Bolest břicha a teploty u 5leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
18.2.15 19:58

Zabaly vubec, je hysterka. Ona si ani nevezme lek v sirupu. Kdo nezazil nepochopi. Ja se desim ze pokud by to bylo na antibiotika museli bysme asi jedine injekcne. Jeci, prosi, place a naschval zvraci. Pritom nezazila nic nijak desnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 20:29

A ani by nevydržela zabal na ruce a nožičky? A nebo jde i vlažná krátká sprcha. Nevim kolik jí, ale u tý starší jsem všechny léky musela dávat z injekční stříkačky ( z těch lžiček co tam dávají to neslo vždycky mi to vylila) protoze bych do ni jinak vůbec nic nedostala a musela jsem jí přeprat. Nejhorší bylo když řvala, že to nechtěla a povedlo se mi do ní neco dostat a pak mi to vyzvracela :(
A čím srazis teplotu? Jestli je jeste malinka tak jsou lepší čípky a dávat po třech hodinách na stridacku nurofen a panadol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.2.15 10:14

Jsou jí tři pryč. Čípek dávám, to jí ještě přeperu. Půl hodiny brečí, že to bolí a pak jak to zabere tak už jen komentuje, že maminka musela dát do zadečku medicínku. V horečce si prostě dobrovolně nevezme nic. Sirupy mi naschvál vyzvrací. To má odmalička. Bohužel už nějaká antibiotika měla, právě že po nich děsně zvracela, natahovala dokud to nedostala ven. Možná si to prostě někde v podvědomí pořád pamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí