![]()
Holky dekuji za rady dnes jsem si pro jistotu zasla k doktorovi a prcek je v poradku na tvrdnuti mi drGyn predepsala magnesku tak snad pomuze a na nizky tlak mi rekla co jste mi poradily tak holky moc dekuji ![]()
![]()