Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No jestli tě to bólí přesně dole v pravém podbříšku tak se jedná asi o slepák, raději si dojdi k doktorovy na vyšetření´.
No to slepák nebude,už o nemám.Bolí to v urovni jak je pupík ale k pravé straně ![]()
Nemáš zácpu? Jinak bych stejně šla rači k doktorovi na konzultačku, jen pro jistotu. ![]()
No zácpou trpím to jo ale dnes jsem byla a stejnak to bolí.Zejtra jdu na kontrolu tak se zeptám.Díky ![]()
Obnovuji diskuzi
Trápí mě bolest vpravo u pupíku, ale jen když to víc zmáčknu jinak to nebolí. Příští týden mám poradnu, tak se zeptam dr. Jen chci vědět, jetsli má někdo podobnou zkušenost?
@Anonymní píše:
No to slepák nebude,už o nemám.Bolí to v urovni jak je pupík ale k pravé straně
Jak to dopadlo prosím? ![]()
@trybitka píše:
Obnovuji diskuzi
Trápí mě bolest vpravo u pupíku, ale jen když to víc zmáčknu jinak to nebolí. Příští týden mám poradnu, tak se zeptam dr. Jen chci vědět, jetsli má někdo podobnou zkušenost?
Zdravím, mohu se zeptat jak to dopadlo? ![]()
Ahoj
Měla bych dotaz.Při zmáčknutí břicha na pravé straně mě to dost bolí.vklidu ne ale když si to takhle mačkám tak pak to cítím a je to neříjemné.Zajímalo by mě co na té straně je.Jsem ve 20 týdnu a vím že to bolelo tako i před těhu ale pak jsem na to zapoměla.Vím že je to asi hloupý dotaz