Bolest břicha a kyčlí

46
15.10.10 09:59

Bolest břicha a kyčlí

Ahoj holky..Jak se dnes cítíte?Já se na dnešk vůbec nevyspala.Když se otáčím pobolívá mě břicho a i kyčle.Je to normální ve 24plus2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
flamenga
15.10.10 10:01

áno

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
15.10.10 10:03

:-( souhlas dnešní noc byla tragédie noční můry a vůbec,kyčle cítím a nejde to rozhýbat.Sice jsem už 30tt ale trpím na ně tak od 19tt,takže Mamino myslím že to normální je :-) akorát asi když je to nesnesitelný někdo to řeší doktorama,já vydržím!!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
46
15.10.10 10:15

Já to taky vydržím,to je jasný.. :palec: Brala jsem magnesium,chvilku mi to pomáhalo,ale pak to nějak přestalo tak už to ani neberu.Nevíte jestli je potřeba plicní vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
15.10.10 10:20

Tak to plicní mám v průkazce zaškrnutý křížkem že není potřeba ale myslím že to je jak u koho ne?Mě dr.říkal že u mě to není nutné ale třeba ekg tam musíš mít naměřeno prý kvůli anestezii

• Citovat
  • Upravit
46
15.10.10 10:23

To já vím,doktor říkal,že to není potřeba..ale na druhou stranu se bojím,aby mi pak v porodnici neřekli,že to nemám vyplněné,víš?Kde budeš rodit Ando?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
15.10.10 10:26

No volím jednoznačně Olomouc kvůli dvojčátkům,stejně kdyby něco náhodou bylo jak nemá převáželi by nás tam takže jasná volba :)

• Citovat
  • Upravit
46
15.10.10 10:30

Jo takhle,takže ty budeš mít dvajčátka :wink: To je super,jen nezávidím ty starosti.. A co to bude?Já čekám chlapečka,už máme vybrané i jméno,bude to Patrick,holka měla být Vanesska.Jinak já budu rodit ve Vinohradský tak jsem zvědavá,já jako prvorodička..:-D Doufám,že nebudu za histerku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.10.10 11:04

to ja se dnes vyspala bajecne, manzel byl na nocni. I ja jsem 24tt a take me poboliva bricho pri otaceni. S dvojcatky musi byt potize mnohonasobne vetsi, nezavidim Andrejko. Ale o to bude vetsi radost po na rozeni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.10.10 11:38

holky ty bolesti jsou úplně běžné. Já to měla při obou těhotenství a u toho druhého jsem ke konci nemohla přes bolesti kyčlí pomalu ani chodit. Hned po porodu to zmizí. A porodu se nebojte. Není to tak strašné jak někdo tvrdí. Ven musí, a tělo už bude vědět co dělat :wink: Zvládli to jiný, zvládnete to taky. A když si budete potřebovat za křičet tak směle do toho. Oni jsou na to zviklí. Já při druhém porodu byla na sestřičky strašně sprostá, a pak jsem se jim tam všem omlouvala :lol: Jen se tomu smály, nebyla jsem první ani poslední. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.10.10 00:40

Zakladatelko, a bude hur :-))
Som teraz v 33 tt, uz mi miminko tlaci vsade, kope do reber co niekedy byva velmi neprijemne, aspon ze je ve spravnej polohe: hlavickou dole, strasne zle sa sedi na hoci jakej stolicke, tezko sa mi dycha, zialudocna kyselina uz pali mi hrdlo, neviem dat si ponozky na nohy, a moja znama velmi ma potesila ze ten posledni mesiac bude najhorsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí