Bolest a tvrdnutí bříška 15. tt

193
25.1.12 21:34

Bolest a tvrdnuti briska 15tt

Ahojt holky,mam problem mam nizky tlak ale dnes je to jeste horsi kdyz vstanu s postele nebo zidle zatoci semi hlava…k tomu me poboliva spise prava strana bricha a trpim k tomu tvrdnutim briska…zitra zacinam 15tyden..meli ste nekdo podobny problem? diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
25.1.12 21:45

na tlak si dej černý čaj nebo kafe
na břicho mi doktorka dala magnesolf(nebo nějak tak se to jmenovalo) :mrgreen:
určitě si ho nahřívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.12 21:48

No, takhle brzo bych s tvrdnutím určitě zašla za doktorem…
Klasika klidový režim a hořčík, ale radši to zkontrolovat.

Nízký tlak klasické rady, kofein, pomalu vstávat, dost spát, hodně pít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.12 11:10

Nízký tlak mám taky a nepomáhalo mi na to nic..prvních 5 měsíců jsem omdlévala naprosto všude, stačilo třeba jen déle stát na jednom místě, nebo vydýchaný vzduch..prostě cokoliv a já se poroučela k zemi, nepomáhalo kafe, nepomáhala cola, nepomáhalo prostě nic…ale nakonec mě to přešlo samo, nízký tlak mám sice samozřejmě pořád, ale tělo si zvyklo na tu zátěž a už takové problémy nemám, i když jsem teď v 37.tt, jinak bříško mi tvrdlo asi od 20.tt tak 20× za den, doktor mi na to nic nedal, říkal, že by to muselo být častěji za den, aby bylo něco špatně, nicméně taky se to uklidnilo a poslední 2 měsíce o bříšku skoro nevím.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.1.12 00:37

Holky dekuji za rady dnes jsem si pro jistotu zasla k doktorovi a prcek je v poradku na tvrdnuti mi drGyn predepsala magnesku tak snad pomuze a na nizky tlak mi rekla co jste mi poradily tak holky moc dekuji :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí